Kak sa qaicata?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Kak sa qaicata?
Momcheta kvo stana ostavihte li qaica za Velikden ili gi izpochupihte vsichki

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ние не,но те помежду си щяха да се изпочупят
значи имаше много яйца,май две 100 и две три купета,тва е
не видях тунинг никакъв,а като тръгнаха да си ходят и всеки се прави на мъж с това предно предаване,което на онзи чакъл върви накъдето то си ще...не знам как не се уцелиха.но айде отначало:
бяхме megoff,fnf и един много луд негов приятел и моя милост в началото,когато в определения час имаше точно толкова БМВ-та,колкото и аудита.полигона по това време бе завладян от произведения на VW-group:голфове много,шкоди сеати ала бала лелки,учеши се да карат.по едно време с половин часово закъснение дойдоха най-накрая феновете на марката с кръгчетата и се събраха около 15 коли.накрая трябваше да дойде wizi със своята петица(мецду другото 525 ли е?)и да направи яко шоу с пушещи гуми и пързалящи се задници,получи се много хубава гледка.феновете на ауди не искаха да ни зарадват с нещо и това изпълнение остана единствено на територията на полигона.най-интересното беше,че на сбирка на ауди всички се залепиха за кола на гост,а именно за БМВ-то на megoff
по-късно към нас се присъедини vectra1,4+,след което
отидохме на традиционната сбирка на ЕКО и така....

значи имаше много яйца,май две 100 и две три купета,тва е

не видях тунинг никакъв,а като тръгнаха да си ходят и всеки се прави на мъж с това предно предаване,което на онзи чакъл върви накъдето то си ще...не знам как не се уцелиха.но айде отначало:
бяхме megoff,fnf и един много луд негов приятел и моя милост в началото,когато в определения час имаше точно толкова БМВ-та,колкото и аудита.полигона по това време бе завладян от произведения на VW-group:голфове много,шкоди сеати ала бала лелки,учеши се да карат.по едно време с половин часово закъснение дойдоха най-накрая феновете на марката с кръгчетата и се събраха около 15 коли.накрая трябваше да дойде wizi със своята петица(мецду другото 525 ли е?)и да направи яко шоу с пушещи гуми и пързалящи се задници,получи се много хубава гледка.феновете на ауди не искаха да ни зарадват с нещо и това изпълнение остана единствено на територията на полигона.най-интересното беше,че на сбирка на ауди всички се залепиха за кола на гост,а именно за БМВ-то на megoff

по-късно към нас се присъедини vectra1,4+,след което
отидохме на традиционната сбирка на ЕКО и така....
само да допълня
първото ауди, редящо се за снимките, показа какво е то предно и ръчна:)
а червенето бмв, уплаши учащите се и те се разбягаха като пилци пред сокол
а червенето бмв, уплаши учащите се и те се разбягаха като пилци пред сокол

<br>
br
br
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
ati написа:....накрая трябваше да дойде wizi със своята петица(между другото 525 ли е?)....
Wizi има 525-ца!?? Не мога да повярвам, аз си мислих че той е хардкор-ауди фен...

Alpinata разказва че тази червена 525-ца е направила яко шоу...
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
- ati
-
LandShark написа:ati написа:....накрая трябваше да дойде wizi със своята петица(между другото 525 ли е?)....
Wizi има 525-ца!?? Не мога да повярвам, аз си мислих че той е хардкор-ауди фен...![]()
![]()
![]()
![]()
Alpinata разказва че тази червена 525-ца е направила яко шоу...
ами аз останах с впечатлението,че е wizi,той и на мен така ми се представи....
- ati
-
- Calibra16V
- сбъркал колата, но не и форума
-
Vectra 1.4+ написа:Според мен няма нищо срамно. И на най-добрите се случва
ia raskriite tainata kakvi gonki e imalo,4e interesa mi stana dosta goliam kakvo se slu4i koi pobedi kajete i ne kriite istinata:D

Ха Ха Ха на Wizi 5 цата.
Ха пък дали не е 540 ска момчета. И Шарки споко не е на Wizi, но момчето има желание и ще се научи да я кара. Кво като го е минала тая драглива Vectra. Както всички знаем никога не е карал кола със задно и все пак добре се справя.
P.S.
Андро обещал е, че като реванш за вечните Ви спорове ще има яко кръгче специлно с тебе
P.S.
Андро обещал е, че като реванш за вечните Ви спорове ще има яко кръгче специлно с тебе

- Vectra 1.4+
- Потребител
-
Ами момчето с 525-цата (поне каза че е такава) изяви горещо желание да се пробва. А пък на мен ми е слаб ангела и неможах да му откажа. Та се пробва пред полигона но..... Нямам нищо против и за реванш, но .....
- ati
-
utah,мойте уважения,но не разбирам защо си се ядосал толкова
да,вярно е,че vectra 1,4+ скъса БМВ-то,но както той самия съвсем спортменски каза,че "и на НАЙ-ДОБРИТЕ се случва".човека не ни натрапва,колко му е бърза колата(а тя е бърза,повярвай ми),просто казва нещо,което го вълнува(и всъщност всички хора с бензин в кръвта).мисълта ми е,да не се нахвърляш така срещу него и да му обиждаш колата,че е била дръглива
не бих искал да те засегна с това,което съм написал,защото най-малкото се познаваме и аз уважавам твоето мнение.Но също така познавам Vectra 1,4+,и много добре знам,че той не е пуснал postinga си за да ни подразни(може би така ти е изглеждало),а просто защото беше интересно преживяването.смятам,че въпроса е изчерпан,още веднъж извини ме,ако съм те засегнал с нещо.
сега относно БМВ-то:540 ли е?и на кого е?вярно,че аз докато се запознавах с него той гледаше гумите си,защото бяха доста ощърбени след екшъна,та може и да не съм чул правилно....
да,вярно е,че vectra 1,4+ скъса БМВ-то,но както той самия съвсем спортменски каза,че "и на НАЙ-ДОБРИТЕ се случва".човека не ни натрапва,колко му е бърза колата(а тя е бърза,повярвай ми),просто казва нещо,което го вълнува(и всъщност всички хора с бензин в кръвта).мисълта ми е,да не се нахвърляш така срещу него и да му обиждаш колата,че е била дръглива

не бих искал да те засегна с това,което съм написал,защото най-малкото се познаваме и аз уважавам твоето мнение.Но също така познавам Vectra 1,4+,и много добре знам,че той не е пуснал postinga си за да ни подразни(може би така ти е изглеждало),а просто защото беше интересно преживяването.смятам,че въпроса е изчерпан,още веднъж извини ме,ако съм те засегнал с нещо.
сега относно БМВ-то:540 ли е?и на кого е?вярно,че аз докато се запознавах с него той гледаше гумите си,защото бяха доста ощърбени след екшъна,та може и да не съм чул правилно....
- Vectra 1.4+
- Потребител
-
Първо не сам искал никого да дразна
Ама ако е 540 то много ми вдигате самочувствието
Дори и аз се изненадвам
То нали само отпред го гледах не можах да видя какво пише на задния капак

- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Re: Ха Ха Ха на Wizi 5 цата.
Utah написа:Ха пък дали не е 540 ска момчета. И Шарки споко не е на Wizi, но момчето има желание и ще се научи да я кара. Кво като го е минала тая драглива Vectra. Както всички знаем никога не е карал кола със задно и все пак добре се справя.
Вехтрите са ни ясни... случва се на всеки...

Utah написа:
P.S.
Андро обещал е, че като реванш за вечните Ви спорове ще има яко кръгче специлно с тебе![]()
Уау! Е това се казва оферта! Май трябваше да отида тази неделя на полигона в студ.град вместо да се занимавам с пустия PostNuke цял ден...
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2