Kak sa qaicata?

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Kak sa qaicata?

Мнение от BMW323i » 24 Фев 2003, 12:49

Momcheta kvo stana ostavihte li qaica za Velikden ili gi izpochupihte vsichki :?: :?: :?: :wink:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 24 Фев 2003, 20:39

ние не,но те помежду си щяха да се изпочупят :D :D
значи имаше много яйца,май две 100 и две три купета,тва е :D
не видях тунинг никакъв,а като тръгнаха да си ходят и всеки се прави на мъж с това предно предаване,което на онзи чакъл върви накъдето то си ще...не знам как не се уцелиха.но айде отначало:
бяхме megoff,fnf и един много луд негов приятел и моя милост в началото,когато в определения час имаше точно толкова БМВ-та,колкото и аудита.полигона по това време бе завладян от произведения на VW-group:голфове много,шкоди сеати ала бала лелки,учеши се да карат.по едно време с половин часово закъснение дойдоха най-накрая феновете на марката с кръгчетата и се събраха около 15 коли.накрая трябваше да дойде wizi със своята петица(мецду другото 525 ли е?)и да направи яко шоу с пушещи гуми и пързалящи се задници,получи се много хубава гледка.феновете на ауди не искаха да ни зарадват с нещо и това изпълнение остана единствено на територията на полигона.най-интересното беше,че на сбирка на ауди всички се залепиха за кола на гост,а именно за БМВ-то на megoff :D
по-късно към нас се присъедини vectra1,4+,след което
отидохме на традиционната сбирка на ЕКО и така....

младши ентусиаст
Аватар

само да допълня

Мнение от july`s » 24 Фев 2003, 23:46

първото ауди, редящо се за снимките, показа какво е то предно и ръчна:)
а червенето бмв, уплаши учащите се и те се разбягаха като пилци пред сокол :D
<br>
br

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 25 Фев 2003, 8:46

ati написа:....накрая трябваше да дойде wizi със своята петица(между другото 525 ли е?)....

Wizi има 525-ца!?? Не мога да повярвам, аз си мислих че той е хардкор-ауди фен... :roll: :twisted: :twisted: :lol:

Alpinata разказва че тази червена 525-ца е направила яко шоу...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от BMW323i » 25 Фев 2003, 9:31

Triabva da se premestia da jiveia v Sofia napravo mi se kusa dushata kato izpuskam takiva zbirki :cry:

Аватар

Мнение от ati » 25 Фев 2003, 12:42

LandShark написа:
ati написа:....накрая трябваше да дойде wizi със своята петица(между другото 525 ли е?)....

Wizi има 525-ца!?? Не мога да повярвам, аз си мислих че той е хардкор-ауди фен... :roll: :twisted: :twisted: :lol:

Alpinata разказва че тази червена 525-ца е направила яко шоу...

ами аз останах с впечатлението,че е wizi,той и на мен така ми се представи....

Потребител
Аватар

Мнение от Vectra 1.4+ » 25 Фев 2003, 13:53

Ati не разказа за импровизираната гонка :D

Аватар

Мнение от ati » 25 Фев 2003, 14:13

е,ся :D
то който беше там знае резултата,затова си мълчим :D :D :D

Потребител
Аватар

Мнение от Vectra 1.4+ » 25 Фев 2003, 14:17

Според мен няма нищо срамно. И на най-добрите се случва

сбъркал колата, но не и форума
Аватар

Мнение от Calibra16V » 25 Фев 2003, 15:09

Vectra 1.4+ написа:Според мен няма нищо срамно. И на най-добрите се случва

ia raskriite tainata kakvi gonki e imalo,4e interesa mi stana dosta goliam kakvo se slu4i koi pobedi kajete i ne kriite istinata:D :D :D

Tullamore is my middle name
Аватар

Ха Ха Ха на Wizi 5 цата.

Мнение от Utah » 25 Фев 2003, 15:26

Ха пък дали не е 540 ска момчета. И Шарки споко не е на Wizi, но момчето има желание и ще се научи да я кара. Кво като го е минала тая драглива Vectra. Както всички знаем никога не е карал кола със задно и все пак добре се справя.

P.S.
Андро обещал е, че като реванш за вечните Ви спорове ще има яко кръгче специлно с тебе :D

Потребител
Аватар

Мнение от Vectra 1.4+ » 25 Фев 2003, 16:24

Ами момчето с 525-цата (поне каза че е такава) изяви горещо желание да се пробва. А пък на мен ми е слаб ангела и неможах да му откажа. Та се пробва пред полигона но..... Нямам нищо против и за реванш, но .....

Аватар

Мнение от ati » 25 Фев 2003, 16:28

utah,мойте уважения,но не разбирам защо си се ядосал толкова
да,вярно е,че vectra 1,4+ скъса БМВ-то,но както той самия съвсем спортменски каза,че "и на НАЙ-ДОБРИТЕ се случва".човека не ни натрапва,колко му е бърза колата(а тя е бърза,повярвай ми),просто казва нещо,което го вълнува(и всъщност всички хора с бензин в кръвта).мисълта ми е,да не се нахвърляш така срещу него и да му обиждаш колата,че е била дръглива :cry:
не бих искал да те засегна с това,което съм написал,защото най-малкото се познаваме и аз уважавам твоето мнение.Но също така познавам Vectra 1,4+,и много добре знам,че той не е пуснал postinga си за да ни подразни(може би така ти е изглеждало),а просто защото беше интересно преживяването.смятам,че въпроса е изчерпан,още веднъж извини ме,ако съм те засегнал с нещо.
сега относно БМВ-то:540 ли е?и на кого е?вярно,че аз докато се запознавах с него той гледаше гумите си,защото бяха доста ощърбени след екшъна,та може и да не съм чул правилно....

Потребител
Аватар

Мнение от Vectra 1.4+ » 25 Фев 2003, 18:23

Първо не сам искал никого да дразна :lol: Ама ако е 540 то много ми вдигате самочувствието :D Дори и аз се изненадвам :roll:То нали само отпред го гледах не можах да видя какво пише на задния капак

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Re: Ха Ха Ха на Wizi 5 цата.

Мнение от LandShark » 25 Фев 2003, 19:33

Utah написа:Ха пък дали не е 540 ска момчета. И Шарки споко не е на Wizi, но момчето има желание и ще се научи да я кара. Кво като го е минала тая драглива Vectra. Както всички знаем никога не е карал кола със задно и все пак добре се справя.

Вехтрите са ни ясни... случва се на всеки... :?

Utah написа:
P.S.
Андро обещал е, че като реванш за вечните Ви спорове ще има яко кръгче специлно с тебе :D

Уау! Е това се казва оферта! Май трябваше да отида тази неделя на полигона в студ.град вместо да се занимавам с пустия PostNuke цял ден...

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия