Подгяващи свещи Проблем
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Подгяващи свещи Проблем
След диагностика имам следния проблем. Дава ми грешка Glow plug, понеже не мога да разбера каде са след като погледнах в
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=12&fg=15
Имал ли е някой проблем с това, дали ги е подменил, колко са на брой в колата? Предполагам са четери? И дали мога аз сам да си ги сменя?
П.П За Модераторите знам че е на Английски ама не знам как е на Български.... ако ми кажете ще корегирам заглавието
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=12&fg=15
Имал ли е някой проблем с това, дали ги е подменил, колко са на брой в колата? Предполагам са четери? И дали мога аз сам да си ги сменя?
П.П За Модераторите знам че е на Английски ама не знам как е на Български.... ако ми кажете ще корегирам заглавието
Последна промяна milennyc на 22 Мар 2009, 20:40, променена общо 1 път
- tedier
- Потребител
-
- Кара: 316I 1999 E46
- Мечтае да кара: всяка М5
Подгряващите свещи са за съжаление, провери и с инпа и с дис. При мен даваше на 1 и 2 цилиндър, че са заминали и наистина бяха. Палеше нормално само изпушваше за няколко секунди, но при мен е доста топло, За смяна трябва да махнеш колектора и най-добре и четирите да смениш да няма после двойна работа.
П.П. Ако е само 1 не си заслужава работата.
- milennyc
-
-
jomby написа:Подгряващите свещи са за съжаление, провери и с инпа и с дис. При мен даваше на 1 и 2 цилиндър, че са заминали и наистина бяха. Палеше нормално само изпушваше за няколко секунди, но при мен е доста топло, За смяна трябва да махнеш колектора и най-добре и четирите да смениш да няма после двойна работа.
DIS не го намира, само ИНПА

- IvaN66
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 2.0d 99'
При мен даваше грешка:неприемлив сигнал на реле подгряване.2 се оказаха изгорели,но ги смених всички.Като свалиш всмукателния колектор те съветвам да погледнеш и гарнитурките му-не са скъпи и ако се налага смени и тях.
- milennyc
-
-
IvaN66 написа:При мен даваше грешка:неприемлив сигнал на реле подгряване.2 се оказаха изгорели,но ги смених всички.Като свалиш всмукателния колектор те съветвам да погледнеш и гарнитурките му-не са скъпи и ако се налага смени и тях.
На каква цена ги взе
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Колега, ако си запознат с операцията по сваляне на свещите, извнявай че те уча, но ако не си, намери темите в търсачката, за да не скъсаш някоя и да минеш на сваляне на глава като мен.
- milennyc
-
-
ukelichko написа:Колега, ако си запознат с операцията по сваляне на свещите, извнявай че те уча, но ако не си, намери темите в търсачката, за да не скъсаш някоя и да минеш на сваляне на глава като мен.
С процедурата не съм запознат, но предполагам че при тебе е счупена понеже нещо е заяло?! Иначе съм чел теми за свщите, но това не са свещи, а погряващи и точно не ми е ясно каде са! А принципно ако е изгоряла само 1 не си заслужава смяната! Тя служи само при паленето. Няма нищо общо с вървенето на колата
- milennyc
-
-
- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
Абе ТАРИКАТ, нали вече правиш диагностика, може ли да питаш за такива глупости.
Аман от псевдо-разбирачи, които взимат парите на хората. 

- milennyc
-
-
baga написа:Абе ТАРИКАТ, нали вече правиш диагностика, може ли да питаш за такива глупости.Аман от псевдо-разбирачи, които взимат парите на хората.
1000 пъти сам ти казвал като не можеш да помагаш, не пиши Правиш спам. И на мен ми се

milennyc написа:IvaN66 написа:При мен даваше грешка:неприемлив сигнал на реле подгряване.2 се оказаха изгорели,но ги смених всички.Като свалиш всмукателния колектор те съветвам да погледнеш и гарнитурките му-не са скъпи и ако се налага смени и тях.
На каква цена ги взе
Номенклатурен номер : 12232248059
Описание : СВЕЩ ПОДГРЕВНА
Ед.цена (с ДДС) : 42.38 BGL
Има наличност
Ако ще ги сменяш вземи си нещо истинско иначе няма да има смисъл

- milennyc
-
-
plamen_hh написа:milennyc написа:IvaN66 написа:При мен даваше грешка:неприемлив сигнал на реле подгряване.2 се оказаха изгорели,но ги смених всички.Като свалиш всмукателния колектор те съветвам да погледнеш и гарнитурките му-не са скъпи и ако се налага смени и тях.
На каква цена ги взе
Номенклатурен номер : 12232248059
Описание : СВЕЩ ПОДГРЕВНА
Ед.цена (с ДДС) : 42.38 BGL
Има наличност
Ако ще ги сменяш вземи си нещо истинско иначе няма да има смисълИначе сваляш смукателния колектор и те веднага се виждат имат едни много кадърно направени лулички върху тях
Предполагам че това са на Беру, но при мен може и да има проблем с Glow relay, което е кутията на ЕКУ-то. А иначе интервенцията с свалянето на колекторите е добра като идея. Поне ще се изчисти от нагара вътре. А свщите се проверяват дали бачкат. Трябва съпротивлението да е под 2 ома. Аз пуснах този пост за да видя нали някой е бил в подобна ситуация. Че има и след диагностика само свещ, а при мен и самото устройство което ги регулира
- IvaN66
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 2.0d 99'
- milennyc
-
-
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2