Е36 318tds!!! Мисля да го взимам! Какво ви е мнението?!!
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Е36 318tds!!! Мисля да го взимам! Какво ви е мнението?!!
Здравеите! Мисля да минавам на БМВ!
За съжаление искам да го вкарам на инвалид, а единственото, което отговаря на критериите е 318tds! Слабичко е но мисля да свиквам!
Май и със задното трябва да свиквам!
Моля ви кажете си мнението дали този модел си заслужава, читав ли е този ДВГ и кое е по-добре - компак или седан - има ли значение?
И още нещо...вярно ли е, че няма сервизи за БМВ и винаги трябва да се сервизират в Дарукар, дори и за толкова рутинна оперция, като смяна на маслото?!
Благодаря предварително!

За съжаление искам да го вкарам на инвалид, а единственото, което отговаря на критериите е 318tds! Слабичко е но мисля да свиквам!

Моля ви кажете си мнението дали този модел си заслужава, читав ли е този ДВГ и кое е по-добре - компак или седан - има ли значение?
И още нещо...вярно ли е, че няма сервизи за БМВ и винаги трябва да се сервизират в Дарукар, дори и за толкова рутинна оперция, като смяна на маслото?!
Благодаря предварително!
Big Money Works
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
Първо добре дошъл!
Второ би било добре да беше прочел правилата преди да постваш където и да е!Тази тема би трябвало да я пуснеш в форума Е36!
Иначе правилно си се насочил към БМВ, и по-точно Е36!За определения модел мога да ти кажа че е най-слаб като вървеж, но определено не отстъпва на една Е36 316и!Абе не е лош двигатела, сравнително нов.Мисля че се произвеждаше след 94-95година!90коня е, което те устройва за инвалид!Ако не си падаш състезател и искаш един добър автомобил 318тдс е един добър избор!Но като гледам от 230коня да слезеш на 90, ще ти се види адски спънат!Всичко зависи какво искаш и очакваш от колата!За разхода не мога да кажа нищо, но мисля че беше в прилични граници!
За сервизите на БМВ нещо си с грешно инфо!До колкото знам в София поне има доста места къдеото сервизират БМВ!Така че това не трябва да те притеснява!
Второ би било добре да беше прочел правилата преди да постваш където и да е!Тази тема би трябвало да я пуснеш в форума Е36!
Иначе правилно си се насочил към БМВ, и по-точно Е36!За определения модел мога да ти кажа че е най-слаб като вървеж, но определено не отстъпва на една Е36 316и!Абе не е лош двигатела, сравнително нов.Мисля че се произвеждаше след 94-95година!90коня е, което те устройва за инвалид!Ако не си падаш състезател и искаш един добър автомобил 318тдс е един добър избор!Но като гледам от 230коня да слезеш на 90, ще ти се види адски спънат!Всичко зависи какво искаш и очакваш от колата!За разхода не мога да кажа нищо, но мисля че беше в прилични граници!
За сервизите на БМВ нещо си с грешно инфо!До колкото знам в София поне има доста места къдеото сервизират БМВ!Така че това не трябва да те притеснява!

- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
Между другото ето ти още малко инфо за 318tds!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=12766&highlight=318tds
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=1720&highlight=318tds
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=5459&highlight=318tds
Enjoy!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=12766&highlight=318tds
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=1720&highlight=318tds
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=5459&highlight=318tds
Enjoy!

Извинявам се за неправилното място на темата.
Мерси за отговорите! Значи са ми дали, грешно инфо за сервизирането на БМВ, което може само да ме радва!
Наистина не знам как ще свикна на 90коня, ама ще се пробвам! Доста ми е терсене, щот и коли с по 150 коня са ми тромави откакто и свикнах на моята! Но тъй или иначе съм решил да се успокоявам вече - нещо като отказването на цигарите...
Е намислил съм след като го регистрирам на инвалид да му бутна чип, та в тоя ред на мисли, колко горе-долу му струва чипа на тва БМВ?! Ориентировъчно! И колко коня ще му качи? Според мен не трябва да са мо малко от 15к.с... надявам се!
Мерси за отговорите! Значи са ми дали, грешно инфо за сервизирането на БМВ, което може само да ме радва!
Наистина не знам как ще свикна на 90коня, ама ще се пробвам! Доста ми е терсене, щот и коли с по 150 коня са ми тромави откакто и свикнах на моята! Но тъй или иначе съм решил да се успокоявам вече - нещо като отказването на цигарите...

Е намислил съм след като го регистрирам на инвалид да му бутна чип, та в тоя ред на мисли, колко горе-долу му струва чипа на тва БМВ?! Ориентировъчно! И колко коня ще му качи? Според мен не трябва да са мо малко от 15к.с... надявам се!
Big Money Works
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Колкото и да съм фен на дизелите, този към който си се насочил е доста слабичък,аз лично съм правил чип за такъв и преполагам че и много други биха ти предложили туй като вече не се занимавам с това,но все пак цената на чипа ще е от 250лв.........до колкото си решиш
Но каквото и да му сложиш на тоя мотор ще си върви доста слабичко,имайки предвид предишната ти кола-по скоро се насочи към нещо друго-въпреки че неможе да е на инвалид!

Мерси Cobra, но аз тъй или инче бях решил да се прехвърля на нещо по-спокойно, щото вече започвам да полудявам и ме хващат бесните, което води до извода, че по-скоро рано, отколкото късно ще се очистя някъде! Достатъчно се наркоманизирах!
Всъшност исках А4 1.9TDI, но после реших, че тъй или инче, ако ще е слабо, поне да спестя митото, за сметка на 1 годинка или повече екстри отгоре!
Но тъй като си правех планове и на Аудито да му сложа чип, за това те питам, колко к.с. качва, защото за Аудито ми казваха 20 коня. Иначе цената ти е много примамлива!

Всъшност исках А4 1.9TDI, но после реших, че тъй или инче, ако ще е слабо, поне да спестя митото, за сметка на 1 годинка или повече екстри отгоре!
Но тъй като си правех планове и на Аудито да му сложа чип, за това те питам, колко к.с. качва, защото за Аудито ми казваха 20 коня. Иначе цената ти е много примамлива!
Big Money Works
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Мойта цена не я гледай вече не правя такива освен за себе си
Но казах че за подобна ще откиреш-иначе при свесен чип-може да усетиш разлика-особено в динамиката на колата-но 20коня
де да знам - пък кво ти пука-ще тръгне колата лееееко повече,а с колко коня-кво значение има!
Но въпреки че съм заклет фен на марката-1,9тди Ауди ще те радере много лошо
-тва е реалноста!

Но казах че за подобна ще откиреш-иначе при свесен чип-може да усетиш разлика-особено в динамиката на колата-но 20коня

Но въпреки че съм заклет фен на марката-1,9тди Ауди ще те радере много лошо

добре е да вземеш един дизелак за всеки ден и то БМВ и да почива Вектрата останалото време в гаража и да не я мъчиш с малки разстояния..все пак ще я задържиш нали е така?за вектрата става въпрос...за оригинален сервис както дару кар не мога да ти дам мнение защото има и доста други сервизи които ремонтират БМВта доста по-добре и от Дару и не ти взимат душата и панталоните всеки път 

Cobra написа:Но въпреки че съм заклет фен на марката-1,9тди Ауди ще те радере много лошо-тва е реалноста!
Не те разбрах..

grnka, ще се отървавам от Вектрата, щото поддръжката и е нечовешка!!!

Я кажете сега, защо хората се плашат толкова от БМВтата и не искат да си купуват! На 10 човека, 8 ме разубеждават - да не си луд, ще се вкараш в приключение, ще се утрепеш с това шибано задно някъде, после няма да можеш да я развържеш, те са непродаваеми и т.н... Защо такова мнение имат хората?! Според мен БМВ си е отлична машина!
Big Money Works
- Новини
-
Ares написа:Я кажете сега, защо хората се плашат толкова от БМВтата и не искат да си купуват! На 10 човека, 8 ме разубеждават - да не си луд, ще се вкараш в приключение, ще се утрепеш с това шибано задно някъде, после няма да можеш да я развържеш, те са непродаваеми и т.н... Защо такова мнение имат хората?! Според мен БМВ си е отлична машина!
Здравей,
Нормално е да те разубеждават - БМВ-тата са си доста извратени автомобили. Дори една проста 316-ка може доста да те учуди, когато я сриташ в десния педал

Re: Е36 318tds!!! Мисля да го взимам! Какво ви е мнението?!!
Ares написа:Здравеите! Мисля да минавам на БМВ!![]()
За съжаление искам да го вкарам на инвалид, а единственото, което отговаря на критериите е 318tds! Слабичко е но мисля да свиквам!Май и със задното трябва да свиквам!
![]()
Благодаря предварително!

Добре си се ориентирал лошо БМВ няма. прегледай форума има доста инфо за модела за някой слаби места това е важното колата като си е наред тя си върви. Успех и да ни я покажеш

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Абе момче, спъната таратанци, ще се возиш без пари, ще си държи 160 без никви напъни на магистрлата, какво ти трябва повече, като искаш да разтриваш нещо за кеф се мяташ във Вектрата и си праиш кефа
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
То еко е целта кола за всекидневно яко джъткане с цел икономия въобще забрави за БМВ.Ама ако си толкова навит гледай да е поне Компакт,че по се връзва някак си.Де да знам много ми ставаше гадно като ме правиха сам да си говоря с Компакта 316 102коня.То само името му е БМВ на това.Пук не забелязвам да си чак такъв фен на марката.Пък не е и толкова икономичен като Голф да речем,или Астра.
body написа:То еко е целта кола за всекидневно яко джъткане с цел икономия въобще забрави за БМВ.Ама ако си толкова навит гледай да е поне Компакт,че по се връзва някак си.Де да знам много ми ставаше гадно като ме правиха сам да си говоря с Компакта 316 102коня.То само името му е БМВ на това.Пук не забелязвам да си чак такъв фен на марката.Пък не е и толкова икономичен като Голф да речем,или Астра.
Значи не мисля, че който и да е би си помислил, че искам да си взема това БМВ (318ТДС) с основна цел да пиля гуми по сфетофарите!!! Трябва да съм малоумен, а аз не съм!

А бихте ли ми казали, какво точно е мощното примерно на 318i с невероятните му 11.3сек. 0-100 и Vmax-200km/h или на 318is - 10.2sec i Vmax 213km/h, да не говоря за 320i с неговите цели 150к.с. с повече от смешни за тези коне 9,9сек и 215км/ч!!! Това бързи коли ли са?!?! Не мисля! Една "баба Вектра" с 115к.с. ускорява за 10сек., а 150 коньовата "баба Вектра" цепи мрака за 8.5сек и Vmax 225km/h!
Целта ми не е да се заяждам, а само малко да ви върна в действителноста, защото толкова сте се самозабравили, като си мислите, че карате най-бързите коли, че започвате да обиждате и говорите с пренебрежение дори за модели от любимата ви марка!!!
Значи на няколко места в форума забелязах да се говори с пренебрежение за 2 модела на БМВ!
316i и 318tds не били БМВта!!! А кво са?! Дирижабли? Я се дръжте по естествено и повече като фенове на собствената си марка!!!
Big Money Works
body написа:То еко е целта кола за всекидневно яко джъткане с цел икономия въобще забрави за БМВ.Ама ако си толкова навит гледай да е поне Компакт,че по се връзва някак си.Де да знам много ми ставаше гадно като ме правиха сам да си говоря с Компакта 316 102коня.То само името му е БМВ на това.Пук не забелязвам да си чак такъв фен на марката.Пък не е и толкова икономичен като Голф да речем,или Астра.
Значи не мисля, че който и да е би си помислил, че искам да си взема това БМВ (318ТДС) с основна цел да пиля гуми по сфетофарите!!! Трябва да съм малоумен, а аз не съм!

А бихте ли ми казали, какво точно е мощното примерно на 318i с невероятните му 11.3сек. 0-100 и Vmax-200km/h или на 318is - 10.2sec i Vmax 213km/h, да не говоря за 320i с неговите цели 150к.с. с повече от смешни за тези коне 9,9сек и 215км/ч!!! Това бързи коли ли са?!?! Не мисля! Една "баба Вектра" с 115к.с. ускорява за 10сек., а 150 коньовата "баба Вектра" цепи мрака за 8.5сек и Vmax 225km/h!
Целта ми не е да се заяждам, а само малко да ви върна в действителноста, защото толкова сте се самозабравили, като си мислите, че карате най-бързите коли, че започвате да обиждате и говорите с пренебрежение дори за модели от любимата ви марка!!!
Значи на няколко места в форума забелязах да се говори с пренебрежение за 2 модела на БМВ!
316i и 318tds не били БМВта!!! А кво са?! Дирижабли? Я се дръжте по естествено и повече като фенове на собствената си марка!!
Казвам всичко това защото за мен достойнствата на БМВ са доста на брой - красота, стил, престиж, техническа перфектност, поведение на пътя и много други, но бързината не ме впечатлява и не мисля, че е най-важната за една кола!
Big Money Works
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3