е30 325 - змей голям

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 02 Мар 2005, 7:14

deen написа:Сега последно пасва или не 320глава на 325мотор. Излъгал ли ме е или не момчето

Пасва! Мойта беше (е :?:) такава - М20Б25 с глава от Б20.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DANIEL » 02 Мар 2005, 9:21

ati написа:има значение дали се запазва диаметъра на колелото - ако компенсираш по-големи джанти с по-ниски гуми ще се запази, но при 205/55 на 14 и 205/55 на 15 ще показва различно и грешно.
Ати
Грешно ще е само показанията на километража спрямо действителната скорост на колата. Предавателното число между двигатела и датчика на километража, не се променя от гумите.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от deen » 02 Мар 2005, 18:01

Значи Явор мойе първо да чака хората да кажат преди да заключва темата.

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 02 Мар 2005, 21:14

DANIEL написа:
ati написа:има значение дали се запазва диаметъра на колелото - ако компенсираш по-големи джанти с по-ниски гуми ще се запази, но при 205/55 на 14 и 205/55 на 15 ще показва различно и грешно.
Ати
Грешно ще е само показанията на километража спрямо действителната скорост на колата. Предавателното число между двигатела и датчика на километража, не се променя от гумите.

не съм и твърдял, че ще се промени (освен ако при смяна на гуми не сменяш и скорости).
Не знам как ти хрумна това с предавателното число, важното е, че си съгласен, че гумите влияят на показанията на километража и действителната скорост.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DANIEL » 02 Мар 2005, 22:46

ati написа:не съм и твърдял, че ще се промени (освен ако при смяна на гуми не сменяш и скорости).
Не знам как ти хрумна това с предавателното число, важното е, че си съгласен, че гумите влияят на показанията на километража и действителната скорост.
Ати
Явно и двамата искаме да кажем едно и също нещо, но не мощем да се разберем
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 04 Мар 2005, 9:12

Един написа:
deen написа:Сега последно пасва или не 320глава на 325мотор. Излъгал ли ме е или не момчето

Пасва! Мойта беше (е :?:) такава - М20Б25 с глава от Б20.

Как така бре? Не може да пасва, първото което е че диаметъра на цилинрите на 2,0 и 2,5 е различен от там и цялата глава е различна :idea: Няма как да пасва :?: Или аз греша? Ако не съм прав поправете ме :idea:

Дилян Пенчев
Изображение

Потребител
Аватар

Re: е30 325 - змей голям

Мнение от svaliaca » 04 Мар 2005, 9:39

rado_rf написа:...

Ха-ха :mhihi: :mhihi: виждам, че някои "интусиасти" блестят от знания, че и бързат да заблуждават и другите. Не можело М20В25 да бъде затворен с глава от М20В20? :shock: Хех, голем интусиазъм нема що... Ма нали аз не съм интусиас меня нема да поверите, затова едно бързо ровене из архива ми доведе до този линк: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=893#893. Интиресно нали? Някой си Роската, дет толкоз му вярвате, явно е мега заблуден кат мене, че отговаря на някой си LandShark с такъв нонсенс... :lol: :lol: :lol:

Потребител
Аватар

Мнение от deen » 04 Мар 2005, 12:30

10x svaliaca най-после се намери човек да ме опровергае че става това чудо. А като се сетя че темата ми беше затворена 3мин. след като ч пуснах....... Е така е някои хора се правят на повече знаещи отколко са и бързат много без да питат хора като вас компетентните. Всеки знае по нещо затова и форума е толкова богат на инфо. Само че трябва да се държим по колегиално по между си. Пак благодаря на всички.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 04 Мар 2005, 16:37

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... ?p=893#893 :shock: :shock: :shock:
Е това вече разби всичко в мен :idea: Аз си мислех че не става :roll:

Дилян Пенчев
Изображение

Предишна

Назад към E30