е30 325 - змей голям
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
deen написа:Сега последно пасва или не 320глава на 325мотор. Излъгал ли ме е или не момчето
Пасва! Мойта беше (е

Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
Грешно ще е само показанията на километража спрямо действителната скорост на колата. Предавателното число между двигатела и датчика на километража, не се променя от гумите.ati написа:има значение дали се запазва диаметъра на колелото - ако компенсираш по-големи джанти с по-ниски гуми ще се запази, но при 205/55 на 14 и 205/55 на 15 ще показва различно и грешно.
Ати

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
DANIEL написа:Грешно ще е само показанията на километража спрямо действителната скорост на колата. Предавателното число между двигатела и датчика на километража, не се променя от гумите.ati написа:има значение дали се запазва диаметъра на колелото - ако компенсираш по-големи джанти с по-ниски гуми ще се запази, но при 205/55 на 14 и 205/55 на 15 ще показва различно и грешно.
Ати
не съм и твърдял, че ще се промени (освен ако при смяна на гуми не сменяш и скорости).
Не знам как ти хрумна това с предавателното число, важното е, че си съгласен, че гумите влияят на показанията на километража и действителната скорост.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Явно и двамата искаме да кажем едно и също нещо, но не мощем да се разберемati написа:не съм и твърдял, че ще се промени (освен ако при смяна на гуми не сменяш и скорости).
Не знам как ти хрумна това с предавателното число, важното е, че си съгласен, че гумите влияят на показанията на километража и действителната скорост.
Ати

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Един написа:deen написа:Сега последно пасва или не 320глава на 325мотор. Излъгал ли ме е или не момчето
Пасва! Мойта беше (е) такава - М20Б25 с глава от Б20.
Как така бре? Не може да пасва, първото което е че диаметъра на цилинрите на 2,0 и 2,5 е различен от там и цялата глава е различна

Дилян Пенчев
Re: е30 325 - змей голям
rado_rf написа:...
Ха-ха

10x svaliaca най-после се намери човек да ме опровергае че става това чудо. А като се сетя че темата ми беше затворена 3мин. след като ч пуснах....... Е така е някои хора се правят на повече знаещи отколко са и бързат много без да питат хора като вас компетентните. Всеки знае по нещо затова и форума е толкова богат на инфо. Само че трябва да се държим по колегиално по между си. Пак благодаря на всички.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... ?p=893#893
Е това вече разби всичко в мен
Аз си мислех че не става
Дилян Пенчев

Е това вече разби всичко в мен

Дилян Пенчев
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2