Кой ще ходи на 8-ми Март на писта "Дракон"?
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
И аз бях днеска на пистата ,ама наистина вятъра беше доста силен и затова предпочетох да спра колата покрай оградата и да си стоим в нея и да снимам оттам отколкото да слизам от колата и да стоя 5 часа да ме брули онзи вятър ....
Междудругото странното е ,че нямаше много колеги от форума или поне аз не видях много с надписи от форума ...Повечето май бяха с всякакви други коли само не и с бмв-та До мен имаше някакви колеги от Бургас с една е34-ка комби с тъмни стъкла .........Иначе и аз имам клипчета ама са по 400 МБ и не знам къде мога да ги сложа за да ги гледат всичките ..Моля, който знае да помага с предложения .....
Междудругото странното е ,че нямаше много колеги от форума или поне аз не видях много с надписи от форума ...Повечето май бяха с всякакви други коли само не и с бмв-та До мен имаше някакви колеги от Бургас с една е34-ка комби с тъмни стъкла .........Иначе и аз имам клипчета ама са по 400 МБ и не знам къде мога да ги сложа за да ги гледат всичките ..Моля, който знае да помага с предложения .....
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
аз бях но за малко бях спрял на пътя предпоследната колата от дясно пред един пасат червена е34.вятъра си беше доста силен на моменти,имаше много шоу
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колеги ,тази тема не е за тук ,но хайде ,станали са две страници и щом става дума за БМВ и моторни спортове ще проявим малко толерантност молбата ми е докато се бистри въпроса да не се изпада в офтопик
Първо да кажа ,че аз се видях и разговарях с толкова много народ от форума от цяла България ,че направо помислих ,че съм на БМВ събор
Със страшно много хора се видях и съм много радостен от факта, даже с Явор Постман-а и Иво Станчев бяхме заедно много време и бистрихме доста въпроси около платформата Е34
На това състезание с брат ми бяхме само отстрани като зрители а той и като механик ,но на следващото живот и здраве ще даваме газ в състезанието на писта Плевен 21.03 и 22.03
Много силно участие на нашата любима марка ,много ,даже искренно много се радвах на победителя Денис от Габрово със своят компакт с мотор S50B32
,който буквално наказваше всички автомобили с пълноприводно задвижване на четерите колела и безупречен търговски имидж - говоря за Митсубишита Еволюшъни съответно ЕВО 5 ,ЕВО 8 , Субита бесни
Симпатягата може да го видите на снимките на dj_ennsy_1 на стълбичката на първо място
Той е малък ,няма още шофьорска книжка ,но е невероятен талант
Шоуто и атмосферата бяха на високо ниво и на мен ме смути организацията на моменти - определено се ядосах ,когато един от водещите съобщи по уредбата ,че след като приключело състезанието ,пистата щяла да бъде почистена за да бъде готова за дрифта
а състезателите борещи се за победа ,за които всяка десета от секундата е ценна като глътка въздух едва ли не кучетата ги яли ...
Отделен е въпроса ,че самото почистване ставаше с метли ,но отгоре-отгоре и даже маршалите с крака разритваха по-едрите фракции на "малкия кроасан" ,където скороста беше най-ниска ...
п.с. Моля ви , по такива теми следете подфорум БМВ и моторните спортове,там публикувайте теми с такава насоченост ,както и като цяло да се внимава с тематиките спрямо секциите/подфорумите.
Тази снимка на наш Венци Е34 Power , просто къртиии
Вижте колко по-красив може да бъде един такъв автомобил проектиран преди много години ,модел на който сме малко или много фенове
Помислете си и поглеждайте всеки път тази снимка ,когато ви мине през ум да си замените Е34-ката за Е39
Георги Пенчев

Първо да кажа ,че аз се видях и разговарях с толкова много народ от форума от цяла България ,че направо помислих ,че съм на БМВ събор

Много силно участие на нашата любима марка ,много ,даже искренно много се радвах на победителя Денис от Габрово със своят компакт с мотор S50B32

Шоуто и атмосферата бяха на високо ниво и на мен ме смути организацията на моменти - определено се ядосах ,когато един от водещите съобщи по уредбата ,че след като приключело състезанието ,пистата щяла да бъде почистена за да бъде готова за дрифта

Отделен е въпроса ,че самото почистване ставаше с метли ,но отгоре-отгоре и даже маршалите с крака разритваха по-едрите фракции на "малкия кроасан" ,където скороста беше най-ниска ...
п.с. Моля ви , по такива теми следете подфорум БМВ и моторните спортове,там публикувайте теми с такава насоченост ,както и като цяло да се внимава с тематиките спрямо секциите/подфорумите.
Тази снимка на наш Венци Е34 Power , просто къртиии

Георги Пенчев
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Колеги, най-много се кефих на Е34. Ако бях малко пале, щях да се напикая от кеф.
Направил съм няколко клипа от серията с дрифтовете, който ще ги пусна скоро аз тези, които не успяха да отидат на пистат. Знам че усещането е различно, но ще видят някой неща.
Колеги, невероятни сте! Вероятно и машините Ви са такива!
Това е технически форум, ама нали имаше Е34
Сашо.
Направил съм няколко клипа от серията с дрифтовете, който ще ги пусна скоро аз тези, които не успяха да отидат на пистат. Знам че усещането е различно, но ще видят някой неща.
Колеги, невероятни сте! Вероятно и машините Ви са такива!
Това е технически форум, ама нали имаше Е34

Сашо.
прецаках се че сложих много по-лоши и различни гуми от тези с които свикнах последната седмица в софия
така първото ми излизане беше смешно и само за опознаване
но след това на някой завой се получиха много добри ъгли
като цяло съм доволен, но има още много за постигане 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Не бъде скормен
! Много дрищане, много нещо!
http://drifting-bg.info/Meetings/Meetin ... 20Bulgaria)%20-%20Drift/
Тук съм качил няколко клипа, има и твой
. В предишната папка има и други
.
Поздрави,