Кой ще ходи на 8-ми Март на писта "Дракон"?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 08 Мар 2009, 22:07

И аз бях днеска на пистата ,ама наистина вятъра беше доста силен и затова предпочетох да спра колата покрай оградата и да си стоим в нея и да снимам оттам отколкото да слизам от колата и да стоя 5 часа да ме брули онзи вятър ....
Междудругото странното е ,че нямаше много колеги от форума или поне аз не видях много с надписи от форума ...Повечето май бяха с всякакви други коли само не и с бмв-та До мен имаше някакви колеги от Бургас с една е34-ка комби с тъмни стъкла .........Иначе и аз имам клипчета ама са по 400 МБ и не знам къде мога да ги сложа за да ги гледат всичките ..Моля, който знае да помага с предложения .....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 08 Мар 2009, 22:49

ето тук клипове до 500 мб :D :winky: http://streetfire.net/

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38-ца

Мнение от golov_bg » 08 Мар 2009, 23:33

аз бях но за малко бях спрял на пътя предпоследната колата от дясно пред един пасат червена е34.вятъра си беше доста силен на моменти,имаше много шоу
Dirty Hands are a Sign of Clean Money

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 09 Мар 2009, 9:06

:mhihi:
Изображение

;)
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 09 Мар 2009, 11:38

Колеги ,тази тема не е за тук ,но хайде ,станали са две страници и щом става дума за БМВ и моторни спортове ще проявим малко толерантност молбата ми е докато се бистри въпроса да не се изпада в офтопик 8)

Първо да кажа ,че аз се видях и разговарях с толкова много народ от форума от цяла България ,че направо помислих ,че съм на БМВ събор :shock: Със страшно много хора се видях и съм много радостен от факта, даже с Явор Постман-а и Иво Станчев бяхме заедно много време и бистрихме доста въпроси около платформата Е34 8) На това състезание с брат ми бяхме само отстрани като зрители а той и като механик ,но на следващото живот и здраве ще даваме газ в състезанието на писта Плевен 21.03 и 22.03 :twisted:

Много силно участие на нашата любима марка ,много ,даже искренно много се радвах на победителя Денис от Габрово със своят компакт с мотор S50B32 :twisted: ,който буквално наказваше всички автомобили с пълноприводно задвижване на четерите колела и безупречен търговски имидж - говоря за Митсубишита Еволюшъни съответно ЕВО 5 ,ЕВО 8 , Субита бесни :twisted: Симпатягата може да го видите на снимките на dj_ennsy_1 на стълбичката на първо място 8) Той е малък ,няма още шофьорска книжка ,но е невероятен талант :bowdown:

Шоуто и атмосферата бяха на високо ниво и на мен ме смути организацията на моменти - определено се ядосах ,когато един от водещите съобщи по уредбата ,че след като приключело състезанието ,пистата щяла да бъде почистена за да бъде готова за дрифта :shock: а състезателите борещи се за победа ,за които всяка десета от секундата е ценна като глътка въздух едва ли не кучетата ги яли ... :evil: :evil: :evil: :ranting: :maad: :comp: :censored:
Отделен е въпроса ,че самото почистване ставаше с метли ,но отгоре-отгоре и даже маршалите с крака разритваха по-едрите фракции на "малкия кроасан" ,където скороста беше най-ниска ...

п.с. Моля ви , по такива теми следете подфорум БМВ и моторните спортове,там публикувайте теми с такава насоченост ,както и като цяло да се внимава с тематиките спрямо секциите/подфорумите.

Тази снимка на наш Венци Е34 Power , просто къртиии :twisted: :twisted: :twisted: Вижте колко по-красив може да бъде един такъв автомобил проектиран преди много години ,модел на който сме малко или много фенове :angel: Помислете си и поглеждайте всеки път тази снимка ,когато ви мине през ум да си замените Е34-ката за Е39 :mhihi:
Изображение

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 09 Мар 2009, 14:58

Колеги, най-много се кефих на Е34. Ако бях малко пале, щях да се напикая от кеф.

Направил съм няколко клипа от серията с дрифтовете, който ще ги пусна скоро аз тези, които не успяха да отидат на пистат. Знам че усещането е различно, но ще видят някой неща.

Колеги, невероятни сте! Вероятно и машините Ви са такива!

Това е технически форум, ама нали имаше Е34 :twisted:

Сашо.

Golf killer
Аватар

Мнение от E34Power » 10 Мар 2009, 0:10

прецаках се че сложих много по-лоши и различни гуми от тези с които свикнах последната седмица в софия :confused: така първото ми излизане беше смешно и само за опознаване :uups: но след това на някой завой се получиха много добри ъгли ;) като цяло съм доволен, но има още много за постигане :!:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 10 Мар 2009, 9:41

Не бъде скормен :)! Много дрищане, много нещо!

http://drifting-bg.info/Meetings/Meetin ... 20Bulgaria)%20-%20Drift/

Тук съм качил няколко клипа, има и твой :) . В предишната папка има и други :).

Поздрави,
Сашо.

Предишна

Назад към E34