Сънувам ли???

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от DragoCL » 16 Фев 2005, 9:29

и най яко е в такива случай
случайно 5-6 приятели стоят на другия тротоар чакат да пресечеш...
няма да ти казвам какво става с шофьора-бияч...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emdless4 » 16 Фев 2005, 13:43

blqsu4ko написа:Абе верно около 10 мин седях там! :( нещо ставаше лелеее колко коли имаше!!!аз винаги си вдигам ръката за мерси кат ми дадат път!независимо дали на пешеходна или не!а с майка ми кат пресичаме и някое бмв спре реакцията и е "БРЕЙ"
Сори за аватара ама мн ме кефи и незнам как да си го сложа на подпис!

хаха нещо ме ръчна да ти тоговоря - снощи излизам от квартала на Никола Габровски, отивам в Ст.Град да пия бира, и един пич изведнъж тръгна да пресича пред мен от детската градина към тотото, ... :mhihi: и аз бам на спирачките - карах и бавно де - ам пича ни погледна ни нищо - май беше поркал, аз пък вместо да се нервирам, си намалих, той в този момент погледна, видя че има кола, а като ме видя и че му давам път ми махна с вдигнат палец - ей това ми оправи настроението за цяла вечер! :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Старо BMW
Мечтае да кара: Ново BMW

Мнение от bimbolet » 16 Фев 2005, 18:15

Чудя се, дали по колата която караш или кой седи зад волана,кара всички останали участници в движението да реагитат по тоя просташки начин.....най-малкото да те напъват отзад с як клаксон когато решиш да дадеш предимство на някой пешеходец на пешеходна пътека :!:Как мислите, кое наделява повече от двата варианта, за да си позволява някой дистарикат да те усвирква, да ти показва разни пръсти и пр....... :?:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stranger » 17 Фев 2005, 13:52

4ове6ко е да се дава предимство на пе6еходците :!: Ама и те са малко олигофрени...пове4ето преси4ат където си ре6ат 4е им е удобно.На бул.Христо Ботев примерно всеки преси4а както си иска.Има хора които са на 5 метра от пе6еходната патека но няма да минат преz нея.Вярно е 4е 6офиорите олигофрени са пове4е, но и пе6еходците са доста :confused:

Потребител
Аватар

Мнение от Bobeca » 25 Фев 2005, 19:24

Христо при блясъчко номера със средния пръст е малко опасен, за6тото e о6те малак!

Р.С СПОКО ИМА 13ГОДИНИ!!!

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 25 Фев 2005, 19:43

err0r написа:
agopsi написа:мене пък ми става така благо на душата като дам на пешеходец път:)
да си каже пешеходеца еи глей го тоя с бмв ама дава път:) :lol: 8)

И аз го правя, не защото съм в БМВ, ами защото не винаги съм шофьор... И знам, че "каквото повикало, такова се обадило", за това спазвам предимството, давам път на пешеходците, защото искам утре като изляза и аз пеш и на мен да ми дават предимство... :roll:

А случвало ли ти се е да даваш път на пешеходците, а те те гледат едно такова странно и не смеят да минат. Накрая се изнервят и ти махат с ръка нервно да минаваш, че видиш ли заради теб и те не могат да минат. Егати държавата. :dunno:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 25 Фев 2005, 19:56

ICE същото написах и аз на страница 1 ;)

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 25 Фев 2005, 23:18

blqsu4ko е с БАН за една седмица.

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 25 Фев 2005, 23:28

ICE написа:А случвало ли ти се е да даваш път на пешеходците, а те те гледат едно такова странно и не смеят да минат. Накрая се изнервят и ти махат с ръка нервно да минаваш, че видиш ли заради теб и те не могат да минат. Егати държавата. :dunno:

Мдам - доста често. Днес следобяд бях на урок и прибирайки се привечер се натъкнах на толкова много "шофьори", имах чувстото, че са отворили вратите на всички лудници и са раздали коли на пациентите. А това за пешеходците е нормално - толкова са се наплашили вече, че няма накъде. Аз като съм пеш усещам кога някой шофьор ще ме пусне да пресека, минавам, на средата на пътя си му махвам с ръка за мерси и си заминавам... :roll:

П.С. Асене, горкия Блясъчко... :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от VARBAN » 26 Фев 2005, 22:12

Пълно е с луди шофьори
а аз си мислех че ги привличам
чриз телепатия :D
Човек се учи докато е прост (Цицерон)

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i