Сънувам ли???
Модератори: mitaka7, Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
blqsu4ko написа:Абе верно около 10 мин седях там!нещо ставаше лелеее колко коли имаше!!!аз винаги си вдигам ръката за мерси кат ми дадат път!независимо дали на пешеходна или не!а с майка ми кат пресичаме и някое бмв спре реакцията и е "БРЕЙ"
Сори за аватара ама мн ме кефи и незнам как да си го сложа на подпис!
хаха нещо ме ръчна да ти тоговоря - снощи излизам от квартала на Никола Габровски, отивам в Ст.Град да пия бира, и един пич изведнъж тръгна да пресича пред мен от детската градина към тотото, ...

- bimbolet
- младши ентусиаст
-
- Кара: Старо BMW
- Мечтае да кара: Ново BMW
Чудя се, дали по колата която караш или кой седи зад волана,кара всички останали участници в движението да реагитат по тоя просташки начин.....най-малкото да те напъват отзад с як клаксон когато решиш да дадеш предимство на някой пешеходец на пешеходна пътека
Как мислите, кое наделява повече от двата варианта, за да си позволява някой дистарикат да те усвирква, да ти показва разни пръсти и пр....... 

4ове6ко е да се дава предимство на пе6еходците
Ама и те са малко олигофрени...пове4ето преси4ат където си ре6ат 4е им е удобно.На бул.Христо Ботев примерно всеки преси4а както си иска.Има хора които са на 5 метра от пе6еходната патека но няма да минат преz нея.Вярно е 4е 6офиорите олигофрени са пове4е, но и пе6еходците са доста 

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
err0r написа:agopsi написа:мене пък ми става така благо на душата като дам на пешеходец път:)
да си каже пешеходеца еи глей го тоя с бмв ама дава път:)![]()
И аз го правя, не защото съм в БМВ, ами защото не винаги съм шофьор... И знам, че "каквото повикало, такова се обадило", за това спазвам предимството, давам път на пешеходците, защото искам утре като изляза и аз пеш и на мен да ми дават предимство... :roll:
А случвало ли ти се е да даваш път на пешеходците, а те те гледат едно такова странно и не смеят да минат. Накрая се изнервят и ти махат с ръка нервно да минаваш, че видиш ли заради теб и те не могат да минат. Егати държавата.

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
ICE написа:А случвало ли ти се е да даваш път на пешеходците, а те те гледат едно такова странно и не смеят да минат. Накрая се изнервят и ти махат с ръка нервно да минаваш, че видиш ли заради теб и те не могат да минат. Егати държавата.
Мдам - доста често. Днес следобяд бях на урок и прибирайки се привечер се натъкнах на толкова много "шофьори", имах чувстото, че са отворили вратите на всички лудници и са раздали коли на пациентите. А това за пешеходците е нормално - толкова са се наплашили вече, че няма накъде. Аз като съм пеш усещам кога някой шофьор ще ме пусне да пресека, минавам, на средата на пътя си му махвам с ръка за мерси и си заминавам...

П.С. Асене, горкия Блясъчко...

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
L.e.x.x. написа:Пълно е с луди шофьори
а аз си мислех че ги привличам
чриз телепатия
Не е пълно а е фраш с луди шофьори.

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2