За БМВтата и Нисаните ...
Модератор: bum_bum
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
Лудия не пише тук заради такива като мен ли ... аз пък мисля, че му е писнало да ви обяснява безплатно кво и как да си правите по колите ... много по-добре е за него да не го тормозят за информация по форумите.
И като стана като тапа ... мислиш ли, че ще страдам ... че ще се впечатля нещо?

без реклами в подписа...

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
- Yahel
- Потребител
-
- Кара: Bmw 318i
Аз лично не видях Ояма да се заяждал /в темата за дифовете/ и да се е присмял или нещо такова не виждам, защо трябва да му обръщате толкова внимание.Също така не мога да си обесня какво толкова му се нахвърляте.
Поправете ме, ако греша.
Поправете ме, ако греша.

- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
таз драма няма да приключи никога

Последна промяна БОРКО-ЧИПА на 04 Мар 2009, 21:48, променена общо 1 път
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Yahel написа:Аз лично не видях Ояма да се заяждал /в темата за дифовете/ и да се е присмял или нещо такова не виждам, защо трябва да му обръщате толкова внимание.Също така не мога да си обесня какво толкова му се нахвърляте.
Поправете ме, ако греша.
еми конкретно в тая тема,да не кажа напоследак оямата се държи по нормално ама тои си е спамер и дразнител по дифолт и имам чувството че колкото повече се заяждат с него по му е гот,един вид те го плюят а тои мисли че дъжд вали и му става кеф,иначе може и да е пич,ама виж максоооо то момчето може да има някви психични проблеми не е виновно

Абе честно казано, аз досега не съм видял някъде МАХО да спори без да знае и ей така да си прай вятър на устата!Друг е въпроса че като е обективен за възможностите на някои определени модели от любимата ви марка, има хора дето го приемат по навътре отколкото трябва!В тая тема, по точно в предходната която стана първоизточник на тая нито той нито оямата, дразнеха с мненията си, а точно насъбраната злоба към тях изби от страна на някои хора!Зачетете я отначало и се убедете, че нито ми се занимава, нито ми е работа да копирам!Бъдете малко по толерантни и най важното, бъдете реалисти за любимата си марка!Киро ако го мисли това дето го пише наистина, за колата и уменията, евала, това е приказка!Всеки си има предпочитания и слабости към нещо, ама това не траа да пречи тоя някой да гледа обективно на ситуацията!Айде поздрави и по спокойно, че и тука ще стане накрая като Стрийта!
- suravia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325tds
mityo105 написа:Абе честно казано, аз досега не съм видял някъде МАХО да спори без да знае и ей така да си прай вятър на устата!Друг е въпроса че като е обективен за възможностите на някои определени модели от любимата ви марка, има хора дето го приемат по навътре отколкото трябва!В тая тема, по точно в предходната която стана първоизточник на тая нито той нито оямата, дразнеха с мненията си, а точно насъбраната злоба към тях изби от страна на някои хора!Зачетете я отначало и се убедете, че нито ми се занимава, нито ми е работа да копирам!Бъдете малко по толерантни и най важното, бъдете реалисти за любимата си марка!Киро ако го мисли това дето го пише наистина, за колата и уменията, евала, това е приказка!Всеки си има предпочитания и слабости към нещо, ама това не траа да пречи тоя някой да гледа обективно на ситуацията!Айде поздрави и по спокойно, че и тука ще стане накрая като Стрийта!
еи тва дразни за вас няма ли ауди форум или нисан форум

двамата по горе много ги разбират но на теория сякаш па и ти трети се извъди

че е под форум тунинг не значи че е..........

Облицовки на сгради с ал.композитни панели(etalbond)

- suravia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325tds
Oyama написа:На теория?!?!
добре де пусни някои клип да видим може и да си взема думите но невярвам

Облицовки на сгради с ал.композитни панели(etalbond)

Ей затова говоря!Я ми кажи ти сега, какво общо има моя пост с Ауди форума и какво ОстроУмно нещо щеше да ми напишеш ако примерно карах БМВ?Единственото дето можете ти и хората като тебе е да плюете като нямате кво да кажете!Аз не съдя за човека по това каква кола кара, някакси, примитивно ми се вижда!Естествено е по лесно да ме пратиш в Ауди форума и да си велик с хилещи се емотки!Браво, само така, с такива като тебе ще върви всичко напред!
Много ми е интересно,защо всеки път стават конфликтите само с Максо и Оямата.Всички много добре знаете,че има много потребители,които пишат тук,но не са притежатели на бмв-та.Ей го и Митьо кара аудита,ама всеки случай не дразни целия форум.Какъв е извода - Максо и Оямата са дразнители,които избиват комплески по форумите.
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5