За БМВтата и Нисаните ...

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

ентусиаст
Аватар
Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90

Мнение от MaXo » 04 Мар 2009, 16:53

Лудия не пише тук заради такива като мен ли ... аз пък мисля, че му е писнало да ви обяснява безплатно кво и как да си правите по колите ... много по-добре е за него да не го тормозят за информация по форумите. ;) И като стана като тапа ... мислиш ли, че ще страдам ... че ще се впечатля нещо?
без реклами в подписа...
Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 04 Мар 2009, 17:35

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

Аватар

Мнение от TUZara` » 04 Мар 2009, 18:16

:mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Onqka » 04 Мар 2009, 19:00

За максо и оямата предлагам един подфорум да се направи за тях.И там да си пишат комплексарските мнения!Бате Максо имах некво мнение за тебе,че си обективен маа напоследък ставаш поредния спамер.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Oyama » 04 Мар 2009, 19:16

Мноо голем трън в очите са ви тия нисани :mhihi: , аз си пишем за заварени дифове на БМВ-та в БМВ форум , а некъв Беемвежия дето не познавам почва да ми говори за нисан. :mhihi: Нещо май вие сте объркали форума, а не ние. :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 04 Мар 2009, 19:25

Максо, може ли да те питам ти с какъв шпер си?
Без страх, без спирачка!

Потребител
Аватар
Кара: Bmw 318i

Мнение от Yahel » 04 Мар 2009, 19:56

Аз лично не видях Ояма да се заяждал /в темата за дифовете/ и да се е присмял или нещо такова не виждам, защо трябва да му обръщате толкова внимание.Също така не мога да си обесня какво толкова му се нахвърляте.

Поправете ме, ако греша. :uups:

ентусиаст
Аватар
Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ

Мнение от БОРКО-ЧИПА » 04 Мар 2009, 20:48

таз драма няма да приключи никога :| :roll:
Последна промяна БОРКО-ЧИПА на 04 Мар 2009, 21:48, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 04 Мар 2009, 21:29

Yahel написа:Аз лично не видях Ояма да се заяждал /в темата за дифовете/ и да се е присмял или нещо такова не виждам, защо трябва да му обръщате толкова внимание.Също така не мога да си обесня какво толкова му се нахвърляте.

Поправете ме, ако греша. :uups:

еми конкретно в тая тема,да не кажа напоследак оямата се държи по нормално ама тои си е спамер и дразнител по дифолт и имам чувството че колкото повече се заяждат с него по му е гот,един вид те го плюят а тои мисли че дъжд вали и му става кеф,иначе може и да е пич,ама виж максоооо то момчето може да има някви психични проблеми не е виновно :mhihi: тва за него спора е спорт направо на теория е нъмбар уан колкото и хора да му говорят и факти иклипчета да има тва което си е наумил,тва е и така не се усеща че дразни и тои.В туниг.бг едно време беше батка админче алабала много не му се отваряха и му порасна работата ама тука е малко по различно и трябва да се съобразяват и двамата което неволно или не него правят, и самите те си го признават че тука търпимостта е доста голяма и ако така си спамеха в други форуми отдавна да са им били шута,така че не знам защо не се пусне една анкета дали да останат или не,па да видим мнението на форума какво е ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от mityo105 » 04 Мар 2009, 21:48

Абе честно казано, аз досега не съм видял някъде МАХО да спори без да знае и ей така да си прай вятър на устата!Друг е въпроса че като е обективен за възможностите на някои определени модели от любимата ви марка, има хора дето го приемат по навътре отколкото трябва!В тая тема, по точно в предходната която стана първоизточник на тая нито той нито оямата, дразнеха с мненията си, а точно насъбраната злоба към тях изби от страна на някои хора!Зачетете я отначало и се убедете, че нито ми се занимава, нито ми е работа да копирам!Бъдете малко по толерантни и най важното, бъдете реалисти за любимата си марка!Киро ако го мисли това дето го пише наистина, за колата и уменията, евала, това е приказка!Всеки си има предпочитания и слабости към нещо, ама това не траа да пречи тоя някой да гледа обективно на ситуацията!Айде поздрави и по спокойно, че и тука ще стане накрая като Стрийта!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325tds

Мнение от suravia » 04 Мар 2009, 22:15

mityo105 написа:Абе честно казано, аз досега не съм видял някъде МАХО да спори без да знае и ей така да си прай вятър на устата!Друг е въпроса че като е обективен за възможностите на някои определени модели от любимата ви марка, има хора дето го приемат по навътре отколкото трябва!В тая тема, по точно в предходната която стана първоизточник на тая нито той нито оямата, дразнеха с мненията си, а точно насъбраната злоба към тях изби от страна на някои хора!Зачетете я отначало и се убедете, че нито ми се занимава, нито ми е работа да копирам!Бъдете малко по толерантни и най важното, бъдете реалисти за любимата си марка!Киро ако го мисли това дето го пише наистина, за колата и уменията, евала, това е приказка!Всеки си има предпочитания и слабости към нещо, ама това не траа да пречи тоя някой да гледа обективно на ситуацията!Айде поздрави и по спокойно, че и тука ще стане накрая като Стрийта!

еи тва дразни за вас няма ли ауди форум или нисан форум :maad:
двамата по горе много ги разбират но на теория сякаш па и ти трети се извъди 8)
че е под форум тунинг не значи че е.......... :puke:
Облицовки на сгради с ал.композитни панели(etalbond)
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Oyama » 04 Мар 2009, 22:38

На теория :shock: ?!?!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325tds

Мнение от suravia » 04 Мар 2009, 23:01

Oyama написа:На теория :shock: ?!?!

добре де пусни някои клип да видим може и да си взема думите но невярвам 8)
Облицовки на сгради с ал.композитни панели(etalbond)
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от mityo105 » 05 Мар 2009, 0:10

Ей затова говоря!Я ми кажи ти сега, какво общо има моя пост с Ауди форума и какво ОстроУмно нещо щеше да ми напишеш ако примерно карах БМВ?Единственото дето можете ти и хората като тебе е да плюете като нямате кво да кажете!Аз не съдя за човека по това каква кола кара, някакси, примитивно ми се вижда!Естествено е по лесно да ме пратиш в Ауди форума и да си велик с хилещи се емотки!Браво, само така, с такива като тебе ще върви всичко напред!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Onqka » 05 Мар 2009, 0:26

Много ми е интересно,защо всеки път стават конфликтите само с Максо и Оямата.Всички много добре знаете,че има много потребители,които пишат тук,но не са притежатели на бмв-та.Ей го и Митьо кара аудита,ама всеки случай не дразни целия форум.Какъв е извода - Максо и Оямата са дразнители,които избиват комплески по форумите.

ПредишнаСледваща

Назад към Tuning