Позволявате ли друг да ви кара колата?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от falko » 23 Фев 2005, 22:40

само ако имам голямо доверие!
Изображение
S 54 SMG
:bowdown: :bowdown:

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 23 Фев 2005, 23:14

Tрудна работа........... хич не ми се дава, но понякога се е налагало! Най-често съм я давал в ръцете на сестра ми(добре кара, нищо, че е жена) и на.........rtzankov (кара като баба :mhihi: :mhihi: :mhihi: )
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Tiger » 23 Фев 2005, 23:50

предишната ми кола сеат кордоба я давах на жената когато и трябва, но сега тая баварка я имам от скоро и я е карала 2-3 пъти и то само когато аз съм отдясно :mhihi: скъпа ми идва да и я давам ей тъи

1 9 1 4
Аватар
Кара: e30

Мнение от agopsi » 24 Фев 2005, 0:30

избягвам да я давам,но понякога се е случвало когато на мене са ми давали да карам други коли :confused: ама няма проблеми :lol:
!!!BLUE POWER !!! BMW POWER !!!
======================

Drinker
Аватар
Кара: E36 Touring 328i
Мечтае да кара: нормално

Мнение от ///Milen_bmw » 24 Фев 2005, 0:38

НИКОГАШ
който каквато кола си има-да си я кара
който нема-да се вози
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 24 Фев 2005, 0:41

Хич не обичам някой да ми кара колата но както каза Стефчо (НеоПринт), това е начин да се печелят нови фенове на марката ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 24 Фев 2005, 0:41

Engi написа:според мен за повечето мъже е нормално да не дават и да не обичат други да им карат колата. поне сред тази част, които сме тук, съм забелязъл, че колата не се възприема изцяло материално, даже напротив. ...... Колата ми се нарежда на първо място след приятелката ми....

Има и по-тежки случаи :arrow: когато колата е на ПЪРВО място пред гаджето.... За мой късмет още не съм я докарала до там :mhihi:
А сега по-темата :arrow: трябва да не мога да стоя на краката си за да се качи някой друг да ми кара зверчето, и това не се отнася само за сегашната ми кола (Е36), а за всяка кола която съм имала досега. Другия вариант е да сменим колите и да си направим едно малко състезанийце. Вярно е че като се качи някой да кара сегашната ми кола в 95% от случаите става фен на марката, но за да е по-голям ефекта :arrow: 100% да стават фенове на БМВ ги возя 10-15км. АЗ. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Когато някой лично изпита на к'во е способен автомобил от любимата ни марка в едни "нежни женски ръце" като слезе гледа :shock: :shock: :shock: и коментарите мога да ги сведа до следното:
:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
И
:banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :arrow: Защо не си взех БМВ, а тая каруца, дето и викат съвсем незаслужено спортна кола :censored: :censored: :censored:
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

Selqnin
Аватар

Мнение от Selqatin » 24 Фев 2005, 0:49

Не а давам,освен ако не е при извънреден случай или имам МНОГО голямо доверие на шофйора ;)
Изображение

Аватар

Мнение от DA WOLF » 24 Фев 2005, 1:00

аз са справям трудно с карането на мойта та камоли друг... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 24 Фев 2005, 1:08

DA WOLF написа:аз са справям трудно с карането на мойта та камоли друг... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:OT: хахаха на толкова "крави" там един "Кравар" не е достатъчен ;) :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 24 Фев 2005, 1:40

ли4но аз необи4ам дами карат колата наи малкото е 4е ми местат седалката :mhihi: карали са я само мои приятел и мом4ето дето ми я прави и то само зада мия докара 4е аз няма как да отида , и едно моми4е което пак ги тества след като се напрвят настроиките добър сшофиор е оба4е (кара само на прекъсва4),пак и 4ено казано никои не изка да я кара освен мен предпо4итат да се возят и поради тази при4ина и рядко пия :winky:
ИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 24 Фев 2005, 3:57

много трудно 8)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Потребител
Аватар

moskvicha li..?

Мнение от svetlion » 24 Фев 2005, 8:10

Такава пъргавелка като моята не всеки може да я удържа та затова не Я давам..ХА..ХА.. :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 24 Фев 2005, 9:16

като цяло не съм против да си дам колата ако знам че ще ми е върнат в същото състояние в което съм я дал.. тва не е нито жена нито друг одушевен проблем - колкото и да не им се ще на някой хора да го разберат - тва все пак е купчина ламарини които на всичкото отгоре едва ли са оригиналните :)

аз пък я давах... на брат ми, на баща ми ако се наложи... на майка ми - НИКОГААААААААА :mhihi:
на приятели мноооооооого рядко - те и рядко я искат...
а някой я искат само за да се изгаврят с нея та на такива не я давам :)
не може то така аз да карам до 3000 оборота а той да се качи за 5 минути и да ми стопи накладките съединителя и гумите... после аз ли ще ги сменям ? не върви някак си...
а чужди коли - никога не съм искал да карам.. човек като не е свикнал със съединителя и с колата може да е мн опасно и се чувствам несигурен... не мерси :)
само ако е крайно наложително но мн бавно и предпазливо :)

а за алкохола - по принцип не пия, веднъж се случи да се напия като съм с колата - зарязах я там и на сутринта отидох да си е прибера (ама беше рено5 де, не е30ката :D ) а като знам че ще се пие - хващам си такси.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 740i

!

Мнение от Milionera213 » 24 Фев 2005, 10:30

Колата трябва да се гледа повече от жената, защото ако не я гледаш жената - друг ще я погледне- а колата няма кой ако не ти :)

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум