Позволявате ли друг да ви кара колата?
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Tрудна работа........... хич не ми се дава, но понякога се е налагало! Най-често съм я давал в ръцете на сестра ми(добре кара, нищо, че е жена) и на.........rtzankov (кара като баба
)

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
Engi написа:според мен за повечето мъже е нормално да не дават и да не обичат други да им карат колата. поне сред тази част, които сме тук, съм забелязъл, че колата не се възприема изцяло материално, даже напротив. ...... Колата ми се нарежда на първо място след приятелката ми....
Има и по-тежки случаи

А сега по-темата

Когато някой лично изпита на к'во е способен автомобил от любимата ни марка в едни "нежни женски ръце" като слезе гледа

И

BMW & RAMMSTEIN RULES

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
ли4но аз необи4ам дами карат колата наи малкото е 4е ми местат седалката
карали са я само мои приятел и мом4ето дето ми я прави и то само зада мия докара 4е аз няма как да отида , и едно моми4е което пак ги тества след като се напрвят настроиките добър сшофиор е оба4е (кара само на прекъсва4),пак и 4ено казано никои не изка да я кара освен мен предпо4итат да се возят и поради тази при4ина и рядко пия 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
много трудно 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
moskvicha li..?
Такава пъргавелка като моята не всеки може да я удържа та затова не Я давам..ХА..ХА.. 

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
като цяло не съм против да си дам колата ако знам че ще ми е върнат в същото състояние в което съм я дал.. тва не е нито жена нито друг одушевен проблем - колкото и да не им се ще на някой хора да го разберат - тва все пак е купчина ламарини които на всичкото отгоре едва ли са оригиналните
аз пък я давах... на брат ми, на баща ми ако се наложи... на майка ми - НИКОГААААААААА
на приятели мноооооооого рядко - те и рядко я искат...
а някой я искат само за да се изгаврят с нея та на такива не я давам
не може то така аз да карам до 3000 оборота а той да се качи за 5 минути и да ми стопи накладките съединителя и гумите... после аз ли ще ги сменям ? не върви някак си...
а чужди коли - никога не съм искал да карам.. човек като не е свикнал със съединителя и с колата може да е мн опасно и се чувствам несигурен... не мерси
само ако е крайно наложително но мн бавно и предпазливо
а за алкохола - по принцип не пия, веднъж се случи да се напия като съм с колата - зарязах я там и на сутринта отидох да си е прибера (ама беше рено5 де, не е30ката
) а като знам че ще се пие - хващам си такси.

аз пък я давах... на брат ми, на баща ми ако се наложи... на майка ми - НИКОГААААААААА

на приятели мноооооооого рядко - те и рядко я искат...
а някой я искат само за да се изгаврят с нея та на такива не я давам

не може то така аз да карам до 3000 оборота а той да се качи за 5 минути и да ми стопи накладките съединителя и гумите... после аз ли ще ги сменям ? не върви някак си...
а чужди коли - никога не съм искал да карам.. човек като не е свикнал със съединителя и с колата може да е мн опасно и се чувствам несигурен... не мерси

само ако е крайно наложително но мн бавно и предпазливо

а за алкохола - по принцип не пия, веднъж се случи да се напия като съм с колата - зарязах я там и на сутринта отидох да си е прибера (ама беше рено5 де, не е30ката

- Milionera213
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740i
!
Колата трябва да се гледа повече от жената, защото ако не я гледаш жената - друг ще я погледне- а колата няма кой ако не ти 

63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5