Не няма такава каръщина!!! (скъсан аксесоарен ремък)
Модератор: Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Pesho_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 34 TDS '94 Е 46 320 Д
- Мечтае да кара: M5
Не няма такава каръщина!!! (скъсан аксесоарен ремък)
Аз сам най-големия карък в БГ.Тази вечер ме сполетя поредното нещастие.ПО време на път ми изсвири ремъка,викам си попаднало е вода на него и след около 10 км.....УЖАС
немам хидравлика,всички възможни лампи светнаха!!!Викам еба си шаха!!!спирам гледам ремака го няма.Ок скъсал се е преглеждам по хубаво мотора и кво да видя ...... обтяжната ролка липсва !!!
амортисиор4ето и горната 4аст си е там долната с ролката я няма!!!
Ами сега колеги?В какъв филм сам се вметнал?Има ли оправия?
п.п.ПОМОЩ!!!!!!!!

п.п.ПОМОЩ!!!!!!!!
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
ЕЕЕЕЕ не направо тоя месец ни повали сичките некой да фърга боб или да лее куршум нещо да ги избегваме тия работи
Иначе по темата до колкото знам може да стане голяма беля -ако не си я карал след това и не е прегрявала мисля, че няма да има големи поражения- обесни по -подробно колегите с дизелите ще кажат
и ако се наложи да я местиш вържете един черупогащник за 2 лв. (по -хубаво да е от еластичните) така един приятел изкара 150км. 

Иначе по темата до колкото знам може да стане голяма беля -ако не си я карал след това и не е прегрявала мисля, че няма да има големи поражения- обесни по -подробно колегите с дизелите ще кажат

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Re: Не няма такава каръщина!!!
Pesho_1 написа:Аз сам най-големия карък в БГ.Тази вечер ме сполетя поредното нещастие.ПО време на път ми изсвири ремъка,викам си попаднало е вода на него и след около 10 км.....УЖАСнемам хидравлика,всички възможни лампи светнаха!!!Викам еба си шаха!!!спирам гледам ремака го няма.Ок скъсал се е преглеждам по хубаво мотора и кво да видя ...... обтяжната ролка липсва !!!
амортисиор4ето и горната 4аст си е там долната с ролката я няма!!!
п.п.ПОМОЩ!!!!!!!!
Здрасти колега, според мен ако няма прегряване няма проблем, просто ще се наложи да вземеш да смениш почти всички ролки и също да се провери хамортисиорчето, разбирасе ще коства средства...трябва се види всичко:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=18
и
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=18
Ще се наложи с № 11,13,15 да ги купиш задължително, проверка на
№ 1,2,7,4
Последна промяна Peter Angelov на 01 Мар 2009, 0:56, променена общо 1 път
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Това за чорапогащника не го вярвам .saint85 написа:ЕЕЕЕЕ не направо тоя месец ни повали сичките некой да фърга боб или да лее куршум нещо да ги избегваме тия работи![]()
![]()
Иначе по темата до колкото знам може да стане голяма беля -ако не си я карал след това и не е прегрявала мисля, че няма да има големи поражения- обесни по -подробно колегите с дизелите ще кажати ако се наложи да я местиш вържете един черупогащник за 2 лв. (по -хубаво да е от еластичните) така един приятел изкара 150км.
Иначе колегата да не се плаши едва ли ще има проблем .Нова ролка ,ремък и всичко ще е наред.
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Това за чорапогащника (баси гадната дума
) съм го чувал от доста места, сигурно е истина... но дано не ми се налага да разбирам.
Колега, както вече и другите ти казаха - огледай всичко, купи нова ролка и ремък и си готов.

Колега, както вече и другите ти казаха - огледай всичко, купи нова ролка и ремък и си готов.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
saint85 написа:ако се наложи да я местиш вържете един черупогащник за 2 лв. (по -хубаво да е от еластичните) така един приятел изкара 150км.
Идва от черупка може би или бъркам?

Издърпайте я до най-близкия сервиз, или ако имаш приятел с платформа, и всички ролки и ремък нови

- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Добре де черуп -чероп се тая аз малко ги бъркам о и у - за о -кратко
чарпгашника
Това за чарпгашника е абсолютната истина - колата е пежо 605
и не беше един да съм точен 2 или 3 отидоха за тези километри до София, но свършиха работа накрая се оказа най-здрав тоя последния некъв еластичен те жените ги разбират и знаят да кажат 
чарпгашника
Това за чарпгашника е абсолютната истина - колата е пежо 605

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
saint85 написа:Добре де черуп -чероп се тая аз малко ги бъркам о и у - за о -кратко
чарпгашника
Това за чарпгашника е абсолютната истина -
Взех вече да се замислям дали говорим за една и съща дума ?

Чорапи + гащи = ЧОРАПОГАЩНИК
- Pesho_1
- младши ентусиаст
-
Да ам проблема е 4е при мене липсва половината от №1 и си нямам и на идея каде да го търся това 4удо.Ина4е колата не е карана след тва огасена е и е оставена в една ули4ка под надзора на един фриенд.
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
blacksapphire написа:saint85 написа:Добре де черуп -чероп се тая аз малко ги бъркам о и у - за о -кратко
чарпгашника
Това за чарпгашника е абсолютната истина -
Взех вече да се замислям дали говорим за една и съща дума ?![]()
Чорапи + гащи = ЧОРАПОГАЩНИК
Абе темата да не е за чорапогащник?

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Pesho_1
- младши ентусиаст
-
Вариант 1 - има я в наличност в Дарукар - 61,68 лв (за съжаление в Плевен нямат магазин, но сигурно могат да измислят нещо);
Вариант 2 - от колега, който разпродава на части този двигател (М51), погледни в Продава, няколко са тези колеги);
Вариант 3 - пускаш тема в Купува;
Вариант 4 - пишеш в ТАЗИ ТЕМА с молба някой колега да ти подари.
Вариант 2 - от колега, който разпродава на части този двигател (М51), погледни в Продава, няколко са тези колеги);
Вариант 3 - пускаш тема в Купува;
Вариант 4 - пишеш в ТАЗИ ТЕМА с молба някой колега да ти подари.
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Пусни тема в Купува или пиши ЛС-та на хората, които се занимават с това - bmwfena, stambo_81, DEO. Те са от нашите (Е34) Ако пропускам някой да прощава и да се обади тук или на колегата.
saint85 написа:Добре де черуп -чероп се тая аз малко ги бъркам о и у - за о -кратко
чарпгашника
Това за чарпгашника е абсолютната истина - колата е пежо 605и не беше един да съм точен 2 или 3 отидоха за тези километри до София, но свършиха работа накрая се оказа най-здрав тоя последния некъв еластичен те жените ги разбират и знаят да кажат

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2