Новите радари на КАТ от 01.03.2009?
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Новите радари на КАТ от 01.03.2009?
Видях един колега с нова 87-ца да говори за некви нови катаджийски радари. Чух го и от още един приятел и ми се стори доста обезпокоително. За кво точно обаче става дума - имате ли идея?
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
"новите" радари са комплект с камера и монитор , като те спрат тичай бързо да си даваш данъка , че имат 40ина секунди да изтрият "попадението"
- Spoika
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E71 4.0xd
- Мечтае да кара: M3 E92
hi
новите радари са 15 сьс снима4ка като ж германия карасх барзо снимате и 4еститка ще са сложени в ниакакжи кутии на наи опасните патя в страната като ще монтират два пами пове4е кутии и ще ги местиат от едно миасто в друго
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Те ако разкарат първо КН, РК и сие, които минават вече през преспите с калинките си /например : Поло...от преди аз да се родя сигурно/, няма да е толкова зле положението. Камери - ок, катаджиите ако искат и договора за покупко-продажба да си нося и резервните ключове и цялата папка направо...уж да проверят, докато през това време някой пияница ходи и мачка народа по пътя.
Абе да ги слагат, белкем верно на селинджърс им дойде акъла в главата.
Абе да ги слагат, белкем верно на селинджърс им дойде акъла в главата.

Последна промяна ((:BuKcu:)) на 26 Фев 2009, 19:49, променена общо 1 път
flame написа:Значи радари кат старите радари само, че с бонус - камера![]()
А за тия стационарните с камера винаги съм се чудел - предния номер ли снимат или задния - щото ако е задния радар детекторите май стават излишни![]()
А също и друг важен въпрос - пак ли са на Х-банда или на друга честота?
Колега, нали първо трябва да минеш покрай него за да ти снима задницата

Плюс това доста радар-детектори имат режим 360.
MaXimal написа:Колега, нали първо трябва да минеш покрай него за да ти снима задницата![]()
Плюс това доста радар-детектори имат режим 360.
Да, първо трябва да мина, за да ме снима, но си мисля (без да съм сигурен), че ако ти снимат задния номер радарите няма да излъчват в посока срещу теб (така би било ако снимат предния номер), а по посоката, в която се движиш

А тва пък за режим 360 градуса съм го чел, ама не го вдявам честно...

((:BuKcu:)) написа:Те ако разкарат първо КН, РК и сие
и ВН, и ВН!

((:BuKcu:)) написа:докато през това време някой пияница ходи и мачка народа по пътя.
Верно за съжаление - карат пълни баракуди с 4 барабанни спирачки, 3 от които не работят, обаче кат преполвят на тате дамаджаната с ракия си мислят, че управляват космически кораби

((:BuKcu:)) написа:Абе да ги слагат, белкем верно на селинджърс им дойде акъла в главата.
Българският селянин е непобедим.

- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
А, супер готини са тия радарчета. Видях го на една патрулка, слагат го пред бурканите и е ултра красиво - един хоризонтален цилиндър с две уши отстрани и две дупки. Явно от едната лъчи а от другата снима. И какво като снима? Още по-добре за нас. Пушките куките се научиха да ги държат на стендбай и да стрелят само като видят някой засилен, та нямат хващане. Това 100% ще стреля постоянно, то няма трето око та да види дали някой се е засвяткал. Докато не забранят детекторите ще се диша:).
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
((:BuKcu:)) написа:Ткатаджиите ако искат и договора за покупко-продажба да си нося и резервните ключове и цялата папка направо.
На мен последния път ми искаха полицата за Автокаското..!!!

- Spoika
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E71 4.0xd
- Мечтае да кара: M3 E92
vesko06 написа:((:BuKcu:)) написа:Ткатаджиите ако искат и договора за покупко-продажба да си нося и резервните ключове и цялата папка направо.
На мен последния път ми искаха полицата за Автокаското..!!!
а това пък какво ги интересува?
--------------------------------------------------------------------------------
МВР е купило ултрамодерни радари, които ще дебнат денонощно за нарушения по 30 натоварени пътища в страната.
Местата са нарочно подбрани заради многото катастрофи със смъртни случаи:
София - на бул. "Цариградско шосе" и на бул. "Н. Вапцаров";
София - Варна - на разклона за пътя за Бургас, край с. Микре, край с. Малиново преди разклона на Севлиево, преди и след Велико Търново, преди Варна;
София - Бургас - преди Ихтиман, между Пазарджик и Пловдив, между Чирпан и Стара Загора, край с. Подслон, край с. Съдиево, след Сливен;
Бургас - Варна - след Поморие, след Несебър;
Варна - Балчик - след Варна;
Враца - Видин - преди и след Монтана;
Ботевград - Враца - край Скравена;
Бяла - Русе - два радара преди Русе;
Благоевград - Кулата - след Благоевград и преди Сандански.
МВР се хвали, че новата придобивка тръгва с летящ старт на 1 март и ще лови всеки шофьор, каращ бясно.
Мощните радари ще заснемат за по-малко от секунда колите, които се движат с превишена скорост, така „неподкупните полицаи“ ще ловят по около 1500 нарушители дневно.
Всяко устройство струва около 30 хил. евро, а парите за модерната техника са осигурени от Гаранционния фонд на застраховките "Гражданска отговорност".
МВР е купило ултрамодерни радари, които ще дебнат денонощно за нарушения по 30 натоварени пътища в страната.
Местата са нарочно подбрани заради многото катастрофи със смъртни случаи:
София - на бул. "Цариградско шосе" и на бул. "Н. Вапцаров";
София - Варна - на разклона за пътя за Бургас, край с. Микре, край с. Малиново преди разклона на Севлиево, преди и след Велико Търново, преди Варна;
София - Бургас - преди Ихтиман, между Пазарджик и Пловдив, между Чирпан и Стара Загора, край с. Подслон, край с. Съдиево, след Сливен;
Бургас - Варна - след Поморие, след Несебър;
Варна - Балчик - след Варна;
Враца - Видин - преди и след Монтана;
Ботевград - Враца - край Скравена;
Бяла - Русе - два радара преди Русе;
Благоевград - Кулата - след Благоевград и преди Сандански.
МВР се хвали, че новата придобивка тръгва с летящ старт на 1 март и ще лови всеки шофьор, каращ бясно.
Мощните радари ще заснемат за по-малко от секунда колите, които се движат с превишена скорост, така „неподкупните полицаи“ ще ловят по около 1500 нарушители дневно.
Всяко устройство струва около 30 хил. евро, а парите за модерната техника са осигурени от Гаранционния фонд на застраховките "Гражданска отговорност".
- pkw08
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: от време на време
- Мечтае да кара: всеки ден
Мен ме снимаха с такъв радар в Москва - Русия на околовръстното и бях с камион - ТИР.Показаха ми снимката и кво да ви кажа,виждаш се все едно на филм - направо тези радари са като рентген - като се видиш ясно си вижаш и цвета на очите, и изражението на лицето на видео как си караш, и с каква скорост.Казват - с документ толкова и оставаш в архива, и с досие, без документ толкова веднага и се натиска копчето делете и записа е изтрит.Много е гадно нема мърдане.Най-готиното е да имаш джобни - плащаш почти на половина глобата и те пускат все едно не е било.Радара е винаги включен на автоматичен режим и при зададена превишена скорост снима и прави освен снимка с най - високата ти скорост и видео клип с продължителност за около 10-15 сек. Ако ти е чисто предното стъкло се вижда и нали си се избръснал мамка му. Да са ни честити ако и нашите радари са като тези в Москва - е те за това нема да се увеличат заплатите с много на полицаите.
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series