Съмнителна ли е тази работа или е възможна?
Модератор: Технически модератори
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
bmw_7 написа:Че гледам филми гледам, ама и на практика съм прилагал някои неща........и вярвай ми ставало е доста пъти както аз го искам. Както и да е!
Ако си забелязъл, регистрирал съм се тук само от няколко дена. Ама понеже съм суетен и малко ме засегна на самочувствие /поредния който само си пита/, аз повече по тази тема нито ще пиша, нито пък някъде другаде ще задавам въпроси. Ако искам някой с нещо да ми помогне, ще му пиша на лична. Ще поствам теми във форума, чак тогава, когато си купя БМВ, било то Е 34 или някакво друго.
Някои могат да ми кажат да не се засягам от репликата на само един човек, ама ей на-ще ти докажа лично на теб, просто за спорта.
Ако искат, модераторите могат да заключат темата. Всеки който имаше да казва нещо, явно го е казал вече и няма смисъл да се превръща в..........не помня вече как го нарече, ааааааа "говорилня"!
Колега, момчетата тук се скъсаха да ти пишат а ти дори не си направи труда да видиш тая кола и после да имаш база за размисли, питания и т.н. А това на мен кво ще ми доказваш не ме интерисува

Ами най малкото съжалиги все пак...
Peter Angelov написа:bmw_7 написа:Че гледам филми гледам, ама и на практика съм прилагал някои неща........и вярвай ми ставало е доста пъти както аз го искам. Както и да е!
Ако си забелязъл, регистрирал съм се тук само от няколко дена. Ама понеже съм суетен и малко ме засегна на самочувствие /поредния който само си пита/, аз повече по тази тема нито ще пиша, нито пък някъде другаде ще задавам въпроси. Ако искам някой с нещо да ми помогне, ще му пиша на лична. Ще поствам теми във форума, чак тогава, когато си купя БМВ, било то Е 34 или някакво друго.
Някои могат да ми кажат да не се засягам от репликата на само един човек, ама ей на-ще ти докажа лично на теб, просто за спорта.
Ако искат, модераторите могат да заключат темата. Всеки който имаше да казва нещо, явно го е казал вече и няма смисъл да се превръща в..........не помня вече как го нарече, ааааааа "говорилня"!
Колега, момчетата тук се скъсаха да ти пишат а ти дори не си направи труда да видиш тая кола и после да имаш база за размисли, питания и т.н. А това на мен кво ще ми доказваш не ме интерисувапросто отговора ти трябваше да бъде да прав си ще скокна да видя и снимам всичко и до час, два идвам с материала...това е мое мнение но почна ме хваща жал за колегите които дават мнение за нещо което не е проверено а само гадаят и си играят на гадатели...
Ами най малкото съжалиги все пак...

Обичай ближния,ближи обичания!!!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ти ако изслушаш на всички мненията кола нема да си купиш.Слушай сега аз кво ще ти кажа.Отиваш при таа кола правиш едно огледче отвън качваш се вътре правиш едно кръгче-глей да не лопа кат вратня предницата и да мирише на убаво вътре.Излизаш после вън мислиш 10мин.ама съмичък дали таа кола е твоята или не
и решаваш накрая-ако ти харесва едно пазарлъче от стила-ми немам толкоз ей тия тук в джоба ми останаха-плащаш си колицата качваш се и оттук натам всичко е късмет да знаеш.Ако си толкова неук че да не можеш да познаеш една кола читава ли е или не значи ти чисто и просто си за каруца-не за кола.Нема да ти трее майстори -те не са вътре в мотора да ти кажат бива ли или не бива.коли съм купувал дори без да им отварям капака-ако не верваш имам и свидетели и да ти кажа че повече късмет съм имал после отколкото часове навирания и накрая пак ГРЕДА
Майстора с една 100лвка ще забраи за всички кусури на колата леко изпусната в задния му джоб-питай ме откъде знам
затова гледай и купувай-всичко е късмет.Гледал съм читави коли как моторите им се пръвръщат на шопска салата
айде смело.....

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Ммм незнам но моията според годината трябва да има един бег.Трябва да има и два подлакътника.Ама няма незнам защоZubcho написа:\MITETO\ DSB написа:Може и 94 Год, да е. Зависи от къде е внесена и на стария собственик колко пари за екстри са му се давали.
Да така е, но в случея има някои неща, които са сериини в нашите коли. Еърбеговете са си серийно и 1994г. април месец започват да поставят по 2 - за шофьора и за пасажера до него.
Ако греша някой да ме поправи.
Поздрави

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
колата е възможно да е 94-та година съдейки по интериора. но мотор без ванос?? шоферския бег го няма??? малкия капак и бъбрек?
всичко това си обяснявам, само старите огледала никак не се вписват в ситуацията ако е блъскана, защо да са ги сменили??/
иначе и задната кора с третия стоп си е от фейслифта
объркана работа
запиши VIN-а и го провери ще си покаже коя година е и какви са екстрите. дали пък не е насаден само по-нов салон.
аз бих я подминал тая кола
всичко това си обяснявам, само старите огледала никак не се вписват в ситуацията ако е блъскана, защо да са ги сменили??/
иначе и задната кора с третия стоп си е от фейслифта
объркана работа
запиши VIN-а и го провери ще си покаже коя година е и какви са екстрите. дали пък не е насаден само по-нов салон.
аз бих я подминал тая кола

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Колегата има в предвид 3-тия стоп-този който е на кората отзад (на задното стъкло)...

Въпреки, че може и допълнително да е слаган аз все още си мисля че мойта е била с малкия бъбрек ама след удара са и присадили големите ноздри - според мен сичко се слага
Пример аз ако имах малкия бъбрек и имах пари щях да си сложа големия и капака и тн. ........
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
dj_ennsy_1 написа:Колегата има в предвид 3-тия стоп-този който е на кората отзад (на задното стъкло)...
Мерси колега, не съм разбрал....

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Външно наистина е доста добре от снимките, но няма лети джанти (вярно не са много скъпи BBS 15" оригиналните, но го използвай при цената
) и както колегите писаха - огледалата са старите (тя моята по ВИН е 92' пък е с новите - кой е сменял
) - виж да не са механични...
За Вануса си прочети има теми в подфорума - само ще кажа, че ако не карам екстремно от 40-50 нагоре на 5-та си поема перфектно, а легнали полицаи минавам на 3-та почти спрял и после все едно с фиата на 1-ва.
Отвътре - климатроник, че няма - няма (поне за мен е недостатък) - волана може да е сменяван - и моя едва ли е оригинален. Кожа няма - откакто се качих на кожа - вече "без" не взимам, а и вече не гледам дали съм с официални или работни дрехи - почиства се и изчезваш. Ел регулиране на фаровете няма (учудвам се за "94-та") и е само с часовник (каквото можеш използвай като предтекст).
Покарай по дупки виж дали и как тропа, развърти волана загасена и запалена да видиш за луфтове и тропане (секторна кутия, хебел, накрайници) - удари на лед добри спирачки за АБС, при по-висока скорост виж за сеене (важна тема има) и за вибрации при спиране (дисковете), слушай за шумове скоростите и дифа... абе толкова много работи има - колкото повече са ОК - толкова по-малко за правене после. Ама както обикновено става колкото повече се пазиш толкова повече после се оказваш пре**ан - аз като си купувам кола съм леко превъзбуден - затова си правя списък предварително за основни неща които да гледам/питам и си водя приятел(и) които да гледат по обективно.
Както писаха по-горе - аман от крадци (за стелките - ама поне лесно можеш си купи и сложи) - гледай в багажника за инструменти, крик, ключ за гуми и една урудка за подпиране на колата (последните три се намират отдясно под страничната кора в багажника. Аз моята я взех с пожарогасител (метален - не менте - с пломба и т.н., жилетка и т.н.) - даже беше регистрирана с половин година оставащи пълно каско, ГО и чисто ново Пионерче мп3... и това за 5К като на километража пишеше 174К (колко е така не споря - спи двигателя).
Не е лесно да намериш добра е34, ама както Станчев по-горе писа - и аз бих я леко пропуснал тази - особено с такива продавачи мошеници - какво ли още са излъгали ?!
Ако те интересува още нещо - спокойно питай и на ЛС и стига да мога бих и с присъствие помогнал (не че разбирам кой знае колко - и все пак дръпнах малко спрямо момента когато купувах моята).
Късмет!!!

За Вануса си прочети има теми в подфорума - само ще кажа, че ако не карам екстремно от 40-50 нагоре на 5-та си поема перфектно, а легнали полицаи минавам на 3-та почти спрял и после все едно с фиата на 1-ва.
Отвътре - климатроник, че няма - няма (поне за мен е недостатък) - волана може да е сменяван - и моя едва ли е оригинален. Кожа няма - откакто се качих на кожа - вече "без" не взимам, а и вече не гледам дали съм с официални или работни дрехи - почиства се и изчезваш. Ел регулиране на фаровете няма (учудвам се за "94-та") и е само с часовник (каквото можеш използвай като предтекст).
Покарай по дупки виж дали и как тропа, развърти волана загасена и запалена да видиш за луфтове и тропане (секторна кутия, хебел, накрайници) - удари на лед добри спирачки за АБС, при по-висока скорост виж за сеене (важна тема има) и за вибрации при спиране (дисковете), слушай за шумове скоростите и дифа... абе толкова много работи има - колкото повече са ОК - толкова по-малко за правене после. Ама както обикновено става колкото повече се пазиш толкова повече после се оказваш пре**ан - аз като си купувам кола съм леко превъзбуден - затова си правя списък предварително за основни неща които да гледам/питам и си водя приятел(и) които да гледат по обективно.
Както писаха по-горе - аман от крадци (за стелките - ама поне лесно можеш си купи и сложи) - гледай в багажника за инструменти, крик, ключ за гуми и една урудка за подпиране на колата (последните три се намират отдясно под страничната кора в багажника. Аз моята я взех с пожарогасител (метален - не менте - с пломба и т.н., жилетка и т.н.) - даже беше регистрирана с половин година оставащи пълно каско, ГО и чисто ново Пионерче мп3... и това за 5К като на километража пишеше 174К (колко е така не споря - спи двигателя).
Не е лесно да намериш добра е34, ама както Станчев по-горе писа - и аз бих я леко пропуснал тази - особено с такива продавачи мошеници - какво ли още са излъгали ?!
Ако те интересува още нещо - спокойно питай и на ЛС и стига да мога бих и с присъствие помогнал (не че разбирам кой знае колко - и все пак дръпнах малко спрямо момента когато купувах моята).
Късмет!!!
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
Колегите доста точно ти обесниха какво да гледаш
А аз ще кажа само едно,че от личния ми опит 2 години в тарговията с коли нов внос... няма кола в автокъща която да е на реалните си километри и да седи толкова време
Когато съм вкарвал кола на реални км,тя задалжително е била капарирана преди това или запазена за мой човек.
Така че това с реалните км по автокъщите го забравте
Този който я е вкарал тази кола може да си мисли че е на реални км,защото на него са му я продали на толкова... а тои също я е купил от автокъща от Италиа,Германия и др. Така че ако не той предишния прекупвач се е постарал

А аз ще кажа само едно,че от личния ми опит 2 години в тарговията с коли нов внос... няма кола в автокъща която да е на реалните си километри и да седи толкова време

Така че това с реалните км по автокъщите го забравте

Този който я е вкарал тази кола може да си мисли че е на реални км,защото на него са му я продали на толкова... а тои също я е купил от автокъща от Италиа,Германия и др. Така че ако не той предишния прекупвач се е постарал

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
па като имаш самнения земи и вин и пусниго и ще разбереш каде какво що и готово а цената малко лие много лие 4е аз и моита баби4ка я зех за 5000 лева преди 5 години

57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4