Съмнителна ли е тази работа или е възможна?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 25 Фев 2009, 15:19

bmw_7 написа:Че гледам филми гледам, ама и на практика съм прилагал някои неща........и вярвай ми ставало е доста пъти както аз го искам. Както и да е!
Ако си забелязъл, регистрирал съм се тук само от няколко дена. Ама понеже съм суетен и малко ме засегна на самочувствие /поредния който само си пита/, аз повече по тази тема нито ще пиша, нито пък някъде другаде ще задавам въпроси. Ако искам някой с нещо да ми помогне, ще му пиша на лична. Ще поствам теми във форума, чак тогава, когато си купя БМВ, било то Е 34 или някакво друго.
Някои могат да ми кажат да не се засягам от репликата на само един човек, ама ей на-ще ти докажа лично на теб, просто за спорта.
Ако искат, модераторите могат да заключат темата. Всеки който имаше да казва нещо, явно го е казал вече и няма смисъл да се превръща в..........не помня вече как го нарече, ааааааа "говорилня"!

Колега, момчетата тук се скъсаха да ти пишат а ти дори не си направи труда да видиш тая кола и после да имаш база за размисли, питания и т.н. А това на мен кво ще ми доказваш не ме интерисува :!: просто отговора ти трябваше да бъде да прав си ще скокна да видя и снимам всичко и до час, два идвам с материала...това е мое мнение но почна ме хваща жал за колегите които дават мнение за нещо което не е проверено а само гадаят и си играят на гадатели...

Ами най малкото съжалиги все пак...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от arkys » 25 Фев 2009, 15:23

Peter Angelov написа:
bmw_7 написа:Че гледам филми гледам, ама и на практика съм прилагал някои неща........и вярвай ми ставало е доста пъти както аз го искам. Както и да е!
Ако си забелязъл, регистрирал съм се тук само от няколко дена. Ама понеже съм суетен и малко ме засегна на самочувствие /поредния който само си пита/, аз повече по тази тема нито ще пиша, нито пък някъде другаде ще задавам въпроси. Ако искам някой с нещо да ми помогне, ще му пиша на лична. Ще поствам теми във форума, чак тогава, когато си купя БМВ, било то Е 34 или някакво друго.
Някои могат да ми кажат да не се засягам от репликата на само един човек, ама ей на-ще ти докажа лично на теб, просто за спорта.
Ако искат, модераторите могат да заключат темата. Всеки който имаше да казва нещо, явно го е казал вече и няма смисъл да се превръща в..........не помня вече как го нарече, ааааааа "говорилня"!

Колега, момчетата тук се скъсаха да ти пишат а ти дори не си направи труда да видиш тая кола и после да имаш база за размисли, питания и т.н. А това на мен кво ще ми доказваш не ме интерисува :!: просто отговора ти трябваше да бъде да прав си ще скокна да видя и снимам всичко и до час, два идвам с материала...това е мое мнение но почна ме хваща жал за колегите които дават мнение за нещо което не е проверено а само гадаят и си играят на гадатели...

Ами най малкото съжалиги все пак...
:yes:
Обичай ближния,ближи обичания!!!

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 25 Фев 2009, 15:26

ти ако изслушаш на всички мненията кола нема да си купиш.Слушай сега аз кво ще ти кажа.Отиваш при таа кола правиш едно огледче отвън качваш се вътре правиш едно кръгче-глей да не лопа кат вратня предницата и да мирише на убаво вътре.Излизаш после вън мислиш 10мин.ама съмичък дали таа кола е твоята или не :?: :?: и решаваш накрая-ако ти харесва едно пазарлъче от стила-ми немам толкоз ей тия тук в джоба ми останаха-плащаш си колицата качваш се и оттук натам всичко е късмет да знаеш.Ако си толкова неук че да не можеш да познаеш една кола читава ли е или не значи ти чисто и просто си за каруца-не за кола.Нема да ти трее майстори -те не са вътре в мотора да ти кажат бива ли или не бива.коли съм купувал дори без да им отварям капака-ако не верваш имам и свидетели и да ти кажа че повече късмет съм имал после отколкото часове навирания и накрая пак ГРЕДА :mhihi: :mhihi: Майстора с една 100лвка ще забраи за всички кусури на колата леко изпусната в задния му джоб-питай ме откъде знам :mhihi: затова гледай и купувай-всичко е късмет.Гледал съм читави коли как моторите им се пръвръщат на шопска салата :mhihi: айде смело.....
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 25 Фев 2009, 15:27

Zubcho написа:
\MITETO\ DSB написа:Може и 94 Год, да е. Зависи от къде е внесена и на стария собственик колко пари за екстри са му се давали. :idea:

Да така е, но в случея има някои неща, които са сериини в нашите коли. Еърбеговете са си серийно и 1994г. април месец започват да поставят по 2 - за шофьора и за пасажера до него.

Ако греша някой да ме поправи.

Поздрави
Ммм незнам но моията според годината трябва да има един бег.Трябва да има и два подлакътника.Ама няма незнам защо :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 25 Фев 2009, 16:39

колата е възможно да е 94-та година съдейки по интериора. но мотор без ванос?? шоферския бег го няма??? малкия капак и бъбрек?
всичко това си обяснявам, само старите огледала никак не се вписват в ситуацията ако е блъскана, защо да са ги сменили??/
иначе и задната кора с третия стоп си е от фейслифта
объркана работа
запиши VIN-а и го провери ще си покаже коя година е и какви са екстрите. дали пък не е насаден само по-нов салон.
аз бих я подминал тая кола
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 25 Фев 2009, 16:53

:roll: :P
Последна промяна Peter Angelov на 25 Фев 2009, 20:30, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 25 Фев 2009, 17:05

Колегата има в предвид 3-тия стоп-този който е на кората отзад (на задното стъкло)...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: bmw X3 Е83 М47
Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d

Мнение от saint85 » 25 Фев 2009, 17:11

Колегата има в предвид 3-тия стоп-този който е на кората отзад (на задното стъкло)...

:yes:

Въпреки, че може и допълнително да е слаган аз все още си мисля че мойта е била с малкия бъбрек ама след удара са и присадили големите ноздри - според мен сичко се слага
Пример аз ако имах малкия бъбрек и имах пари щях да си сложа големия и капака и тн. ........
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 25 Фев 2009, 17:22

dj_ennsy_1 написа:Колегата има в предвид 3-тия стоп-този който е на кората отзад (на задното стъкло)...

Мерси колега, не съм разбрал.... :(

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 25 Фев 2009, 22:00

Външно наистина е доста добре от снимките, но няма лети джанти (вярно не са много скъпи BBS 15" оригиналните, но го използвай при цената ;) ) и както колегите писаха - огледалата са старите (тя моята по ВИН е 92' пък е с новите - кой е сменял :roll: ) - виж да не са механични...
За Вануса си прочети има теми в подфорума - само ще кажа, че ако не карам екстремно от 40-50 нагоре на 5-та си поема перфектно, а легнали полицаи минавам на 3-та почти спрял и после все едно с фиата на 1-ва.
Отвътре - климатроник, че няма - няма (поне за мен е недостатък) - волана може да е сменяван - и моя едва ли е оригинален. Кожа няма - откакто се качих на кожа - вече "без" не взимам, а и вече не гледам дали съм с официални или работни дрехи - почиства се и изчезваш. Ел регулиране на фаровете няма (учудвам се за "94-та") и е само с часовник (каквото можеш използвай като предтекст).
Покарай по дупки виж дали и как тропа, развърти волана загасена и запалена да видиш за луфтове и тропане (секторна кутия, хебел, накрайници) - удари на лед добри спирачки за АБС, при по-висока скорост виж за сеене (важна тема има) и за вибрации при спиране (дисковете), слушай за шумове скоростите и дифа... абе толкова много работи има - колкото повече са ОК - толкова по-малко за правене после. Ама както обикновено става колкото повече се пазиш толкова повече после се оказваш пре**ан - аз като си купувам кола съм леко превъзбуден - затова си правя списък предварително за основни неща които да гледам/питам и си водя приятел(и) които да гледат по обективно.
Както писаха по-горе - аман от крадци (за стелките - ама поне лесно можеш си купи и сложи) - гледай в багажника за инструменти, крик, ключ за гуми и една урудка за подпиране на колата (последните три се намират отдясно под страничната кора в багажника. Аз моята я взех с пожарогасител (метален - не менте - с пломба и т.н., жилетка и т.н.) - даже беше регистрирана с половин година оставащи пълно каско, ГО и чисто ново Пионерче мп3... и това за 5К като на километража пишеше 174К (колко е така не споря - спи двигателя).
Не е лесно да намериш добра е34, ама както Станчев по-горе писа - и аз бих я леко пропуснал тази - особено с такива продавачи мошеници - какво ли още са излъгали ?!
Ако те интересува още нещо - спокойно питай и на ЛС и стига да мога бих и с присъствие помогнал (не че разбирам кой знае колко - и все пак дръпнах малко спрямо момента когато купувах моята).
Късмет!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34/М50 и М60
Мечтае да кара: Е34 V12
Детайли за колата: Ооо много са...

Мнение от S_h_e_f_a » 26 Фев 2009, 0:30

Колегите доста точно ти обесниха какво да гледаш ;)
А аз ще кажа само едно,че от личния ми опит 2 години в тарговията с коли нов внос... няма кола в автокъща която да е на реалните си километри и да седи толкова време :!: Когато съм вкарвал кола на реални км,тя задалжително е била капарирана преди това или запазена за мой човек.
Така че това с реалните км по автокъщите го забравте :!:
Този който я е вкарал тази кола може да си мисли че е на реални км,защото на него са му я продали на толкова... а тои също я е купил от автокъща от Италиа,Германия и др. Така че ако не той предишния прекупвач се е постарал ;)
ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 26 Фев 2009, 10:59

па като имаш самнения земи и вин и пусниго и ще разбереш каде какво що и готово а цената малко лие много лие 4е аз и моита баби4ка я зех за 5000 лева преди 5 години
ИзображениеИзображение
Изображение

Предишна

Назад към E34