Отлепи ми се тавана на БМВ
Модератор: Технически модератори
74 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Никакви ядове няма да имаш... все тая дали е със или без...лепиш, изрязваш и си ти човека
Аз днес поръчах материяли и утре би трябвало да пристигнат.

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
NeoPrint написа:А има ли ядове по-специално с шибедасите? Аз съм с двойния за да е още по-тегаво
Питай Zubcho и MadVanio за тези двойни шибедаси как си скъсаха нервите като трябваше да слагат вътрешните им щори

Иначе няма нищо сложно и трудно, само повечко нерви и пцуванйе.
П.П.
Стефчо, ко се правиш и ти. Има ми телефона в указателя, а познаваш по-отдавна Иван, що не се обадиш и не казваш, че искаш да си правиш тавана??? Ей страшен си значи

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
pantzer3 написа:Лесно ли се сваля на шибедаха? Сложно ли е там?
На седан или комби???
При седана има една особеност. Вътрешната щора на шибедаха се поставя преди да се сложи тавана, защото след това е адски трудно да се сложи.
При комбито 1-вата плоча също е особена за поставяне обратно, защото трябва да се щракнат едни водачи и там започва псуването и ядовете.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Zubcho написа:pantzer3 написа:Лесно ли се сваля на шибедаха? Сложно ли е там?
На седан или комби???
При седана има една особеност. Вътрешната щора на шибедаха се поставя преди да се сложи тавана, защото след това е адски трудно да се сложи.
При комбито 1-вата плоча също е особена за поставяне обратно, защото трябва да се щракнат едни водачи и там започва псуването и ядовете.
Седан! Моя люк е стандартен плътен - ел. - не е стъкло и нямам щора. Лесно ли се маха/слага тая тапицираната част?

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
Преди малко си претапицирах тавана с плат като оригиналния - сив с дунапрен отдоло. Стана доста добре
Само дето си мислех, че ще е трудно, също като с алармата..
Детска играчка. Сутринта ще кача снимки че сега съм обгазен от лепилата и умирам 

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
Предварително се извинявам за кофти качеството на снимките, но са от телефона ми... просто не ми се занимаваше да вадя апарата, обективи... Горе доло се придобива представа
Плата:
Четка и специалното лепило - на бензинова основа, НЕ разяжда дунапрена, което в нашия случай е много важно.
Предварително подготвения таван - трябва хубаво да се изчисти стария, изгнил дунапрен...
И лепим...
И хопала - тавана е ready
Остава само да кача събота/неделя като имам фрий тайм
Който има проблем с провиснал таван го съветвам да си го претапицира, а не да дава по 120-140лв на тапицери... Нищо сложно няма.
Специални благодарности на колегата Zubcho, който ми съдейства за връзка с фирмата за платовете
Поздрави!

Плата:

Четка и специалното лепило - на бензинова основа, НЕ разяжда дунапрена, което в нашия случай е много важно.

Предварително подготвения таван - трябва хубаво да се изчисти стария, изгнил дунапрен...

И лепим...

И хопала - тавана е ready

Който има проблем с провиснал таван го съветвам да си го претапицира, а не да дава по 120-140лв на тапицери... Нищо сложно няма.
Специални благодарности на колегата Zubcho, който ми съдейства за връзка с фирмата за платовете

Поздрави!
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
Ей как хубаво е станал
Надявам се да сме им били полезни на колегите.
Може преди да сложите тавана да си поставите допълнителна изолация. Използвайте изолационна вата. Така лятото/ зимата ще имате по-голям комфорт.
Поздрави

Може преди да сложите тавана да си поставите допълнителна изолация. Използвайте изолационна вата. Така лятото/ зимата ще имате по-голям комфорт.
Поздрави
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
dizelboy написа:абе винаги ми е било 4удно как го измъкна от колата прес тия тесни врати
за всяко нещо си има чалъм

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
dizelboy написа:абе винаги ми е било 4удно как го измъкна от колата прес тия тесни врати
Огъва се малко и излиза. Ако така не стане пробвай с дъвка, плюнка, тел и свински опашки. Няма начин да не стане

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Peter Angelov написа:Zubcho написа:Peter Angelov написа:Zubcho написа:Peter Angelov написа:Zubcho написа:Моя таван си го направих за около 60лв с материалите плат+лепило.
Ако трябва да помогам пиши на лично с jullydjs сме преминали през цялата тази работа и знаем за какво става дума. Мога да ти кажа къде има склад за автоплатове всякакви утиваш и си вземаш 4 линейни метра от цвета който те кефи и след това ще помагам/е. Драсни на лично ако си заинтересован или на скайп.
Zubcho, здрасти това за мен ли се отнася...радвам се когато има все още директни пичоведа помагат!! Няма ама що кво и т.н.
Благодаря
Гледай сега ако си в София края на месеца ще правим тавана на Saso и покрай него може и твоя да нагласиме. Ей сега ми рева по скайпа, че трябвало да му помогам и тн. Така, че може да си спретнем един БМВ тапициране дейили по-скоро ще са 2 че голяма врътня ще падне по зглабяне и разглабяне.
Кофти, не съм от СофетоНемам късмет иначе бая бира и месе ще замине
Някой да знае купувам перфектен салон плюш....
Благодаря отново
Батко не се излагай ако си близко 100-200 км ела, ако не иди на тапицер повече от 140 лв няма да ти вземат.
Хехе ми ако бях ама не съм! Най много да ми дойдеш на моренце
Незнам какво да ти кажа вече от майстори направо ме хвашта страха!!! Вчера ходих да си сменя фолиото на колата, велик майстор и днес кво заварих 2 прозореца абсолютно некадърно направени ти майната му на това ми пича надрал задния капак, бесен съм щях да го пребия и оня ми вика споко ве сега на пастиране ще водя, та утре ресито на парите го чакам...ма задния капак за нищо не става
Сериозно търся перфектен салон, без никви забележки от плюш...
Още една оферта за морето- айде на Варна

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
Ами какво да купувам 2 кутии лепило и 4-5 метра плат и да идвам да ви правя таваните а??
Само дето ще ви легне по-евтино да си го претапицирате при тапицер от колкото така. 8/100 нафта ми гори колата 900км * 8 = 72л * 1.7=122 лв за гориво
. За съжаление съм безработен в момента иначе с удоволствие бих дошъл да се видим и да свършим работа. Може би лятото ако всичко е наред и пътувам към морето да се отбия за 1 ден и да свършим работа
Естествено всичко което написах по-горе е теория на вероятностите и трябва да се гледа на него от веселата му страна
Жалко, че нямам работа сега иначе наистина бих се разходил до Варна (никога на съм бил там) да се видим и да ви помогна.
Поздрави

Естествено всичко което написах по-горе е теория на вероятностите и трябва да се гледа на него от веселата му страна

Поздрави
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
Е те колегите щом те викат ще помогнат с пътните, все пак не отиваш само за собствен кеф
Въпреки, че няма от какво да се плашат - могат и сами да си ги направят 

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Зъбчо удари едно мъжко рамо и за моя таван... Добре стана в крайна сметка ... Обаче аз си претапицирах и страничните колонки... Мисля че имах снимки но ще гледам да ги кача... Моя го направих графитен цвят.. Тоест черно-сив... Неопределен такъв... Голям зор беше ама си струва де.... Има си кусури ама то си е за кадем... Някой ден ако имам малко време ще ги оправя...
74 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5