Съединител или...

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Мафиозо!
Аватар

Съединител или...

Мнение от rado_rf » 15 Фев 2009, 19:08

Първо да си кажа, че смених ДВГ-то. От М50В20 на В25. Днес си взех колата от трансплантацията и какво ми направи впечатление - при скорост от около 50-60км.ч. на втора предавка, като натисна газта до долу двигателя развърта до 6000 оборота, но скоростта си остава или се покачва много леко. Гумите не превъртат в това съм сигурен. Теста го правих на сух, дълъг около километър участък.
Обаче.
При теста с натисната спирачка на първа предавка при отпускането на съединителя колата гасне :shock: . Не мерише на феродо. Ха, сега де :help:

Само да допълня - скоростната кутия си ми е от В20, дифа ми е 4,27.
Айде помагайте :help: :help: :help:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 15 Фев 2009, 19:19

пак е съединител-нема друго кво да е
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 15 Фев 2009, 19:31

Още един глас - твърдо съединител.
И моя е за смяна ама за сега си кара...само дето чат пат при потегляне притриса.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 15 Фев 2009, 19:46

МИ ВКЛючИ НА 5-ТА И ДАИ газ до дупка и ще си покаже, ако е заминал съединителя ще почне да се форсира а няма да върви
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 15 Фев 2009, 19:50

stambo_81dg написа:МИ ВКЛючИ НА 5-ТА И ДАИ газ до дупка и ще си покаже, ако е заминал съединителя ще почне да се форсира а няма да върви

При около 80 на трета четвърта и пета си се форсира, но не мърда :( Па, като гледам нещата отиват на къмто нов, та бихте ли споделили каква марка и горе-долу на каква цена да търся, чеее... мъкаааа :help:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 15 Фев 2009, 19:58

rado_rf написа:
stambo_81dg написа:МИ ВКЛючИ НА 5-ТА И ДАИ газ до дупка и ще си покаже, ако е заминал съединителя ще почне да се форсира а няма да върви

При около 80 на трета четвърта и пета си се форсира, но не мърда :( Па, като гледам нещата отиват на къмто нов, та бихте ли споделили каква марка и горе-долу на каква цена да търся, чеее... мъкаааа :help:

LUK

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 15 Фев 2009, 20:20

littlerock написа:
rado_rf написа:

LUK

Магазини за София?

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 15 Фев 2009, 20:21

ако си сложил съединителя от 20-ката на маховика от 2,5 ще е нужно време да олегне.износени са различно и трябва да се напаснат.не прави експерименти да го приплъзваш насила щото ще надереш и маховика.карай нормално няколко дена без да я юркаш и ако не се оправи сменяй съединителя.

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 16 Фев 2009, 18:16

Бихте ли ми препоръчали магазини? Направо комплект ще взимам, то се е видяло :roll:

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 16 Фев 2009, 21:45

Мдаа, определено ще продам дарака и ще си купя Опел :evil:

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 16 Фев 2009, 22:02

rado_rf написа:Мдаа, определено ще продам дарака и ще си купя Опел :evil:
И защо заради един съединител?

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 16 Фев 2009, 22:11

Колега защо не послушаш Кирилиев и да поизчакаш малко? А и не мисля, че е разумно да сменяш колата заради съединитела... ;) Казваш, че си й сменил мотора... значи имаш мерак, а сега... :)

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 17 Фев 2009, 10:13

dj_ennsy_1 написа:Колега защо не послушаш Кирилиев и да поизчакаш малко? А и не мисля, че е разумно да сменяш колата заради съединитела... ;) Казваш, че си й сменил мотора... значи имаш мерак, а сега... :)

Защото съединителя не е от двулитровия мотор. В25 си е присаден с неговия съединител и защото положението става все по-зле и защото в нета не мога да намеря магазини от които да напазарувам въпросния съединител, а нямам време да обикалям и защото никой не препоръчва даже някой магазин и защото тъпата търсачка нищо не ми намери по проблема.

Те затова :!:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 17 Фев 2009, 10:25

rado_rf написа:
dj_ennsy_1 написа:Колега защо не послушаш Кирилиев и да поизчакаш малко? А и не мисля, че е разумно да сменяш колата заради съединитела... ;) Казваш, че си й сменил мотора... значи имаш мерак, а сега... :)

Защото съединителя не е от двулитровия мотор. В25 си е присаден с неговия съединител и защото положението става все по-зле и защото в нета не мога да намеря магазини от които да напазарувам въпросния съединител, а нямам време да обикалям и защото никой не препоръчва даже някой магазин и защото тъпата търсачка нищо не ми намери по проблема.

И какво да направим сега :!: Правил си неща за които явно е трябвало повече да помислиш :!: ;)

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 17 Фев 2009, 10:42

Peter Angelov написа:
rado_rf написа:

И какво да направим сега :!: Правил си неща за които явно е трябвало повече да помислиш :!: ;)

За какво да помисля? Преди да присадя този двигател го пробвах на колата донор. Тогава не показваше никакви признаци на сдухан съединител. След като го присадихме на моята се появи. Всичко останало си е окей. А, и не искам да ме поучавате какво е трябвало или не да направя преди това, а просто да ми кажете къде, мамка му, да купя съединител. Толкова ли е сложно? Или по-добре да пусна нова тема? Пускам я веднага.

Жоро, Яворе, може да заключвате.

Следваща

Назад към E34