Съединител или...
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Съединител или...
Първо да си кажа, че смених ДВГ-то. От М50В20 на В25. Днес си взех колата от трансплантацията и какво ми направи впечатление - при скорост от около 50-60км.ч. на втора предавка, като натисна газта до долу двигателя развърта до 6000 оборота, но скоростта си остава или се покачва много леко. Гумите не превъртат в това съм сигурен. Теста го правих на сух, дълъг около километър участък.
Обаче.
При теста с натисната спирачка на първа предавка при отпускането на съединителя колата гасне
. Не мерише на феродо. Ха, сега де
Само да допълня - скоростната кутия си ми е от В20, дифа ми е 4,27.
Айде помагайте

Обаче.
При теста с натисната спирачка на първа предавка при отпускането на съединителя колата гасне

Само да допълня - скоростната кутия си ми е от В20, дифа ми е 4,27.
Айде помагайте

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Още един глас - твърдо съединител.
И моя е за смяна ама за сега си кара...само дето чат пат при потегляне притриса.
И моя е за смяна ама за сега си кара...само дето чат пат при потегляне притриса.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
МИ ВКЛючИ НА 5-ТА И ДАИ газ до дупка и ще си покаже, ако е заминал съединителя ще почне да се форсира а няма да върви
stambo_81dg написа:МИ ВКЛючИ НА 5-ТА И ДАИ газ до дупка и ще си покаже, ако е заминал съединителя ще почне да се форсира а няма да върви
При около 80 на трета четвърта и пета си се форсира, но не мърда

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
rado_rf написа:stambo_81dg написа:МИ ВКЛючИ НА 5-ТА И ДАИ газ до дупка и ще си покаже, ако е заминал съединителя ще почне да се форсира а няма да върви
При около 80 на трета четвърта и пета си се форсира, но не мърдаПа, като гледам нещата отиват на къмто нов, та бихте ли споделили каква марка и горе-долу на каква цена да търся, чеее... мъкаааа
LUK
littlerock написа:rado_rf написа:stambo_81dg написа:МИ ВКЛючИ НА 5-ТА И ДАИ газ до дупка и ще си покаже, ако е заминал съединителя ще почне да се форсира а няма да върви
При около 80 на трета четвърта и пета си се форсира, но не мърдаПа, като гледам нещата отиват на къмто нов, та бихте ли споделили каква марка и горе-долу на каква цена да търся, чеее... мъкаааа
LUK
Магазини за София?
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
ако си сложил съединителя от 20-ката на маховика от 2,5 ще е нужно време да олегне.износени са различно и трябва да се напаснат.не прави експерименти да го приплъзваш насила щото ще надереш и маховика.карай нормално няколко дена без да я юркаш и ако не се оправи сменяй съединителя.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Колега защо не послушаш Кирилиев и да поизчакаш малко? А и не мисля, че е разумно да сменяш колата заради съединитела...
Казваш, че си й сменил мотора... значи имаш мерак, а сега... 

dj_ennsy_1 написа:Колега защо не послушаш Кирилиев и да поизчакаш малко? А и не мисля, че е разумно да сменяш колата заради съединитела...Казваш, че си й сменил мотора... значи имаш мерак, а сега...
Защото съединителя не е от двулитровия мотор. В25 си е присаден с неговия съединител и защото положението става все по-зле и защото в нета не мога да намеря магазини от които да напазарувам въпросния съединител, а нямам време да обикалям и защото никой не препоръчва даже някой магазин и защото тъпата търсачка нищо не ми намери по проблема.
Те затова

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
rado_rf написа:dj_ennsy_1 написа:Колега защо не послушаш Кирилиев и да поизчакаш малко? А и не мисля, че е разумно да сменяш колата заради съединитела...Казваш, че си й сменил мотора... значи имаш мерак, а сега...
Защото съединителя не е от двулитровия мотор. В25 си е присаден с неговия съединител и защото положението става все по-зле и защото в нета не мога да намеря магазини от които да напазарувам въпросния съединител, а нямам време да обикалям и защото никой не препоръчва даже някой магазин и защото тъпата търсачка нищо не ми намери по проблема.
Те затова
И какво да направим сега

Peter Angelov написа:rado_rf написа:dj_ennsy_1 написа:Колега защо не послушаш Кирилиев и да поизчакаш малко? А и не мисля, че е разумно да сменяш колата заради съединитела...Казваш, че си й сменил мотора... значи имаш мерак, а сега...
Те затова
И какво да направим сегаПравил си неща за които явно е трябвало повече да помислиш
![]()
За какво да помисля? Преди да присадя този двигател го пробвах на колата донор. Тогава не показваше никакви признаци на сдухан съединител. След като го присадихме на моята се появи. Всичко останало си е окей. А, и не искам да ме поучавате какво е трябвало или не да направя преди това, а просто да ми кажете къде, мамка му, да купя съединител. Толкова ли е сложно? Или по-добре да пусна нова тема? Пускам я веднага.
Жоро, Яворе, може да заключвате.
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2