моля някой да ми каже

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

моля някой да ми каже

Мнение от GS_VARNA » 11 Фев 2005, 16:20

Срам ме е , ама много ме е срам :uups: :uups: :uups: но не мога да се сетя от кой модел е тая снимка. Може ли някой да помогне :?:
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 11 Фев 2005, 16:29

Z1
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 11 Фев 2005, 16:39

как го позна бе :?: аз си обърнах наопаки де що имам инфо за БМВ и не можах да го открия модела :?: не казвам че не е Z1, но сигурен ли си, понеже въпроса с модела на това БМВ ми е доста важен :?:
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 11 Фев 2005, 16:42

Виж вратите са много интересни

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 11 Фев 2005, 16:49

Нечовешките врати на Z1 немогат се збърка :!: Има в софия таквос животно :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 11 Фев 2005, 16:57

otka4ena,хвърли и един поглед към The Best Of ;)

krika написа:Нечовешките врати на Z1 немогат се збърка :!: Има в софия таквос животно :winky:

А пък аз знам къде има такова,което не е в движение все още и стои скрито покрито :D Незнам каква е причината да не се движи,но всичко си му е на място поне като се гледа отвън..но няма да кажа къде е,защото съм му хвърлил око :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 11 Фев 2005, 17:06

Slavi_m написа:otka4ena,хвърли и един поглед към The Best Of ;)

krika написа:Нечовешките врати на Z1 немогат се збърка :!: Има в софия таквос животно :winky:

А пък аз знам къде има такова,което не е в движение все още и стои скрито покрито :D Незнам каква е причината да не се движи,но всичко си му е на място поне като се гледа отвън..но няма да кажа къде е,защото съм му хвърлил око :mhihi:

:banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

къде зяпам и аз :?: :?: :?: Благодаря Ви :) Моля да ме извините за това че пускам излишни теми и някой модератор може да я заключи или изтрие. Освен разбира се ако Slavi_m не реши да ни каже къде е видял такова животно, но ме съмнява че няма да си признае :mhihi:
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 11 Фев 2005, 17:14

smoKing написа:абе, theboss, тоя аватар отгоре не ти ли е познат от некъде :?: :mhihi: :mhihi:

Познат му е разбира се, но съм искала разрешение да го ползвам
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Dido - Fido » 11 Фев 2005, 17:47

Таквоз животно видях в една пряка на бул. Славейков срещу медицинска Академия! Тъмно синьо! Там паркира и се вижда от улицата даже!
ВMW му е майката!

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 11 Фев 2005, 18:19

В Люлин 8 на паркинга срещу кръчмата "Адашите" има едно такова зверче. Понавървявало чух от сигурни източници ;)

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 11 Фев 2005, 19:21

а шамари искаш ли, давай насам адреса :twisted:

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 11 Фев 2005, 20:14

!!Asen_X написа:В Люлин 8 на паркинга срещу кръчмата "Адашите" има едно такова зверче. Понавървявало чух от сигурни източници ;)

M20B25.. :twisted:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 11 Фев 2005, 21:22

ati написа:

а шамари искаш ли, давай насам адреса :twisted:

Ати ще се бием ли с теб :?: :twisted: Няма пък да кажа,аз си го видях пръв-мое си е :P Даже една госпожа разхождаща булонка ме попита дали имам интерес към колата след като забеляза,че го разглеждам с голям интерес!(Явно има някаква връзка със собственика)Отвърнах й че имам голям интерес,но все още не му е дошло времето ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 11 Фев 2005, 23:25

SlipKnoT написа:
!!Asen_X написа:В Люлин 8 на паркинга срещу кръчмата "Адашите" има едно такова зверче. Понавървявало чух от сигурни източници ;)

M20B25.. :twisted:

M20B25 на 1200 кила..... :twisted: Малък извратен изрод...... :D ;)
Изображение

Следваща

Назад към Основен Форум