моля някой да ми каже
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
моля някой да ми каже
Срам ме е , ама много ме е срам
но не мога да се сетя от кой модел е тая снимка. Може ли някой да помогне

BMW & RAMMSTEIN RULES

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Нечовешките врати на Z1 немогат се збърка
Има в софия таквос животно 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
otka4ena,хвърли и един поглед към The Best Of
А пък аз знам къде има такова,което не е в движение все още и стои скрито покрито
Незнам каква е причината да не се движи,но всичко си му е на място поне като се гледа отвън..но няма да кажа къде е,защото съм му хвърлил око 

krika написа:Нечовешките врати на Z1 немогат се збъркаИма в софия таквос животно
А пък аз знам къде има такова,което не е в движение все още и стои скрито покрито

Slavi_m написа:otka4ena,хвърли и един поглед към The Best Of
krika написа:Нечовешките врати на Z1 немогат се збъркаИма в софия таквос животно
А пък аз знам къде има такова,което не е в движение все още и стои скрито покритоНезнам каква е причината да не се движи,но всичко си му е на място поне като се гледа отвън..но няма да кажа къде е,защото съм му хвърлил око

къде зяпам и аз

BMW & RAMMSTEIN RULES

- Dido - Fido
- кандидат ентусиаст
-
Таквоз животно видях в една пряка на бул. Славейков срещу медицинска Академия! Тъмно синьо! Там паркира и се вижда от улицата даже!
ВMW му е майката!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Slavi_m написа:otka4ena,хвърли и един поглед към The Best Of
А пък аз знам къде има такова,което не е в движение все още и стои скрито покритоНезнам каква е причината да не се движи,но всичко си му е на място поне като се гледа отвън..но няма да кажа къде е,защото съм му хвърлил око
а шамари искаш ли, давай насам адреса

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
!!Asen_X написа:В Люлин 8 на паркинга срещу кръчмата "Адашите" има едно такова зверче. Понавървявало чух от сигурни източници
M20B25..

ati написа:Slavi_m написа:otka4ena,хвърли и един поглед към The Best Of
а шамари искаш ли, давай насам адреса
Ати ще се бием ли с теб

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2