Волан от Е36 феис на Е36 '92
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- kliuna
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318Is
- Мечтае да кара: X6, M6
Волан от Е36 феис на Е36 '92
има ли разлика в шлици или нещо друго букси и т.н. да знам дали да опитвам изобщо
благодаря предварително

благодаря предварително
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
...
Последна промяна Александър Георгиев на 18 Дек 2012, 2:23, променена общо 1 път
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Kris написа:При някои има разлика при клаксона, на тея с четерилъчевия волан (най стария) клаксона не е на жица а е като на старите жигули и нема да стане. Ако е от другите може да стане.
На бас ,че става....и на ис -а и на 320ката нямах бег ...ваче имам

На бас че ще ти дам на жената колата и волан с бег и ако го сложиш и да работи клаксона ще напия, (бег-а не ми требе да работи естествено).
Да самия волан може дасе сложи но при клаксона не е на жица, а е един шиш който опира в една писта като се върти волана. Пробвах и да разменя нещата но "не флаа и не флаа".
Да самия волан може дасе сложи но при клаксона не е на жица, а е един шиш който опира в една писта като се върти волана. Пробвах и да разменя нещата но "не флаа и не флаа".
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Воланите с бег до 96 мисля стват ...аз понеже съм с такъв с лампата дето е ....а дръгия стария четирилъчев и става ....този от какв кола е бил понеже ако е от е46 няма да стане много ясно

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Kris написа:На бас че ще ти дам на жената колата и волан с бег и ако го сложиш и да работи клаксона ще напия, (бег-а не ми требе да работи естествено).
Идвай да ме напиваш

На колегата nParMaTuK колата е набор 92,беше с първия волан с бег..четирилъчевия..сложихме му тоя дебелия м-ковия със еър бега и го оправихме така,че и клаксона и бега да работят...

Никви шишове никви мишове
7 мнения
• Страница 1 от 1