Волан от Е36 феис на Е36 '92

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318Is
Мечтае да кара: X6, M6

Волан от Е36 феис на Е36 '92

Мнение от kliuna » 05 Фев 2009, 0:39

има ли разлика в шлици или нещо друго букси и т.н. да знам дали да опитвам изобщо :?:
благодаря предварително

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Мнение от Александър Георгиев » 05 Фев 2009, 0:41

...
Последна промяна Александър Георгиев на 18 Дек 2012, 2:23, променена общо 1 път
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея пари :winky: иначе успех :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 05 Фев 2009, 2:37

При някои има разлика при клаксона, на тея с четерилъчевия волан (най стария) клаксона не е на жица а е като на старите жигули и нема да стане. Ако е от другите може да стане. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 05 Фев 2009, 2:42

Kris написа:При някои има разлика при клаксона, на тея с четерилъчевия волан (най стария) клаксона не е на жица а е като на старите жигули и нема да стане. Ако е от другите може да стане. ;)

На бас ,че става....и на ис -а и на 320ката нямах бег ...ваче имам
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 05 Фев 2009, 2:49

На бас че ще ти дам на жената колата и волан с бег и ако го сложиш и да работи клаксона ще напия, (бег-а не ми требе да работи естествено).

Да самия волан може дасе сложи но при клаксона не е на жица, а е един шиш който опира в една писта като се върти волана. Пробвах и да разменя нещата но "не флаа и не флаа".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 05 Фев 2009, 10:07

Воланите с бег до 96 мисля стват ...аз понеже съм с такъв с лампата дето е ....а дръгия стария четирилъчев и става ....този от какв кола е бил понеже ако е от е46 няма да стане много ясно
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 05 Фев 2009, 15:31

Kris написа:На бас че ще ти дам на жената колата и волан с бег и ако го сложиш и да работи клаксона ще напия, (бег-а не ми требе да работи естествено).

Да самия волан може дасе сложи но при клаксона не е на жица, а е един шиш който опира в една писта като се върти волана. Пробвах и да разменя нещата но "не флаа и не флаа".

Идвай да ме напиваш :winky:
На колегата nParMaTuK колата е набор 92,беше с първия волан с бег..четирилъчевия..сложихме му тоя дебелия м-ковия със еър бега и го оправихме така,че и клаксона и бега да работят... ;)
Никви шишове никви мишове
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Назад към E36