ее ПЪРВИЯ МИ ДРИФТ НА СНЯГ

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

ее ПЪРВИЯ МИ ДРИФТ НА СНЯГ

Мнение от N.Mihaylovski » 31 Яну 2005, 21:05

супер е ного е готино гадното е е с летни гуми в 20 см сняг супер трудно набира скорост ама се пак яко фън
а по улиците кво е на утъпканиа :mhihi: :mhihi: :mhihi: сега разбирам какво озна4ава с вратите напред :mhihi: :mhihi: :mhihi: бомба е утре пак кат сипа бензин 4е сварши само от дрифтване малко гадно шот е с предно ама е яко 8)
Последна промяна N.Mihaylovski на 31 Яну 2005, 21:29, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 31 Яну 2005, 21:20

Екстра, радвам се че си си направил кефа, ама поне имай малко уважение към снеГа, заради който си си начесал крастата ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 31 Яну 2005, 21:25

човече сознай ся .. регистрирал си се преди месец .. но имаш цели 64 мнения ,макар че надали имаш толкова прочетени .. пишеш като първия човек .. :mhihi: не мисли че някой го интересува че си карал на "сняк" за първи път ,и си мислиш че знаеш какво е дрифт,въпреки че колата е с предно .. бензина ша го сипе тате предполагам ,и точно за лапета като тебе сега има отделна тема ,ама ти вместо да я прочетеш и да си вземеш поука пускаш тази бесмислица :!: :banghead: :banghead: :banghead:

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 31 Яну 2005, 21:34

Alexi написа:човече сознай ся .. регистрирал си се преди месец .. но имаш цели 64 мнения ,макар че надали имаш толкова прочетени .. пишеш като първия човек .. :mhihi: не мисли че някой го интересува че си карал на "сняк" за първи път ,и си мислиш че знаеш какво е дрифт,въпреки че колата е с предно .. бензина ша го сипе тате предполагам ,и точно за лапета като тебе сега има отделна тема ,ама ти вместо да я прочетеш и да си вземеш поука пускаш тази бесмислица :!: :banghead: :banghead: :banghead:
ми тва е детска, детска
а бензина сам си го сипвам тате пари не дава сам си купих колата сичко сам си правя така,че моля без подобни изказваниа тате тва ,мама онова мамино синче и тн не съм малак вече,че сичко да ми се дава
а ти дане би да не си бил същия на моите години а
и за твое усведомение изчел съм 40 пъти повече отколкото са ми постовете
аиде с добри чуства па може и по бира да пиинем(ако немога да дрифтвам поне в пиене на бира ше те скъсам които иска да се пробваме да каже малак ма трениран съм :mhihi: :mhihi: )
Последна промяна N.Mihaylovski на 31 Яну 2005, 22:09, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 31 Яну 2005, 21:48

Е, добре, понеже започнах така, така и ще продължа...
Прегледах тази тема : http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=15814 и реших поне да се опитам (както каза Асен във въпросната тема) да допринеса с нещо за промяната..
Скотт, може ли да те помоля да се помъчиш да пишеш грамотно, ще е по-лесно на другите да четат.

Scott написа:ми тва е детска, детска
а бензина сам си го сипвам тате пари не дава сам си кУпих колата сичко сам си правЯ така че моля без подобни изказваниЯ тате тва ,мама Онова мамино синче и тн не съм малЪк вече,че сичко да ми се дава
а ти дане би да не си бил съЩиЯ на моите години а
и за твое Осведомение изчел съм 40 пъти повече отколкото са ми пОстовете
аЙде с добри чуства па може и по бира да пиинем(ако немога да дрифтвам поне в пиене на бира ше те скъсам които иска да се пробваме да каже мала/Ък ма трениран съм :mhihi: :mhihi: )

Инак за бирата ме нави ;)

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 31 Яну 2005, 22:06

добре повечето грешки са от недоглеждане мисля,че си и личи

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 31 Яну 2005, 23:13

Scott написа:добре повечето грешки са от недоглеждане мисля,че си и личи

то и те са го про4ели ма нали тука има само доценти по литература български език правопис та има е по лесно да се занимават с нас глупавите и неуките

изкам да ти кажа 4е е хуваво преживяване да си дрифтваш апак първото винаги остава траен спомен и много адреналин и приятна емоция

само един савет не го прави много 4есто забавляваи се но умерено и преценяваи ситуяцията правилно прави го там кадето няма кои да застрашиш така хем ти ще си доволен хем и здрав и спокоен ще се прибереш успех и поздрави от мен
ИзображениеИзображение
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 31 Яну 2005, 23:43

Ами, ще поправяме я :confused:
Или предпочиташ да ни викат - неграмотници с БМВ-та. Не искам да влизам в дебати кой колко книги е прочел и дали и там пишат по този начин. Да не говорим, колко е по модерно да казваме fun вместо забавление, вираж - вместо завой (добре, че думата не е италиянска) и т.н. Ма нали трябва да изглеждаме по... модерни и амекаризирани.

П.П. Иван Вазов е използвал около 2000 думи с български произход (не бъркайте турската дума пирон с българската гвоздей. Днешната младеж използва в своя език около 300 български думи, като половината от тях са псувни. В задачата се пита - накъде отиваме с тая неграмотна младеж.

И преди да пращате мнението си :arrow: първо го прегледайте
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от StuNNeR » 31 Яну 2005, 23:56

Мдам важното е да го праиш безопасно! ;)
Иначе имаш три варианта:
1.В затвора
2.Болницата
3.Гроба
Не ти препоръчвам нито един от тях!
Have fun!
П.П. Иван Вазов е използвал около 2000 думи с български произход (не бъркайте турската дума пирон с българската гвоздей. Днешната младеж използва в своя език около 300 български думи, като половината от тях са псувни. В задачата се пита - накъде отиваме с тая неграмотна младеж.

:bgflag:

Назад към Страхотни истории