ее ПЪРВИЯ МИ ДРИФТ НА СНЯГ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
ее ПЪРВИЯ МИ ДРИФТ НА СНЯГ
супер е ного е готино гадното е е с летни гуми в 20 см сняг супер трудно набира скорост ама се пак яко фън
а по улиците кво е на утъпканиа
сега разбирам какво озна4ава с вратите напред
бомба е утре пак кат сипа бензин 4е сварши само от дрифтване малко гадно шот е с предно ама е яко 
а по улиците кво е на утъпканиа

Последна промяна N.Mihaylovski на 31 Яну 2005, 21:29, променена общо 1 път
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Екстра, радвам се че си си направил кефа, ама поне имай малко уважение към снеГа, заради който си си начесал крастата 

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
човече сознай ся .. регистрирал си се преди месец .. но имаш цели 64 мнения ,макар че надали имаш толкова прочетени .. пишеш като първия човек ..
не мисли че някой го интересува че си карал на "сняк" за първи път ,и си мислиш че знаеш какво е дрифт,въпреки че колата е с предно .. бензина ша го сипе тате предполагам ,и точно за лапета като тебе сега има отделна тема ,ама ти вместо да я прочетеш и да си вземеш поука пускаш тази бесмислица

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
ми тва е детска, детскаAlexi написа:човече сознай ся .. регистрирал си се преди месец .. но имаш цели 64 мнения ,макар че надали имаш толкова прочетени .. пишеш като първия човек ..не мисли че някой го интересува че си карал на "сняк" за първи път ,и си мислиш че знаеш какво е дрифт,въпреки че колата е с предно .. бензина ша го сипе тате предполагам ,и точно за лапета като тебе сега има отделна тема ,ама ти вместо да я прочетеш и да си вземеш поука пускаш тази бесмислица
![]()
![]()
![]()
а бензина сам си го сипвам тате пари не дава сам си купих колата сичко сам си правя така,че моля без подобни изказваниа тате тва ,мама онова мамино синче и тн не съм малак вече,че сичко да ми се дава
а ти дане би да не си бил същия на моите години а
и за твое усведомение изчел съм 40 пъти повече отколкото са ми постовете
аиде с добри чуства па може и по бира да пиинем(ако немога да дрифтвам поне в пиене на бира ше те скъсам които иска да се пробваме да каже малак ма трениран съм

Последна промяна N.Mihaylovski на 31 Яну 2005, 22:09, променена общо 2 пъти
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Е, добре, понеже започнах така, така и ще продължа...
Прегледах тази тема : http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=15814 и реших поне да се опитам (както каза Асен във въпросната тема) да допринеса с нещо за промяната..
Скотт, може ли да те помоля да се помъчиш да пишеш грамотно, ще е по-лесно на другите да четат.
Инак за бирата ме нави
Прегледах тази тема : http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=15814 и реших поне да се опитам (както каза Асен във въпросната тема) да допринеса с нещо за промяната..
Скотт, може ли да те помоля да се помъчиш да пишеш грамотно, ще е по-лесно на другите да четат.
Scott написа:ми тва е детска, детска
а бензина сам си го сипвам тате пари не дава сам си кУпих колата сичко сам си правЯ така че моля без подобни изказваниЯ тате тва ,мама Онова мамино синче и тн не съм малЪк вече,че сичко да ми се дава
а ти дане би да не си бил съЩиЯ на моите години а
и за твое Осведомение изчел съм 40 пъти повече отколкото са ми пОстовете
аЙде с добри чуства па може и по бира да пиинем(ако немога да дрифтвам поне в пиене на бира ше те скъсам които иска да се пробваме да каже мала/Ък ма трениран съм![]()
)
Инак за бирата ме нави

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Scott написа:добре повечето грешки са от недоглеждане мисля,че си и личи
то и те са го про4ели ма нали тука има само доценти по литература български език правопис та има е по лесно да се занимават с нас глупавите и неуките
изкам да ти кажа 4е е хуваво преживяване да си дрифтваш апак първото винаги остава траен спомен и много адреналин и приятна емоция
само един савет не го прави много 4есто забавляваи се но умерено и преценяваи ситуяцията правилно прави го там кадето няма кои да застрашиш така хем ти ще си доволен хем и здрав и спокоен ще се прибереш успех и поздрави от мен

Ами, ще поправяме я
Или предпочиташ да ни викат - неграмотници с БМВ-та. Не искам да влизам в дебати кой колко книги е прочел и дали и там пишат по този начин. Да не говорим, колко е по модерно да казваме fun вместо забавление, вираж - вместо завой (добре, че думата не е италиянска) и т.н. Ма нали трябва да изглеждаме по... модерни и амекаризирани.
П.П. Иван Вазов е използвал около 2000 думи с български произход (не бъркайте турската дума пирон с българската гвоздей. Днешната младеж използва в своя език около 300 български думи, като половината от тях са псувни. В задачата се пита - накъде отиваме с тая неграмотна младеж.
И преди да пращате мнението си
първо го прегледайте

Или предпочиташ да ни викат - неграмотници с БМВ-та. Не искам да влизам в дебати кой колко книги е прочел и дали и там пишат по този начин. Да не говорим, колко е по модерно да казваме fun вместо забавление, вираж - вместо завой (добре, че думата не е италиянска) и т.н. Ма нали трябва да изглеждаме по... модерни и амекаризирани.
П.П. Иван Вазов е използвал около 2000 думи с български произход (не бъркайте турската дума пирон с българската гвоздей. Днешната младеж използва в своя език около 300 български думи, като половината от тях са псувни. В задачата се пита - накъде отиваме с тая неграмотна младеж.
И преди да пращате мнението си

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
Мдам важното е да го праиш безопасно!
Иначе имаш три варианта:
1.В затвора
2.Болницата
3.Гроба
Не ти препоръчвам нито един от тях!
Have fun!

Иначе имаш три варианта:
1.В затвора
2.Болницата
3.Гроба
Не ти препоръчвам нито един от тях!
Have fun!

9 мнения
• Страница 1 от 1