Как да отворя заключен багажник-КЛЮЧ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
Как да отворя заключен багажник-КЛЮЧ
Ключалката сигурно е блокирала,с ключа мога да заключа,но не и да отключа неможе да се натисне навътре палчето.незнам кво да правя......... 

Последна промяна matros на 29 Яну 2009, 14:16, променена общо 1 път
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Ами ако можеш да влезнеш в багажника през купето и се опиташ отвътре да го мотвориш,може и да имаш успех...Другия вариант е - ключар 

Слушай да те открехна на един гяволък.И при мен е така...Вкарваш ключа колкото да заклини и издърпваш ключалката на багажника колкото може повече,тя ще освободи там и ще спре.махаш ключа и го пъхаш в една от 2те врати.Отключваш и заключваш.След като отключиш и багажника ще се отключи.Аз имам същия проблем и така става номера иначе през купето гътам седалките и съм в багавника.
- matros
- младши ентусиаст
-
ок мерси ще пробвам това,но си мисля че няма да стане,защото палеца си е нормално изкаран навън,проблема е 4е не ще да влиза навътреTUZara` написа:Слушай да те открехна на един гяволък.И при мен е така...Вкарваш ключа колкото да заклини и издърпваш ключалката на багажника колкото може повече,тя ще освободи там и ще спре.махаш ключа и го пъхаш в една от 2те врати.Отключваш и заключваш.След като отключиш и багажника ще се отключи.Аз имам същия проблем и така става номера иначе през купето гътам седалките и съм в багавника.
А това за влизането в багажника-то това седан ве колеги как ще влезя

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
matros написа:ок мерси ще пробвам това,но си мисля че няма да стане,защото палеца си е нормално изкаран навън,проблема е 4е не ще да влиза навътреTUZara` написа:Слушай да те открехна на един гяволък.И при мен е така...Вкарваш ключа колкото да заклини и издърпваш ключалката на багажника колкото може повече,тя ще освободи там и ще спре.махаш ключа и го пъхаш в една от 2те врати.Отключваш и заключваш.След като отключиш и багажника ще се отключи.Аз имам същия проблем и така става номера иначе през купето гътам седалките и съм в багавника.
А това за влизането в багажника-то това седан ве колеги как ще влезято има ламарина за задната облегалка

Както си мислиш,че е излезнал до край,така ще излезе още поне 2 3 милиметра.Другия вариант е званиш на един ключар пали си колата и идва на адрес и за 10 лева ти я отклъчва.Погледни има сега от преди малко от няколко часа обява в продава за пич който продава клъчалка за багажник,механизъм и още неща точно за ключалка за багажник и е на сносни цени.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
matros написа:А това за влизането в багажника-то това седан ве колеги как ще влезято има ламарина за задната облегалка
Фабрично зад облегалката има изрязана дупка за ски сак,която е запълнена с ламарина,точкована със заварки на няколко места 4-5...един по-силен ритник и вече няма ламарина...после фащаш жената или някое малко хлапе да бръкне и да развие 2та болта на часта от ключалката,която стой неподвижно на купето...аз така си отварях багажника,когато разкачах снопа с кабели и без да искам го затворих

- samsurnik
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 комби
///MapTo написа:matros написа:А това за влизането в багажника-то това седан ве колеги как ще влезято има ламарина за задната облегалка
Фабрично зад облегалката има изрязана дупка за ски сак,която е запълнена с ламарина,точкована със заварки на няколко места 4-5...един по-силен ритник и вече няма ламарина...после фащаш жената или някое малко хлапе да бръкне и да развие 2та болта на часта от ключалката,която стой неподвижно на купето...аз така си отварях багажника,когато разкачах снопа с кабели и без да искам го затворих

жена с малки гърди е като село без начално училище - няма от къде да започнеш
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
samsurnik написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Я ме светни кое е смешното в това,което написах...

Седалките от хлОпел дето си си сложил в е36-цата или какво...

Кажи и ние да се посмеем,моля те

Последна промяна ///MapTo на 29 Яну 2009, 0:44, променена общо 1 път
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
samsurnik написа:///MapTo написа:matros написа:А това за влизането в багажника-то това седан ве колеги как ще влезято има ламарина за задната облегалка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е смешно ...решение на проблема е все пак Марто е със седан

- samsurnik
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 комби
Smoocki написа:samsurnik написа:///MapTo написа:matros написа:А това за влизането в багажника-то това седан ве колеги как ще влезято има ламарина за задната облегалка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е смешно ...решение на проблема е все пак Марто е със седан
не се присмивам на това което каза така е наистина е така но се засмях за детето или жената в багажника, а и като цяло си смешничко отстрани
жена с малки гърди е като село без начално училище - няма от къде да започнеш
- matros
- младши ентусиаст
-
Много благодарско колега СТАНА точно такто каза х10 като минаваш през Габрово черпенето е от менTUZara` написа:Както си мислиш,че е излезнал до край,така ще излезе още поне 2 3 милиметра.Другия вариант е званиш на един ключар пали си колата и идва на адрес и за 10 лева ти я отклъчва.Погледни има сега от преди малко от няколко часа обява в продава за пич който продава клъчалка за багажник,механизъм и още неща точно за ключалка за багажник и е на сносни цени.

ПС темата е за ключ
12 мнения
• Страница 1 от 1