Как да отворя заключен багажник-КЛЮЧ

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 325 ТД

Как да отворя заключен багажник-КЛЮЧ

Мнение от matros » 28 Яну 2009, 21:11

Ключалката сигурно е блокирала,с ключа мога да заключа,но не и да отключа неможе да се натисне навътре палчето.незнам кво да правя......... :evil:
Последна промяна matros на 29 Яну 2009, 14:16, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 28 Яну 2009, 21:18

Ами ако можеш да влезнеш в багажника през купето и се опиташ отвътре да го мотвориш,може и да имаш успех...Другия вариант е - ключар ;)
Изображение

Аватар

Мнение от TUZara` » 28 Яну 2009, 21:29

Слушай да те открехна на един гяволък.И при мен е така...Вкарваш ключа колкото да заклини и издърпваш ключалката на багажника колкото може повече,тя ще освободи там и ще спре.махаш ключа и го пъхаш в една от 2те врати.Отключваш и заключваш.След като отключиш и багажника ще се отключи.Аз имам същия проблем и така става номера иначе през купето гътам седалките и съм в багавника.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от matros » 28 Яну 2009, 21:36

TUZara` написа:Слушай да те открехна на един гяволък.И при мен е така...Вкарваш ключа колкото да заклини и издърпваш ключалката на багажника колкото може повече,тя ще освободи там и ще спре.махаш ключа и го пъхаш в една от 2те врати.Отключваш и заключваш.След като отключиш и багажника ще се отключи.Аз имам същия проблем и така става номера иначе през купето гътам седалките и съм в багавника.
ок мерси ще пробвам това,но си мисля че няма да стане,защото палеца си е нормално изкаран навън,проблема е 4е не ще да влиза навътре
А това за влизането в багажника-то това седан ве колеги как ще влезя :D то има ламарина за задната облегалка

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 28 Яну 2009, 21:42

matros написа:
TUZara` написа:Слушай да те открехна на един гяволък.И при мен е така...Вкарваш ключа колкото да заклини и издърпваш ключалката на багажника колкото може повече,тя ще освободи там и ще спре.махаш ключа и го пъхаш в една от 2те врати.Отключваш и заключваш.След като отключиш и багажника ще се отключи.Аз имам същия проблем и така става номера иначе през купето гътам седалките и съм в багавника.
ок мерси ще пробвам това,но си мисля че няма да стане,защото палеца си е нормално изкаран навън,проблема е 4е не ще да влиза навътре
А това за влизането в багажника-то това седан ве колеги как ще влезя :D то има ламарина за задната облегалка

:uups: еми бате,от къде да знаеме,на купе ,комби и компакт няма проблеми,ама с това 325тд се се надявах да си туринг :) .Ти си карък явно.. :lol:
Изображение

Аватар

Мнение от TUZara` » 28 Яну 2009, 21:49

Както си мислиш,че е излезнал до край,така ще излезе още поне 2 3 милиметра.Другия вариант е званиш на един ключар пали си колата и идва на адрес и за 10 лева ти я отклъчва.Погледни има сега от преди малко от няколко часа обява в продава за пич който продава клъчалка за багажник,механизъм и още неща точно за ключалка за багажник и е на сносни цени.

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 28 Яну 2009, 21:49

matros написа:А това за влизането в багажника-то това седан ве колеги как ще влезя :D то има ламарина за задната облегалка

Фабрично зад облегалката има изрязана дупка за ски сак,която е запълнена с ламарина,точкована със заварки на няколко места 4-5...един по-силен ритник и вече няма ламарина...после фащаш жената или някое малко хлапе да бръкне и да развие 2та болта на часта от ключалката,която стой неподвижно на купето...аз така си отварях багажника,когато разкачах снопа с кабели и без да искам го затворих ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 комби

Мнение от samsurnik » 28 Яну 2009, 23:32

///MapTo написа:
matros написа:А това за влизането в багажника-то това седан ве колеги как ще влезя :D то има ламарина за задната облегалка

Фабрично зад облегалката има изрязана дупка за ски сак,която е запълнена с ламарина,точкована със заварки на няколко места 4-5...един по-силен ритник и вече няма ламарина...после фащаш жената или някое малко хлапе да бръкне и да развие 2та болта на часта от ключалката,която стой неподвижно на купето...аз така си отварях багажника,когато разкачах снопа с кабели и без да искам го затворих ;)

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:
жена с малки гърди е като село без начално училище - няма от къде да започнеш

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 29 Яну 2009, 0:05

samsurnik написа: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:

Я ме светни кое е смешното в това,което написах... :?:
Седалките от хлОпел дето си си сложил в е36-цата или какво... :roll:
Кажи и ние да се посмеем,моля те :idea:
Последна промяна ///MapTo на 29 Яну 2009, 0:44, променена общо 1 път
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 29 Яну 2009, 0:09

samsurnik написа:
///MapTo написа:

Не е смешно ...решение на проблема е все пак Марто е със седан
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 комби

Мнение от samsurnik » 29 Яну 2009, 0:35

Smoocki написа:
samsurnik написа:
///MapTo написа:

Не е смешно ...решение на проблема е все пак Марто е със седан

не се присмивам на това което каза така е наистина е така но се засмях за детето или жената в багажника, а и като цяло си смешничко отстрани
жена с малки гърди е като село без начално училище - няма от къде да започнеш

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от matros » 29 Яну 2009, 14:02

TUZara` написа:Както си мислиш,че е излезнал до край,така ще излезе още поне 2 3 милиметра.Другия вариант е званиш на един ключар пали си колата и идва на адрес и за 10 лева ти я отклъчва.Погледни има сега от преди малко от няколко часа обява в продава за пич който продава клъчалка за багажник,механизъм и още неща точно за ключалка за багажник и е на сносни цени.
Много благодарско колега СТАНА точно такто каза х10 като минаваш през Габрово черпенето е от мен :D
ПС темата е за ключ

Назад към E36