Проблем с тоците-помощ!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
majstorapetkov написа:Archangel написа:По принцип ми се струва, че тия 55Аh са много малко. Ясно, че няма да го ползваш, но все пак погледни колко му е пусковия ток. Препоръчаното от БМВ е минимум 75Ah, но по мои наблюдения и не повече от 85, защото тогава пък може да не го зарежда напълно и пак заминава акумулаторчето.
Също се ослушай като взимаш нов колко му е стартовия ток.
По каталог: 318i
50 Ач (265 A). Пусковият ток може да бъде и по- голям.
Ами оригиналният беше 55,А/ч. Пусковият не съм гледал.
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
plamen_hh написа:Между другото и моя е оригиналния 8 годишен че и ги е минал вече и е на дизел и си пали без проблеми с една изгоряла свещ
Еми и моя беше 7 годишен, както е излязла от завода, беличкия, с лепенките и точката за гледане дали става за нещо.
Беше си ок, докато един ден, след 40мин. спряла кола, с пуснати габарити само и слушане на музика падна и трябваше да я бутам за да запали.
Тогава се бях навил да си взема по-мощен, по ЕТК за моята излиза и 95Аh, обаче в Дару ми казаха, че може да не зарежда напълно и е по-добре пак 75Аh. Взех си такъв от Вари, обаче с гел, вместо киселина вътре - водят се за автомобили с висока консумация на спрян двигател. Е, верно е малко по-скъп, но пък казаха, че държи много по-дълго и не се износва лесно.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Dakataaa
- младши ентусиаст
-
- Кара: квото има
- Мечтае да кара: E30 M3 Johnny Ceccoto
Само искам да вметна и да кажа ,че от Монбат по-калпав акумолатор няма ! Миналата зима хвьрлих 2 чисто нови...1вия беше миналата година големите студове...колата си палеше няма проблем и тн. Отивам в гаража след 2 дена ,защото имаше някькьв мега сняг навьн да я припаля и никои няма вкьщи
Занесах го за гаранция дадоха ми сьщия...и в рамките на 2 седмици и тои замина. От миналата зима та до сега си купих Бош Силвьр и проблемите свьршиха.Акумолатора е чук и за миг не се е почудил дори и при не каран автомобил с дни наред.

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Dakataaa го е написал мн правилно, представи си как ти е поддържана колата и с какви части, щом е с наи ефтиния и калпав акумулатор мортал комбат, тва бмв ли е или лада нива
за каква цена я взе ако не е таина

- zlatina_zz
- кандидат ентусиаст
-
BMW-E39 написа:Dakataaa го е написал мн правилно, представи си как ти е поддържана колата и с какви части, щом е с наи ефтиния и калпав акумулатор мортал комбат, тва бмв ли е или лада нива
ами виж сега колега..ще поживеем,ще видим..тоя пич дето ми я даде си беше зорлия и най-вероятно за това беше сложил ефтин акумулатор..Относно частите -всичко,което е сменял като я е взимал беше немско .Водна помпа,термостат и свещи както и масла и филтри и ремъци.Колата е с чисто нови предни дискове и накладки -пред мене ги сменихме.Взех я и с чисто ново Агу в гаранция.К-т лети оригинални джанти на Бмв с летни гуми и к-т зимни гуми с железни джанти и оригиналните тасове пак.Вътре е изключително запазена ,както и от вън (металик си е оригинлната боя).Внос от германия миналата година(не -2007 ма ,извинявай).Има си и шибидах,6 Еърбега,оригиналния си касетофон там...Какво да ти кажа..за 10700лв всичко аз съм доволна.Надявам се разбира се и аз като всеки друг да нямам проблеми,а ако имам -ще се мъчим да отсранявме и така...Но все си мисля ,че е по-добре тази от колкото някой дарак Ауди 1.9 ТДи ако бех земала ,както или Мерсцедес Ц каласа ЦДи нещо...или пък некой пасатор...по-кофти така мисля,но времето ще покаже..
а и най-важното забравих да ви кажа..МНООООГО ВЪРВИ!!Няма газ ..няма маз..

- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
zlatina_zz написа:BMW-E39 написа:Dakataaa го е написал мн правилно, представи си как ти е поддържана колата и с какви части, щом е с наи ефтиния и калпав акумулатор мортал комбат, тва бмв ли е или лада нива
ами виж сега колега..ще поживеем,ще видим..тоя пич дето ми я даде си беше зорлия и най-вероятно за това беше сложил ефтин акумулатор..Относно частите -всичко,което е сменял като я е взимал беше немско .Водна помпа,термостат и свещи както и масла и филтри и ремъци.Колата е с чисто нови предни дискове и накладки -пред мене ги сменихме.Взех я и с чисто ново Агу в гаранция.К-т лети оригинални джанти на Бмв с летни гуми и к-т зимни гуми с железни джанти и оригиналните тасове пак.Вътре е изключително запазена ,както и от вън (металик си е оригинлната боя).Внос от германия миналата година(не -2007 ма ,извинявай).Има си и шибидах,6 Еърбега,оригиналния си касетофон там...Какво да ти кажа..за 10700лв всичко аз съм доволна.Надявам се разбира се и аз като всеки друг да нямам проблеми,а ако имам -ще се мъчим да отсранявме и така...Но все си мисля ,че е по-добре тази от колкото някой дарак Ауди 1.9 ТДи ако бех земала ,както или Мерсцедес Ц каласа ЦДи нещо...или пък некой пасатор...по-кофти така мисля,но времето ще покаже..
а и най-важното забравих да ви кажа..МНООООГО ВЪРВИ!!Няма газ ..няма маз..
Ти ме разби направо

Искам да ти пожелая приятно и безпроблемно каране на новата колица, и никога да не влиза вече в сервиз.
Поздрави
- zlatina_zz
- кандидат ентусиаст
-
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2