Въпрос към Пловдивчаните..

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Въпрос към Пловдивчаните..

Мнение от zlatina_zz » 27 Яну 2009, 14:29

Колеги ,имам една молба и се надявам да помогнете. :help:
Понеже съм нова в сектата :D и нямам ни най-малка представа, къде в Пловдив правят ремонти на БМВ,моля за вашето съдействие и препоръка.За щастие за сега не ми се налага да посещавам сервиз (като изключим ,че акумулатора ми направи лек проблем тази сутрин),но мисля ,че трябва да знам за в бъдеще ако ми се наложи към кой да се обърна.Моля ви препоръчайте ми някой сервиз ,в който да пипат що годе читаво,а не да гледат колата ми като голям камък.Интересува ме и някой ,който да разбира от електониката ако ми се наложи недай си боже.. :roll:Ако вече има такава тема ,ще съм благодарна да ми дадете линк.. Много Ви благодаря предварително!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bebekrisss » 27 Яну 2009, 14:46

Ползвай търсачката и ще намериш всичко! ;)
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от majstorapetkov » 27 Яну 2009, 14:50

Сутрешният проблем от акумулатора ли се оказа? Аз съм ходил само в Найси кар на Асеновградско шосе и М-кар на Карловско шосе. Другаде не смея да ходя.

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Re: Въпрос към Пловдивчаните..

Мнение от milennyc » 27 Яну 2009, 14:50

zlatina_zz написа:Колеги ,имам една молба и се надявам да помогнете. :help:
Понеже съм нова в сектата :D и нямам ни най-малка представа, къде в Пловдив правят ремонти на БМВ,моля за вашето съдействие и препоръка.За щастие за сега не ми се налага да посещавам сервиз (като изключим ,че акумулатора ми направи лек проблем тази сутрин),но мисля ,че трябва да знам за в бъдеще ако ми се наложи към кой да се обърна.Моля ви препоръчайте ми някой сервиз ,в който да пипат що годе читаво,а не да гледат колата ми като голям камък.Интересува ме и някой ,който да разбира от електониката ако ми се наложи недай си боже.. :roll:Ако вече има такава тема ,ще съм благодарна да ми дадете линк.. Много Ви благодаря предварително!!

Авел Бош и мисля че беше Найси Кар. Адресите ги има в нета :)
Успех и без аварийна. Не каза колко е приличната цена?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от majstorapetkov » 27 Яну 2009, 14:56

Радвам се, че е бил акумулатора. Сменяй го с Ексайд, Ац Делко, Варта или Бош.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318i

Мнение от kaspar_ivo » 27 Яну 2009, 15:40

majstorapetkov написа:Сутрешният проблем от акумулатора ли се оказа? Аз съм ходил само в Найси кар на Асеновградско шосе и М-кар на Карловско шосе. Другаде не смея да ходя.

абе незнам ама Найси кар и М-кар само като видят че нищо незнаеш по колата и гледай кво става товарат те с кво ли не...

по темата: качествен сервиз в днешно време трудно се намира... но не казвам че ги няма :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 e46
Мечтае да кара: M3 e46

Мнение от somuchbetter » 27 Яну 2009, 15:46

Колега аз си оправям колата в Бош-а на Цариградско Шосе (http://www.bosch-cae.com), но аз си имам причини да ходя там :)

дано не се налага, но ако можем ще помогнем :)
impossible is nothing

Изображение
BMW TEAM PLOVDIV

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Мнение от milennyc » 27 Яну 2009, 17:14

dminchev написа:Колега аз си оправям колата в Бош-а на Цариградско Шосе (http://www.bosch-cae.com), но аз си имам причини да ходя там :)

Аз там не стъпвам, а и те вече не са сервиз на Бош а само сервиз :). Чесно казано съм мн доволен от Авел Бош на кукленско шосе. А и гледам доста хора от форума си пращат та помпи за ремонт и кво ли не. Последно като ходих там оправяха един Мерцедес SLR май беше 12V, така че..... мисля че са ОК. Не казвам че няма други читави но това е моя препоръка.

Слави
Аватар

Мнение от © » 27 Яну 2009, 18:33

М Кар по принцип са добър сервиз, но не трябва да им се предоверяваш много/имам горчив опит/, Найси Кар - много лоши впечатления от тях, изключително недоволен съм оставал, включително и във форума беше писано доста, но информацията ми е от преди години
Сега може да са се пооправили :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 e46
Мечтае да кара: M3 e46

Мнение от somuchbetter » 27 Яну 2009, 19:08

milennyc написа:
dminchev написа:Колега аз си оправям колата в Бош-а на Цариградско Шосе (http://www.bosch-cae.com), но аз си имам причини да ходя там :)

Аз там не стъпвам, а и те вече не са сервиз на Бош а само сервиз :). Чесно казано съм мн доволен от Авел Бош на кукленско шосе. А и гледам доста хора от форума си пращат та помпи за ремонт и кво ли не. Последно като ходих там оправяха един Мерцедес SLR май беше 12V, така че..... мисля че са ОК. Не казвам че няма други читави но това е моя препоръка.

Колега провери си пак информацията - това е един от първите Бош сервизи в Пловдив и още е такъв. :) иначе всеки избира къде да си оправя колата
impossible is nothing

Изображение
BMW TEAM PLOVDIV

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 27 Яну 2009, 19:39

Смятай, щом от София ходя в М-Кар за някои по сложни диагностики, колко са качествените сервизи. И трябва да си наясно с проблемите и да им се обясняват някои неща, иначе за сега съм доволен :)
stay tuned
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 27 Яну 2009, 20:40

milennyc написа:

Изображение
[url=http://picbg.net/img.php[url=http://picbg.net/img.php?file=cf92a610da0d5a92.jpg]Изображение[/url]
Изображение

То и моя майстор бърника по Mclaren SLR :lol: :lol: :lol:

Първата снимка е направо върхът :lol: :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Agande » 27 Яну 2009, 21:03

В Найси Кар ( Асеновградско шосе ) барат добре. Обаче при всяка възможност която им се отдаде товарят яко. Даже веднъж бяха излъгали Чилингира със около 700 лв. После обаче тамошния инженер М.А. прекара 2 месеца в болница.
Изображение

Emotionally Unstable
Аватар
Кара: Convertible

Мнение от Бибо » 28 Яну 2009, 0:24

За диагностика - сервизите на Кастрол (там е безплатно,поне за ходова част) както и сервиза на Людмил(до Найс кар - Асеновградско шосе) има и някои форумни герои с които можеш да се запознаеш,ако посещаваш на седмичните сбирки ;)

:welcome: Приятно и безаварийно шофиране!

п.п. темата ти е за Сервизно обслужване на БМВ
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zlatina_zz » 28 Яну 2009, 18:13

благодаря ви много на всички за менията!
:yes:
:bowdown:
мислех да посетя някой сервиз ,където може да ми прегледат електрониката на колата (ако мога така да се изрзя :uups: ),че стария собственик не я беше карал хич и беше паднал акумулатора,после като го заредихме ,че нали уж нов на няколко месеца бил(акумулатора) ,ми светна лампата на еърбега ,после загасна ,сега пак светна..ей такива нещица,които се надявам да не са тревожни,но аз съм малко маниакална та затова..Иначе от към возия няма грешка -много стегнато,не тропа никъде ..и много върви .. :bowdown:
за сега други проблеми уж нямам ..да видим по-нататък.. :roll:

Назад към E46