Въпрос към Пловдивчаните..
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- zlatina_zz
- кандидат ентусиаст
-
Въпрос към Пловдивчаните..
Колеги ,имам една молба и се надявам да помогнете.
Понеже съм нова в сектата
и нямам ни най-малка представа, къде в Пловдив правят ремонти на БМВ,моля за вашето съдействие и препоръка.За щастие за сега не ми се налага да посещавам сервиз (като изключим ,че акумулатора ми направи лек проблем тази сутрин),но мисля ,че трябва да знам за в бъдеще ако ми се наложи към кой да се обърна.Моля ви препоръчайте ми някой сервиз ,в който да пипат що годе читаво,а не да гледат колата ми като голям камък.Интересува ме и някой ,който да разбира от електониката ако ми се наложи недай си боже..
Ако вече има такава тема ,ще съм благодарна да ми дадете линк.. Много Ви благодаря предварително!!

Понеже съм нова в сектата

- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
Ползвай търсачката и ще намериш всичко! 

Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...
- majstorapetkov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Сутрешният проблем от акумулатора ли се оказа? Аз съм ходил само в Найси кар на Асеновградско шосе и М-кар на Карловско шосе. Другаде не смея да ходя.
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Re: Въпрос към Пловдивчаните..
zlatina_zz написа:Колеги ,имам една молба и се надявам да помогнете.![]()
Понеже съм нова в сектатаи нямам ни най-малка представа, къде в Пловдив правят ремонти на БМВ,моля за вашето съдействие и препоръка.За щастие за сега не ми се налага да посещавам сервиз (като изключим ,че акумулатора ми направи лек проблем тази сутрин),но мисля ,че трябва да знам за в бъдеще ако ми се наложи към кой да се обърна.Моля ви препоръчайте ми някой сервиз ,в който да пипат що годе читаво,а не да гледат колата ми като голям камък.Интересува ме и някой ,който да разбира от електониката ако ми се наложи недай си боже..
Ако вече има такава тема ,ще съм благодарна да ми дадете линк.. Много Ви благодаря предварително!!
Авел Бош и мисля че беше Найси Кар. Адресите ги има в нета

Успех и без аварийна. Не каза колко е приличната цена?
- majstorapetkov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е90
- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318i
majstorapetkov написа:Сутрешният проблем от акумулатора ли се оказа? Аз съм ходил само в Найси кар на Асеновградско шосе и М-кар на Карловско шосе. Другаде не смея да ходя.
абе незнам ама Найси кар и М-кар само като видят че нищо незнаеш по колата и гледай кво става товарат те с кво ли не...
по темата: качествен сервиз в днешно време трудно се намира... но не казвам че ги няма

- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
Колега аз си оправям колата в Бош-а на Цариградско Шосе (http://www.bosch-cae.com), но аз си имам причини да ходя там
дано не се налага, но ако можем ще помогнем

impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
dminchev написа:Колега аз си оправям колата в Бош-а на Цариградско Шосе (http://www.bosch-cae.com), но аз си имам причини да ходя там![]()
Аз там не стъпвам, а и те вече не са сервиз на Бош а само сервиз

- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
milennyc написа:dminchev написа:Колега аз си оправям колата в Бош-а на Цариградско Шосе (http://www.bosch-cae.com), но аз си имам причини да ходя там![]()
Аз там не стъпвам, а и те вече не са сервиз на Бош а само сервиз. Чесно казано съм мн доволен от Авел Бош на кукленско шосе. А и гледам доста хора от форума си пращат та помпи за ремонт и кво ли не. Последно като ходих там оправяха един Мерцедес SLR май беше 12V, така че..... мисля че са ОК. Не казвам че няма други читави но това е моя препоръка.
Колега провери си пак информацията - това е един от първите Бош сервизи в Пловдив и още е такъв.

impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Смятай, щом от София ходя в М-Кар за някои по сложни диагностики, колко са качествените сервизи. И трябва да си наясно с проблемите и да им се обясняват някои неща, иначе за сега съм доволен 

stay tuned

milennyc написа:dminchev написа:Колега аз си оправям колата в Бош-а на Цариградско Шосе (http://www.bosch-cae.com), но аз си имам причини да ходя там![]()
Аз там не стъпвам, а и те вече не са сервиз на Бош а само сервиз. Чесно казано съм мн доволен от Авел Бош на кукленско шосе. А и гледам доста хора от форума си пращат та помпи за ремонт и кво ли не. Последно като ходих там оправяха един Мерцедес SLR май беше 12V, така че..... мисля че са ОК. Не казвам че няма други читави но това е моя препоръка.

[url=http://picbg.net/img.php[url=http://picbg.net/img.php?file=cf92a610da0d5a92.jpg]

То и моя майстор бърника по Mclaren SLR

Първата снимка е направо върхът

- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
За диагностика - сервизите на Кастрол (там е безплатно,поне за ходова част) както и сервиза на Людмил(до Найс кар - Асеновградско шосе) има и някои форумни герои с които можеш да се запознаеш,ако посещаваш на седмичните сбирки
Приятно и безаварийно шофиране!
п.п. темата ти е за Сервизно обслужване на БМВ

п.п. темата ти е за Сервизно обслужване на БМВ

- zlatina_zz
- кандидат ентусиаст
-
благодаря ви много на всички за менията!
мислех да посетя някой сервиз ,където може да ми прегледат електрониката на колата (ако мога така да се изрзя
),че стария собственик не я беше карал хич и беше паднал акумулатора,после като го заредихме ,че нали уж нов на няколко месеца бил(акумулатора) ,ми светна лампата на еърбега ,после загасна ,сега пак светна..ей такива нещица,които се надявам да не са тревожни,но аз съм малко маниакална та затова..Иначе от към возия няма грешка -много стегнато,не тропа никъде ..и много върви ..
за сега други проблеми уж нямам ..да видим по-нататък..

мислех да посетя някой сервиз ,където може да ми прегледат електрониката на колата (ако мога така да се изрзя

за сега други проблеми уж нямам ..да видим по-нататък..

15 мнения
• Страница 1 от 1