Странно прекъсване
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- bmwmaniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i M40
Странно прекъсване
здравейте отново ... проблема с бензиновата помпа е решен , купих нова помпа и я накарах да запали на бензин ... помпата се чува как работи всичко на пръв поглед е ок но ... изведнъж отказва да работи не може да качи и 4000 оборота спирам на място пак прекъсва , гася ,паля и се оправя изфорсирва се и всичко е ок но трагна ли пак почва ???? утре ще е свалям да видя далине съм збъркал някаде при поставянето ... някой ако има идеи моля да ги сподели ... 318 и седан м40 морора и да уточня ... това прекъсване го нямаше преди да изгори старата помпа
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
разпределителен вал и кубилици ако не си сменял,ама първо иди на диагностика че може да е само ламбда сонда.при всяко едно положение(на място или в движение) ако е здрав мотора трябва да стига до 6300 оборота
petio_bmw 318is написа:разпределителен вал и кубилици ако не си сменял,ама първо иди на диагностика че може да е само ламбда сонда.при всяко едно положение(на място или в движение) ако е здрав мотора трябва да стига до 6300 оборота
ама ти четеш ли кво пише колегата? преди да е сменил помпата всичко е било на 6

по темата: каква помпа си сложил? ако не е за твоя мотор може да не прави достатъчно налягане или да няма дебит

- bmwmaniq
- кандидат ентусиаст
-
всичко ще погледна сега ще ида до някои магазин да си купя направо нови скоби .. когато е изгоряла старата помпа ми е стопила гнездото на буксата и сега смятам да махна буксата и да изкарам кабелите направо навънка и ще ги вържа диреектно.. ще запалня буксата със силикон да не дърпа въздух от там . Не знам дали ще стане но мисля да пробвам ... баси сега се едно карам москвич .... вие какво мислите по въпроса за това което смятам да направя
- bmwmaniq
- кандидат ентусиаст
-
Проблема е решен ... оказа се че не от маркучите на помпата а от гуменото уплатнение което лежеи между помпата и резервоара се е отметнало и държи помпата по нагоре от нормалното и съответно не може да докопа бензина достаъчно
Вътре имаше около 5 литра и викам хайде ще мина да сложа малко бензин тогава ще е разглобявам и хоп заредих и проблема ми изчезна
светнах се защо може да се получи така и сега вече всичко е ок 

5 мнения
• Страница 1 от 1