е-36 проблем парно..
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
е-36 проблем парно..
здравейте колеги.отново сам аз,надявам се,че сам спазил регламента.та по темата.....парно имам след 2000 оборота,на место нямам изобщо....сменил сам водна помпа и термостата ми е наред,стрелката за температурата не марда от 90 градуса нито надолу,нито нагоре.има там помпа,ако може така да се нарече,минават през нея маркучите за водата.замерих трите кабела който влизат в нея,няма ток,но може и така да е,командва се може би по друг на4ин.ако сте имали подобен проблем,надявам се някой да помогне.лек ден....
za
или не са час клапаните или блока за управление , но по вероятно е да еот клапанчетата , нищо ме маркучети са топли на излизане и влизане пак може да са нещо не в час.Има едни гумички където им се прецакват.
това е ако съм ти бил полезен.
това е ако съм ти бил полезен.
Пусни на студено въздуха и виж дали имаш ток към клапана. Мисля че стандартно положение му е отворено и няма ток, както си забелязал. Като го затваря, тогава държи постоянни 12V. Също клапана е пулсов ако не се лъжа. Т.е на междинно положение на температурата промена интервала на отваряне и затваряне.
Фабрично ли ти е парното. Допълнително ли ти е слагана климата?
Фабрично ли ти е парното. Допълнително ли ти е слагана климата?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- asentchernaev
- кандидат ентусиаст
-
за слабо духащо парно
При мен беше от филтрите на климатика, които при мен са два понеже съм с компакт, но не се засилваше при по-високи обороти, освен ако не е останало незабелязано от мен, понеже наистина си духаше едва едва. Щом смених филтрите, парното духа на 2-ра степен така, както преди духаше на 4-та. Дано съм ти бил полезен.
e-36
забравих да спомена,4е и филтьра сам сменил и на реостата имаше една термо-защита и нея сам оправил,но мерси все пак за вниманието....
- pdonov
- Потребител
-
- Кара: BMW е36 320 купе
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
- no.breaks
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М43
колегата спомена че има все пак някакво парно. значи при мене го имаше този момент, на место няма никои малко като го натисна и трагваше, колега виж дали ти е наред антифриза и дали е обезвъздушена хубаво системата. иначе антифриза ако е малко на место няма да имаш парно а при дигане на оборотите водната помпа почва да се върти по силно и от там ти трагва парното. провери каквото съм ти казал и дано съм ти помогнал
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Или не ти е обезвъздушена системата както трябва или е позапушена към радиаторчето на партното. Карана ли е колата на вода само? Като слага антифриза с каква вода го разрежда дестилирана или "чешмянка" .... Щом казваш, че имаш парно след 2000 оборота май това са причините поне аз други не съм чел из форума.И да кажеш какво е 

e-36
здр.колеги,значи добре ми е обезваздушена системата,с вода поне аз не сам я карал,но последно като сменях водната помпа сложих много гьст антифриз на -70 градуса,не го разредих.освен да пробвам да го поразредя,но се самнявам.опитах се да достигна до вапросните 2 клапан4ета,но те са на ебати местото,с извинение,все си мисля,4е е от тех.трбва на майстор да ходя да ги разглоби,но в смолян не ми се ште(((
- Visitor007
- Потребител
-
Много лесно се свалят, колега! Проблемът е само от тях, да знаеш
.
Почисти много добре двете буталца с WD40, а също и основата. И аз бях като теб, ама сега всичко работи 6

Почисти много добре двете буталца с WD40, а също и основата. И аз бях като теб, ама сега всичко работи 6

e-36
ахам,ясно.ок колега мерси много.утре почвам,даже сам ше опитам.то почти всичко си го оправям аз.имам сервиз за електроника,но покрай моита колица бая влезнах в час хихи.благодаря на вси4ки,ако се оправи ще пиша.лека....
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2