хелп м50б25 от е34 в е30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
наистина ли , всички ми казваха че кръстачката от скоростите на е34ката няма да стане с кардана от печка, тя пък взе че пасна(поне на пръв поглед) . Знам ли какво са ми пратили по еконт
От зад съм с дискове вече , от пред чакат вентилираните, само тапата на пълнитела е за стругар
Иначе се предвижвам на някаде ... но има още доста ..

От зад съм с дискове вече , от пред чакат вентилираните, само тапата на пълнитела е за стругар

Иначе се предвижвам на някаде ... но има още доста ..
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

то ако бяха майстори до сега да е готова , но нали сам се занимаван когато има време и не ме мързи та ....
стигни до карето , бариерата е психологическа
и ще му намерите цаката и на него .. аз мислех да търся пак от скорости от печка но май се разминах с оригиналното на скоростите на е34ката, още не съм сложил гредичката под скоростите да видя как ще дойде точно но мисля да заспа ... догодина ще видиме че 
МРЪСНИЯТ_ХАРИ
а с кое каре става?
стигни до карето , бариерата е психологическа

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
тъпо нали..за тва не пускам и питания

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
.
Явка,разрешаваш ли да опиша каква е рецептата за безпроблемно и вече 5000км тествано М50 Б25 в Е30?Явор написа:тъпо нали..за тва не пускам и питания

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
.
Добряяяя,колата беше 325,т.е. нищо по окачването не се сменя,двигателя М50 застава в коша с лек ъгъл назад,кутията е от М50Б20,карето е малкото оригиналното от 325,кардан и всичко назад си е сток без да се променя,сервото си е оригиналното и благодарение на специялните умения на Явор нищо по коша не е сменяно или рязано за да влезе М50то,реиката е от Е36,лапите и те са Е36,за тампоните го питаите Явор,тои ги знае кои от какво беше,генерацията от средното гърне назад си е заводската,само изпускателните тръби под колекторите са къстъм меид,водния радиатор е от Е36 М50 325 или 320 но само от моделите с клима,виското и перката са сток,ако се сетя още нещо ще пиша
митак,сори за за спама ама ми писна от тъпи идеи и коментари в иначе добрата ти тема

митак,сори за за спама ама ми писна от тъпи идеи и коментари в иначе добрата ти тема

тампона от дясно е от м20б25 е30сков, а от ляво се слага тампон от с14
цък това от година е във favorits
виж кой от къде на къде как и защо не мога да ти отговоря
чак до толкова не съм чел
цък това от година е във favorits

виж кой от къде на къде как и защо не мога да ти отговоря

чак до толкова не съм чел

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс