Дръжките на вратите отмразяват
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Дръжките на вратите отмразяват
Значи какво открих вчера. BMW-то ми е 1.6i Е36 Седан с климатик е колата ако тва има някакво значение производство по талон 05.04.95 година Не бях палил колата от 2-3 дни реших да поработи малко двигателя и да сгрее купето докато и помитам отвън снега от нея изчаках я да загрее до средата стрелката и и включих парното на степен да издухва към стъклата топъл въздух степента на копчето на духалката го оставих на 1 степен по късно го увеличих на 3 степен и докато чистех снега покраи дръжките на вратите усетих силно обдухване на самите дръжки на всяка една врата от парното за да се уверя че е така запалих цигара и доближих цигарата до дръжката отново се уверих че излиза от дръжките на вратите сила от въздух от парното.После влезнах в колата и завартях въртялката на парното да духа към степен на краката проверих навън по този начин не духаше на дръжките после завъртях да обдухва само вътре към купето пак не oбдухваше дръжките. Фактически въртялката трябва да е насочена да пуска въздух към прозорците и тогава пуска въздух към дръжките навън. Някои ако го знае това да се изкаже по въпроса
интересно ми е като няма на вратите някакви въздуховоди как издухва тоя въздух отам? 

Последна промяна mariqn_m на 13 Яну 2009, 2:15, променена общо 4 пъти
- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
Яко е това, но поне на моята кола няма как да стане (със седан съм), щото много добре знам какво има вътре във вратата(може би ти си с компакт). А и е малко безсмислено, според мен, щото тая дръжка я пипаш точно за половин секунда, при това преди да запалиш колата и да пуснеш парното и кел файда, че после ще е топла... 

emiche написа:Яко е това, но поне на моята кола няма как да стане (със седан съм), щото много добре знам какво има вътре във вратата(може би ти си с компакт). А и е малко безсмислено, според мен, щото тая дръжка я пипаш точно за половин секунда, при това преди да запалиш колата и да пуснеш парното и кел файда, че после ще е топла...
Нее и моита е седан!

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
и ква екстра е тва... те ако са ти замръзнали дръжките и ключалките как ще влезеш да запалиш и да пуснеш парното 

- Kambe
- старши ентусиаст
-
Kris написа:според мен по-скоро надува от некъде във вратата и по пътя на логиката излиза от дръжките. Я като го нагласите така отворете вратата и пак (ако ви по-лесно с цигара) проверете от къде надува към вратата.
и аз това мисля че е просто от някаде търси да излезе въздух и го прави през дръжката

Kris написа:според мен по-скоро надува от некъде във вратата и по пътя на логиката излиза от дръжките. Я като го нагласите така отворете вратата и пак (ако ви по-лесно с цигара) проверете от къде надува към вратата.
Е вие го изкарахте тва парно че вътре в купето духа така че къто седна на предната седалка ще ме върти така яко че може и на задната седалка да ме издуха чак

Последна промяна mariqn_m на 13 Яну 2009, 13:45, променена общо 3 пъти
- Kambe
- старши ентусиаст
-
колега ако беше вярно със сигурност щяха да го отразят в сайта..
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=64&fg=05

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3