губи се функцията на ел. стъклото
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2

Toва с трите букси, намира се под жабката.
Виж тази тема накрая: Как да свържем алармата,за да управлява ЦЗА и ел.стъклата
- bimer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i
колега май че нещо не съм те разбрал,реленцето което е във дръжката то контролира прозореца само като отвориш вратата да падне 1см.да не се счупи при затваряне връща прозореца обратно.а ако не ти се отваря прозореца и трябва да го държиш докато се отвори или затвори проблема е в копчето,и аз съм без комфорт модул и стъклата ми като задържа копчето падат до долу.комфорт модул и аз мисля да слагам както те е посъветвал колегата но искам да проверя дали има заготовка за него защото ако няма ми се струва доста трудно с кабелите.
- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
абсолютно винаги като се кача в колата и работи,.. отварям си го, затварям си го... но карам ли повече от 15мин и функцията се губи от самосебе си.... като, че едва ли не... нещо не и достига ток ли... или някое реле нещо,...
След каране на колата повече от 15 минути и изчезва задължително!!!
а от днеска пък хич го няма.... а от вратата се цъка като натисна копчето,... някое реленце сигурно...
След каране на колата повече от 15 минути и изчезва задължително!!!
а от днеска пък хич го няма.... а от вратата се цъка като натисна копчето,... някое реленце сигурно...
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
- pit55
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бос през тръни
- Детайли за колата: 325TDS комбинезон, 728i
Така... аз нямам одговор на твоя въпрос , но ето малко храна за размисъл
. На един приятел на купето се получи така - натискаш и то ссамо си цъка (цъка защитата от претоварване, т.е нещо мъчи мотора). Та аз се канех да го отварям когато имам време , обаче един ден той ми звъни и вика ''прозореца ми излезе от вратата - отивам на майстор''. Като отворили вратата какво да видят - куплунга на моторчето се стопил !
Та той смени целия механизъм и моторчето - сега всичко е ок. За това не е лошо да погледнеш там какво става - има ли грес (то и да има ще е твърда като камък - почисти я и сложи прясна), виж и куплонгите на моторчето дали не са окислени или хлабави, зачисти ги ако трябва.
Успех!

Успех!

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2