Дискусия относно една импортната тема за задно през зимата.
Модератор: Общи модератори
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
bobi 318 is написа:ДО f2.АМИ ЗАДИ СИ ВАПРОСА ЗАЩОЗащото може би никои от нас не е влязал вав вашия форум и да ви обижда марката,а знаеш мн.добре 4е всеки от нас тук оби4а BMW.пак и като не ти харесва кво праиш тук
Ти пък ся, него отдавна го няма... нали е изтребител

Мей дей, мей дей, Вентилатор вика F2

И се понесе F2 над кокалянските планини и паланки, кат ...

Apassionata написа:bobi 318 is написа:ДО f2.АМИ ЗАДИ СИ ВАПРОСА ЗАЩОЗащото може би никои от нас не е влязал вав вашия форум и да ви обижда марката,а знаеш мн.добре 4е всеки от нас тук оби4а BMW.пак и като не ти харесва кво праиш тук
Ти пък ся, него отдавна го няма... нали е изтребителF2
Мей дей, мей дей, Вентилатор вика F2да ме дръпне, че закъсах на баира... Три метра сняг до колене, замръзна ми сопола
И се понесе F2 над кокалянските планини и паланки, кат ...... кат Алди пред Голф се понесе... да спасява Вентилатора луксозен... а по пътя, нечули вика за помощ, таейки отколешна омраза във ветилаторските си души ... братски елуреди се бяха подготвили, то не беха печки, духалки, сушуари, климатици и други Турбини в засада...
Оцелявайки по чудо под кръстосания синьо-бял огън, с последни капки гориво добрал се до заветната цел... F2 разбра, че всичко е било напразно... на върха кротко пуснал си реотана Вентилатора си седеше комфортно, усмихваше се и отпъваше с наслада глътката от Чичо Джак...
А отвън, треперейки от студ, Розовия Звяр недоумяваше... КАК е възможно това
Точно така, всичко било е напразно

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ей ,аз по принцип ако има една Италианска марка (без Ферари), на която имам някакво уважение то това е Алфа Ромео
Подкарвал съм Алфа, возил съм се екстремно при Ивелин Йончев , национален шампион по Високопланинско и това са може би единствените коли с предно предаване ,които да значат нещо за мен до някаква степен ... Респект и към колегите ,но имаше груби изказвания ,които подразниха аудиторията - няма смисъл да се караме ,защото и двете марки са със спортна насоченост.
Дано докато има сняг някой се обади да покараме по Витоша заедно двата клуба
Георги Пенчев

Дано докато има сняг някой се обади да покараме по Витоша заедно двата клуба

Георги Пенчев
Значи,като се поразровихме из форума с един друг,който има регистрация,открих,че друго леке ме е бан-нало.Това е Пинки.Защо ли мимикрира под подобен ник на Пинко?-Защото е нищожество и този начин на молекулярно живуркане е познат при доста низши животински видове.Сега,понеже върху мен тече там помия всякаква,ще им кажа на такива като него и ония другите "лизни-мазни",че веднъж пишат едни неща(нещо се опитват да настроят софиянци с/у провинциалисти и обратното/,пък като му напишеш нещо,което му е вътрешно,веднага трият пишлеметата.cvetelin написа:у нащо форум автора заключи темата![]()
баси
тука ли тря продължим
Господа колеги-фенове на БМВ,публично Ви се извинявам за изписаните цинизми.Те са насочени срещу тия,които си го търсят с боринка в алфа-форума.Там загива смисъла,форума се изражда заради такива като тях.Надявам се-добре съм вИ ИНФОРМИРАЛ С КАКВИ ХОРА не си струва да се занимавате.Тук считам,че също бих могъл да бъда полезен,както и Вие на мен по дизеловите проблеми.Също така бих могъл да извлека каквато и да е информация относно ремонти по БМВ.Имам авер,който работи в оторизиран сервиз.
Alfa 164TD Super'93
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
virusalfa колега, няма смисъл да се занимаваш, тук както ти каза колегата всеки е добре дошъл, ще помогнем с каквото можем и ние
Сега ще помоля останалите алфисти, да не говорят много за БМВ, да не почнем ние да говорим за Алфа... Уважавам марката, макар и да има много странни да не кажа извратени идеи като почнеш от 33, 75 та стигнеш до 166

Сега ще помоля останалите алфисти, да не говорят много за БМВ, да не почнем ние да говорим за Алфа... Уважавам марката, макар и да има много странни да не кажа извратени идеи като почнеш от 33, 75 та стигнеш до 166

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Това за извратените идеи ми хареса,хаха///peter написа:virusalfa колега, няма смисъл да се занимаваш, тук както ти каза колегата всеки е добре дошъл, ще помогнем с каквото можем и ние

Alfa 164TD Super'93
virusalfa написа:Значи,като се поразровихме из форума с един друг,който има регистрация,открих,че друго леке ме е бан-нало.Това е Пинки.Защо ли мимикрира под подобен ник на Пинко?-Защото е нищожество и този начин на молекулярно живуркане е познат при доста низши животински видове.Сега,понеже върху мен тече там помия всякаква,ще им кажа на такива като него и ония другите "лизни-мазни",че веднъж пишат едни неща(нещо се опитват да настроят софиянци с/у провинциалисти и обратното/,пък като му напишеш нещо,което му е вътрешно,веднага трият пишлеметата.cvetelin написа:у нащо форум автора заключи темата![]()
баси
тука ли тря продължим
Господа колеги-фенове на БМВ,публично Ви се извинявам за изписаните цинизми.Те са насочени срещу тия,които си го търсят с боринка в алфа-форума.Там загива смисъла,форума се изражда заради такива като тях.Надявам се-добре съм вИ ИНФОРМИРАЛ С КАКВИ ХОРА не си струва да се занимавате.Тук считам,че също бих могъл да бъда полезен,както и Вие на мен по дизеловите проблеми.Също така бих могъл да извлека каквато и да е информация относно ремонти по БМВ.Имам авер,който работи в оторизиран сервиз.
Я продавай Алфонз и скачай в една Бима

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
И все пак най-големите шибаняци си остават МБ форума,защото не можеш да ги попиташ и 1 въпрос,без да се изрепчат.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Стига с това деление, на форуми, на партии, на футболни отбори и прочие...
virusalfa няма проблеми, но рядко минавам на там
Ако ти идваш някой път с удоволствие
Защо не вземеш една бима а? 
virusalfa няма проблеми, но рядко минавам на там

Няма,аз съм инатчия,още 200 хиляди и ша прави милион.Просто по тоя двигател е камионджийски.Викат пукал глави.Но това си има причинно-следствени връзки като при БМВ дизелите.Следващите алфи са боклуци(фиати) и ще минавам на японска машинаja написа:virusalfa написа:Значи,като се поразровихме из форума с един друг,който има регистрация,открих,че друго леке ме е бан-нало.Това е Пинки.Защо ли мимикрира под подобен ник на Пинко?-Защото е нищожество и този начин на молекулярно живуркане е познат при доста низши животински видове.Сега,понеже върху мен тече там помия всякаква,ще им кажа на такива като него и ония другите "лизни-мазни",че веднъж пишат едни неща(нещо се опитват да настроят софиянци с/у провинциалисти и обратното/,пък като му напишеш нещо,което му е вътрешно,веднага трият пишлеметата.cvetelin написа:у нащо форум автора заключи темата![]()
баси
тука ли тря продължим
Я продавай Алфонз и скачай в една Бима

Alfa 164TD Super'93
virusalfa написа:Значи,като се поразровихме из форума с един друг,който има регистрация,открих,че друго леке ме е бан-нало.Това е Пинки.Защо ли мимикрира под подобен ник на Пинко?-Защото е нищожество и този начин на молекулярно живуркане е познат при доста низши животински видове.Сега,понеже върху мен тече там помия всякаква,ще им кажа на такива като него и ония другите "лизни-мазни",че веднъж пишат едни неща(нещо се опитват да настроят софиянци с/у провинциалисти и обратното/,пък като му напишеш нещо,което му е вътрешно,веднага трият пишлеметата.cvetelin написа:у нащо форум автора заключи темата![]()
баси
тука ли тря продължим
И пак бих ти ударил БАН - Ясно ли ти е?
Алфа продажник!