Дискусия относно една импортната тема за задно през зимата.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 05 Яну 2009, 18:26

bobi 318 is написа:ДО f2.АМИ ЗАДИ СИ ВАПРОСА ЗАЩО :?: Защото може би никои от нас не е влязал вав вашия форум и да ви обижда марката,а знаеш мн.добре 4е всеки от нас тук оби4а BMW.пак и като не ти харесва кво праиш тук ;)

Ти пък ся, него отдавна го няма... нали е изтребител :mhihi: F2 Изображение
Мей дей, мей дей, Вентилатор вика F2 :help: да ме дръпне, че закъсах на баира... Три метра сняг до колене, замръзна ми сопола Изображение
И се понесе F2 над кокалянските планини и паланки, кат ...Изображение ... кат Алди пред Голф се понесе... да спасява Вентилатора луксозен... а по пътя, нечули вика за помощ, таейки отколешна омраза във ветилаторските си души ... братски елуреди се бяха подготвили, то не беха печки, духалки, сушуари, климатици и други Турбини в засада... Изображение Оцелявайки по чудо под кръстосания синьо-бял огън, с последни капки гориво добрал се до заветната цел... F2 разбра, че всичко е било напразно... на върха кротко пуснал си реотана Вентилатора си седеше комфортно, усмихваше се и отпъваше с наслада глътката от Чичо Джак... ИзображениеА отвън, треперейки от студ, Розовия Звяр недоумяваше... КАК е възможно това Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от f2 » 05 Яну 2009, 18:47

Apassionata написа:
bobi 318 is написа:ДО f2.АМИ ЗАДИ СИ ВАПРОСА ЗАЩО :?: Защото може би никои от нас не е влязал вав вашия форум и да ви обижда марката,а знаеш мн.добре 4е всеки от нас тук оби4а BMW.пак и като не ти харесва кво праиш тук ;)

Ти пък ся, него отдавна го няма... нали е изтребител :mhihi: F2 Изображение
Мей дей, мей дей, Вентилатор вика F2 :help: да ме дръпне, че закъсах на баира... Три метра сняг до колене, замръзна ми сопола Изображение
И се понесе F2 над кокалянските планини и паланки, кат ...Изображение ... кат Алди пред Голф се понесе... да спасява Вентилатора луксозен... а по пътя, нечули вика за помощ, таейки отколешна омраза във ветилаторските си души ... братски елуреди се бяха подготвили, то не беха печки, духалки, сушуари, климатици и други Турбини в засада... Изображение Оцелявайки по чудо под кръстосания синьо-бял огън, с последни капки гориво добрал се до заветната цел... F2 разбра, че всичко е било напразно... на върха кротко пуснал си реотана Вентилатора си седеше комфортно, усмихваше се и отпъваше с наслада глътката от Чичо Джак... ИзображениеА отвън, треперейки от студ, Розовия Звяр недоумяваше... КАК е възможно това Изображение

Точно така, всичко било е напразно :banghead:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 05 Яну 2009, 18:59

Хайде МИР и любов, между... марките :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 05 Яну 2009, 21:54

Мир мноо ясно, няма сега някакво предубедено редакторче да ни разваля дружбата :)

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 05 Яну 2009, 21:57

Ей ,аз по принцип ако има една Италианска марка (без Ферари), на която имам някакво уважение то това е Алфа Ромео 8) Подкарвал съм Алфа, возил съм се екстремно при Ивелин Йончев , национален шампион по Високопланинско и това са може би единствените коли с предно предаване ,които да значат нещо за мен до някаква степен ... Респект и към колегите ,но имаше груби изказвания ,които подразниха аудиторията - няма смисъл да се караме ,защото и двете марки са със спортна насоченост.

Дано докато има сняг някой се обади да покараме по Витоша заедно двата клуба :help:

Георги Пенчев
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от virusalfa » 05 Яну 2009, 22:05

cvetelin написа:у нащо форум автора заключи темата :mhihi:
баси
тука ли тря продължим :lol:
Значи,като се поразровихме из форума с един друг,който има регистрация,открих,че друго леке ме е бан-нало.Това е Пинки.Защо ли мимикрира под подобен ник на Пинко?-Защото е нищожество и този начин на молекулярно живуркане е познат при доста низши животински видове.Сега,понеже върху мен тече там помия всякаква,ще им кажа на такива като него и ония другите "лизни-мазни",че веднъж пишат едни неща(нещо се опитват да настроят софиянци с/у провинциалисти и обратното/,пък като му напишеш нещо,което му е вътрешно,веднага трият пишлеметата.
Господа колеги-фенове на БМВ,публично Ви се извинявам за изписаните цинизми.Те са насочени срещу тия,които си го търсят с боринка в алфа-форума.Там загива смисъла,форума се изражда заради такива като тях.Надявам се-добре съм вИ ИНФОРМИРАЛ С КАКВИ ХОРА не си струва да се занимавате.Тук считам,че също бих могъл да бъда полезен,както и Вие на мен по дизеловите проблеми.Също така бих могъл да извлека каквато и да е информация относно ремонти по БМВ.Имам авер,който работи в оторизиран сервиз.
Alfa 164TD Super'93

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 05 Яну 2009, 22:13

Колега, форума е свободен за всички почитатели и всеки може да пише стига само да не нарушава правилата на форума. Особенно ако си полезен ще бъде добре за всички ни :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 05 Яну 2009, 22:20

virusalfa колега, няма смисъл да се занимаваш, тук както ти каза колегата всеки е добре дошъл, ще помогнем с каквото можем и ние :)

Сега ще помоля останалите алфисти, да не говорят много за БМВ, да не почнем ние да говорим за Алфа... Уважавам марката, макар и да има много странни да не кажа извратени идеи като почнеш от 33, 75 та стигнеш до 166 :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 05 Яну 2009, 22:28

33 златна детелина (старата 33) събори 2 пъти клапани.Колата беше гаражна на 69000км.

Потребител
Аватар

Мнение от virusalfa » 05 Яну 2009, 22:30

///peter написа:virusalfa колега, няма смисъл да се занимаваш, тук както ти каза колегата всеки е добре дошъл, ще помогнем с каквото можем и ние :)

Сега ще помоля останалите алфисти, да не говорят много за БМВ, да не почнем ние да говорим за Алфа... Уважавам марката, макар и да има много странни да не кажа извратени идеи като почнеш от 33, 75 та стигнеш до 166 :mhihi:
Това за извратените идеи ми хареса,хаха :mhihi: Ще ги обсъдим идеите някой път на кафе,като слизаш насам :winky:
Alfa 164TD Super'93

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 05 Яну 2009, 22:30

virusalfa написа:
баси
Значи,като се поразровихме из форума с един друг,който има регистрация,открих,че друго леке ме е бан-нало.Това е Пинки.Защо ли мимикрира под подобен ник на Пинко?-Защото е нищожество и този начин на молекулярно живуркане е познат при доста низши животински видове.Сега,понеже върху мен тече там помия всякаква,ще им кажа на такива като него и ония другите "лизни-мазни",че веднъж пишат едни неща(нещо се опитват да настроят софиянци с/у провинциалисти и обратното/,пък като му напишеш нещо,което му е вътрешно,веднага трият пишлеметата.
Господа колеги-фенове на БМВ,публично Ви се извинявам за изписаните цинизми.Те са насочени срещу тия,които си го търсят с боринка в алфа-форума.Там загива смисъла,форума се изражда заради такива като тях.Надявам се-добре съм вИ ИНФОРМИРАЛ С КАКВИ ХОРА не си струва да се занимавате.Тук считам,че също бих могъл да бъда полезен,както и Вие на мен по дизеловите проблеми.Също така бих могъл да извлека каквато и да е информация относно ремонти по БМВ.Имам авер,който работи в оторизиран сервиз.

Я продавай Алфонз и скачай в една Бима :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 05 Яну 2009, 22:32

И все пак най-големите шибаняци си остават МБ форума,защото не можеш да ги попиташ и 1 въпрос,без да се изрепчат.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 05 Яну 2009, 22:37

Стига с това деление, на форуми, на партии, на футболни отбори и прочие...

virusalfa няма проблеми, но рядко минавам на там :) Ако ти идваш някой път с удоволствие :) Защо не вземеш една бима а? :D

Потребител
Аватар

Мнение от virusalfa » 05 Яну 2009, 22:39

ja написа:
virusalfa написа:
баси

Я продавай Алфонз и скачай в една Бима :)
Няма,аз съм инатчия,още 200 хиляди и ша прави милион.Просто по тоя двигател е камионджийски.Викат пукал глави.Но това си има причинно-следствени връзки като при БМВ дизелите.Следващите алфи са боклуци(фиати) и ще минавам на японска машина :winky:
Alfa 164TD Super'93

Потребител
Аватар

Мнение от pinky_ » 05 Яну 2009, 22:39

virusalfa написа:
баси

И пак бих ти ударил БАН - Ясно ли ти е?
Алфа продажник!

:evil:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата