~kuki~

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 05 Фев 2003, 13:21

Ще ви разкажа и една моя историйка с куки. Тя е нищо в сравнение с вашите,ама на мен ми беше първата, та и сигурно затова се панирах. :oops: Бях взел колата (все още нямам книжка) и с един приятел отвихме на парти в квартал "Запад" в Асеновград. И така постояхме малко, аз дръпнах една малка водка и си тръгнахме.
Излязох на един булевард и карах с около 40км/ч. В Форд-а музиката думкаше яко и посмъртно не можех да чуя сирена, ама в един момент намалих и приятеля ми се развика "Куки, куки !". :shock: Ченгетата бяха до Астрата си и свириха сякаш срещу мен. Аз изтръпнах :( , а балабурниците влязоха в колата и пуснаха сирената и светлините. Викам си "Ей, ся ще почнат да ме гонят!". Добре,че са искали да спрат някой друг, щото без книжка и с употребен алкохол едва ли щях да видя книжка преди 27г. А на мен колите са ми голямата СТРАСТ.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 05 Фев 2003, 14:25

Za pryv put im bqgah na 13 godini :lol: imah edna Gillera enduro 125cc , s edin priatel se pribirahme ot balkana, izlizame na asfaltovia put/prohoda Trojan -Karnare/ i gazzzzzz...........takmo zadminavam nekvo Volvo i ot vratata se podava palka KAT :evil: i na mene mi umeknaha kolenete...se pak byah na 13 g. :) ta spiram az....i az neznam zashto....i izliza nekuv tupan s uniforma i mi izka knijkata, a az i pasport nyamah oshte :lol: i toz neshto izbesnya....i vika da sum karal sled nego do raionnoto v Trojan.....az na vtoria zavoi krivnah po edna puteka......i dotam :) Posle mi kazaha che toz sedyal dolu da me chaka polvin chas.....heh

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Фев 2003, 16:06

Като чета тези весели, а и не дотам такива истории се сещам за един лаф:
"Чааве нанайси феродо!"

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 05 Фев 2003, 16:13

BMW_POWER написа:Като чета тези весели, а и не дотам такива истории се сещам за един лаф:
"Чааве нанайси феродо!"

Спирачките нямат деца! :mha:

И аз също все още карам без книжка... но вдругиден съм на изпит (да внимава изпитващия, щото или взимам книжка или правя ПТП :lol: :lol: :lol: ) :twisted: !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от del_sol_fen » 05 Фев 2003, 23:14

3C i DA WOLF:

Hodihme na ski, i da vi se oplacha che na okolo 10-ti Dekemvri, 2002, mi dadoha ticket v Wisconsin, za 85 na 65 mph, t.e. 20mph otgore.
Poznaite kolko struvash??? Az poneze ziveia v Illinois e dvoino, i beshe $237.40 Mamata si e*alo horaaaaaaaaaaaaaa!
Policaia mi kaza che bil zasiakal kolata pred mene, i PREDPOLAGAL che sum ia sledval i taka ni SPRIA I DVAMATA! (drugata kola pred mene, niakvi pichki tam). Ta vikam az sum vinoven i otivam na CIRCUIT COURT v Walworth County, i poznaite!!! VINOVEN SUM I PLATIH $237.40 i si otidoh v kushti!
ZNaete li (3C i DA WOLF) che the state of Wisconsin ne viarval v SUPERVSION??? WTF??? niama uchilishte, i 6 nakazatelni tochki mi vzeha ama da gi e*a v tupite beshe za minalata godina, tui che... HAHAHA!
platih de :oops: :oops: :oops:
Tui che v US niama nachin pochti da izbiagash!
samo po filmite e :wink:
Si Power - Wona Go ???

Burn Out Master
Burn Out Master
Аватар
Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
Мечтае да кара: M5 i RS4

Мнение от PILOTA » 05 Фев 2003, 23:42

Ako zapo4na da vi razkazvam na za vsi4kite si premezdij s kukite triabva da zadrastj foruma! :lol: Samo 4e po 4esto ne spiram kogato sam s motor!S BMW-to mi se e slu4valo samo 2 pati.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

Мнение от KEVIN-30 » 06 Фев 2003, 1:16

Zdraveite,nese izxvarljam , a samo kazvam s men kak se ravixa ne6tata.
Na vlizane v RUSE to4no do kragovoto se dvizim: pred men 2 leki-koli
3-ta kola sam az ,usporedno s men kara AVTOBUS ot gradski transport.
Dolo na kragovoto s RADAR stojat POLICE-KAT.Vdigat STOP-PALKA.
Parvata kola podava desen miga4 i zapo4va da spira.Te ja propuskat kato i maxat s PALKATA da prodalzi.Vdigat STOP-PALKA za 2-ta kola,
tja pravi sashtite manevri kato parvata,v tova vreme az ve4e sam otkrit
pred POLICE-KAT s moja proslovut nomer T11-99AB.Predpolagam za6toto sam ot TARGOVISHTKA OBLAST i mi digat STOP-PALKATA i na men.3-TE koli se dvizim v ljavoto PLATNO a AVTOBUSA v DJASNOT.Az piskam AVARIINITE SVETLINI iz4akvam AVTOBUSA dame izprevari ot DJASNATA mi strana.Protiven slu4ai pravexme KATASROFA kato mu seka patja zada spra pred POLICE koito mi beshe podal STOP SIGNAL s PALKA.
Sled kato bjax izprevaren izklu4ix AVARIINITE SVETLINI i podadox DESEN MIGA4 za spirane.RAZKATAXA mi FAMILJATA ot proverki.Nakraja samo gi zapitax za6to vsi4ki koli s RUSENSKA REGISTRACJA koito se dvizexa pred men nebjaxa spreni.????A az s TARGOVISHTKA bjax sprqn.Kazaxa mi 4e radara zasjakal
grupovo narushenie,i imali pravo da sprat samo edna kola po izbor.Opanax im se s motiva 4e spiraneto mie celenaso4eno za6toto sam s druga registracja.Kazaxa mi mnogo danese darvja ami da iz4ezvam dokato nesam se prostil s kolata si.AZ smelo im kazax 4e marsjat POLICE PAGONI.Kato ima kazax 4e KOMUNISTITE sa RAZSTRELJALI moja 4i4o bez smartna prisada to4no za tazi DEMOKRACJA,onezi pak se razpenixa i povikaxa DEZUREN OFICER KAT-RUSE na mjasto da doide.Potvardix si izkaxvaneto pred nego.Oficera mi kaza 4ee imalo donjakade celenaso4eno spirane,imaiki predvid kakva marka kola see pojavila i nai-ve4e ot druga OBLAST.No AKTA mi beshe narisuvam ve4e.:))Dokato se dviza usporedno s AVTOBUSA sam zadminal ot djasnata strana znak 50km. ogranicenie a vsi4ki sme bili sas 65km/h.AVTOBUSA goe prikril i az nesam go zabeljazal znaka.
P.S. A sega proverete sami v PRAVILNIKA,za6toto OFICERA mi kaza slednoto.??????? Pri proverka ot KAT imat pravo samo 1 AVTOMOBIL da proverjavat.Edinja ot POLICE pravi proverka na DOKUMENTITE a drugite sledjat za dvizenjata i reakciite na vodaca ot eventualno napadenie.Zatova kogato si napravite proverka dali tova e vse oshti v sila,
mozete dane sprirate kogato vie podaden STOP-SIGNAL ot POLICE i v sashtoto vreme se pravi proverka na druga kola.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Astor » 06 Фев 2003, 1:45

Edin pyt me obviniha, che bqgam, a az si mislh, che im pravq pyt. Karam po edni tesni ulichki, koito ne sa osveteni. Beshe dosta tymno i izvednysh v mraka mi se merna sinqta im lampa v ogledaloto za zadno vijdane, no az reshih, che sa COT i ne sprqh. Tyi kato ne mogata da minat pokrai men poneje ulicata e ednoposochna reshih da dam gas i da se pribera v prqkata pred men, kadeto i otivah. Taka i napravih :o), obache se oakaza, che sa se opital ida me sprat i bqh besni. Az tykmo slizah ot kolata, kogato te pristiganah i togava imash karanica. Dobre, che bashta mi beshe s men, che inache .... :o)
Изображение

BMW 318i touring E30 '90

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TheDrill » 06 Фев 2003, 2:30

Абе незнам ,ама на 1 декември напраих една катастрофа във В.Търново- талона още хабер няма да пристигне :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW/ Mercedes
Мечтае да кара: Porsche

Мнение от 3C » 06 Фев 2003, 2:53

DA WOLF написа:Ти за кой щат говориш? CA ли?

Da wolf & Del _sol_ fen,

da za CA go imah predvid (raionut na SF Bay Area stoto tuka veche sum
poveche ot 10g).
Tam po vashite mesta kato primer (Illinois & NY) zvuchi naistina mnogo gadno ako budesh sprian ot policai za dadeno narushenie olele ... :shock: (bil sum v NY samo za sedmica na pochivka ama e drugo v deistvitelniat zivot )........ :!:

ps: idvaite nasam kum CA, po evtini sa "ticke'tite" puk i e 9 meseca liato/slunce :wink:

later :D

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 06 Фев 2003, 9:31

Kevin-30-по закон за проверка могат да спират колкото си искат коли,НО за превишена скорост имат право да спрат САМО 1 автомобил.докато не е тръгнал другия те нямат право да нулират данните на пистолета за скорост.така че чакаш и бъбриш докато им писне и спрат друг и тогава ако имаш свидетел и твърдите че не си превишил скоростта можеш да откажеш да платиш,да заведеш дело и най-вероятно да го спечелиш,поради липса на доказателства срещу теб.но не знам дали си струва,аз винаги се правя на примерен водач и колко много съм съжелявал,че съм прегрешил и повече от 5лв не съм давал досега :D :D :D

Аватар

Мнение от DA WOLF » 06 Фев 2003, 13:19

3C написа:
DA WOLF написа:Ти за кой щат говориш? CA ли?

Da wolf & Del _sol_ fen,

da za CA go imah predvid (raionut na SF Bay Area stoto tuka veche sum
poveche ot 10g).
Tam po vashite mesta kato primer (Illinois & NY) zvuchi naistina mnogo gadno ako budesh sprian ot policai za dadeno narushenie olele ... :shock: (bil sum v NY samo za sedmica na pochivka ama e drugo v deistvitelniat zivot )........ :!:

ps: idvaite nasam kum CA, po evtini sa "ticke'tite" puk i e 9 meseca liato/slunce :wink:

later :D

ПОвече от 10 години?!? :shock: как издържаш незнам :dunno: аз като стоя повече от 1 година и ми става едно тъпо... и си идвам :lol:
Но това лято има реален шанс да ходя пак щото същото го изпитвам и като остана повече от година в България... :mha: :mha: така че ни се знаи ко ще стане...

Иначе всеки щат си има своите предимства и недостатъци... ( в NH например няма застаховка за колата) - щата ти я покрива щото имало наи-много ветерани от Виетнам, живеещи в NH... :wink:

абе намислил съм ако ходя лятото, да си купя едно М3 Е36 и да го внеса в САЩ като личен автомобил. То ще си е с транзитни номера немски, регистрирано на мое име, застраховка... всичко - точно! Да знаеш случаино дали няма да ме посрещнат с някакви мита и такси??? Защото последния път видях в NYC golf IV gti с такива номера и некфи руски мафиотчета го караха маи... Ако имаш некфа инфо = 10x in advance!
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 06 Фев 2003, 22:44

Predi 4 dena edina kolega na priatekata mi se pribiral kum kushti ama bil strashno iznerven ot neshto si / napravo pushel ot yad/ i mu metnali palkata, obache toi minal bez da im obrushta vnimanie i onia go podgonili s Astrata......toi napravo se shashardisal i trugnal da im byaga /s Peugeot 306/ sled dve preki go zasekli s druga Astra otpred i kato slyazul ot kolata kukite go smlyali ot boi mamka im shibana :evil: ot tam mu zakluchili kolata i go vkarali v patrulkata kum raionnoto.....toi se osuznal togava i im predlojil kinti.....onia poiskali 200 kinta...bili 4-ma.....Vika ko ne byah platil ne se znae kolko oshte boi me chakashe v raionnoto vurzan nisko na radiatora :evil: :evil: Basi neshtastnicite....ot men suvet....VNIMAVAITE...sprete si kato pichove....i pili da ste v Sofia sus 100-150 kinta shte se razminete bez boi.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW/ Mercedes
Мечтае да кара: Porsche

Мнение от 3C » 06 Фев 2003, 23:16

:D
Последна промяна 3C на 09 Фев 2003, 4:45, променена общо 1 път

Влюбена в E38
Аватар

Мнение от Aprilla » 07 Фев 2003, 16:21

Interesno,pribirah se tazi zima s kolata ot Germany,estestveno prez Sarbija.Prez zelija put nito vednaj ne me sprjaha 4engeta, na granizite nikoi ne se zajagdashe,daje i proslovutite s tova sarbi.Edin se izzepi:Davai,sestro,davai!! :roll: ,a drug me pita koi mi e dal takava kola da karam,4uvstvata bili naddeleli nad razuma... :puke: Tupak!!!
Moge bi im se struva stranno gena da kara E34..???!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории