~kuki~
Модератори: mitaka7, Общи модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Ще ви разкажа и една моя историйка с куки. Тя е нищо в сравнение с вашите,ама на мен ми беше първата, та и сигурно затова се панирах.
Бях взел колата (все още нямам книжка) и с един приятел отвихме на парти в квартал "Запад" в Асеновград. И така постояхме малко, аз дръпнах една малка водка и си тръгнахме.
Излязох на един булевард и карах с около 40км/ч. В Форд-а музиката думкаше яко и посмъртно не можех да чуя сирена, ама в един момент намалих и приятеля ми се развика "Куки, куки !".
Ченгетата бяха до Астрата си и свириха сякаш срещу мен. Аз изтръпнах
, а балабурниците влязоха в колата и пуснаха сирената и светлините. Викам си "Ей, ся ще почнат да ме гонят!". Добре,че са искали да спрат някой друг, щото без книжка и с употребен алкохол едва ли щях да видя книжка преди 27г. А на мен колите са ми голямата СТРАСТ.

Излязох на един булевард и карах с около 40км/ч. В Форд-а музиката думкаше яко и посмъртно не можех да чуя сирена, ама в един момент намалих и приятеля ми се развика "Куки, куки !".

CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
Za pryv put im bqgah na 13 godini
imah edna Gillera enduro 125cc , s edin priatel se pribirahme ot balkana, izlizame na asfaltovia put/prohoda Trojan -Karnare/ i gazzzzzz...........takmo zadminavam nekvo Volvo i ot vratata se podava palka KAT
i na mene mi umeknaha kolenete...se pak byah na 13 g.
ta spiram az....i az neznam zashto....i izliza nekuv tupan s uniforma i mi izka knijkata, a az i pasport nyamah oshte
i toz neshto izbesnya....i vika da sum karal sled nego do raionnoto v Trojan.....az na vtoria zavoi krivnah po edna puteka......i dotam
Posle mi kazaha che toz sedyal dolu da me chaka polvin chas.....heh

- del_sol_fen
- кандидат ентусиаст
-
3C i DA WOLF:
Hodihme na ski, i da vi se oplacha che na okolo 10-ti Dekemvri, 2002, mi dadoha ticket v Wisconsin, za 85 na 65 mph, t.e. 20mph otgore.
Poznaite kolko struvash??? Az poneze ziveia v Illinois e dvoino, i beshe $237.40 Mamata si e*alo horaaaaaaaaaaaaaa!
Policaia mi kaza che bil zasiakal kolata pred mene, i PREDPOLAGAL che sum ia sledval i taka ni SPRIA I DVAMATA! (drugata kola pred mene, niakvi pichki tam). Ta vikam az sum vinoven i otivam na CIRCUIT COURT v Walworth County, i poznaite!!! VINOVEN SUM I PLATIH $237.40 i si otidoh v kushti!
ZNaete li (3C i DA WOLF) che the state of Wisconsin ne viarval v SUPERVSION??? WTF??? niama uchilishte, i 6 nakazatelni tochki mi vzeha ama da gi e*a v tupite beshe za minalata godina, tui che... HAHAHA!
platih de
Tui che v US niama nachin pochti da izbiagash!
samo po filmite e
Hodihme na ski, i da vi se oplacha che na okolo 10-ti Dekemvri, 2002, mi dadoha ticket v Wisconsin, za 85 na 65 mph, t.e. 20mph otgore.
Poznaite kolko struvash??? Az poneze ziveia v Illinois e dvoino, i beshe $237.40 Mamata si e*alo horaaaaaaaaaaaaaa!
Policaia mi kaza che bil zasiakal kolata pred mene, i PREDPOLAGAL che sum ia sledval i taka ni SPRIA I DVAMATA! (drugata kola pred mene, niakvi pichki tam). Ta vikam az sum vinoven i otivam na CIRCUIT COURT v Walworth County, i poznaite!!! VINOVEN SUM I PLATIH $237.40 i si otidoh v kushti!
ZNaete li (3C i DA WOLF) che the state of Wisconsin ne viarval v SUPERVSION??? WTF??? niama uchilishte, i 6 nakazatelni tochki mi vzeha ama da gi e*a v tupite beshe za minalata godina, tui che... HAHAHA!
platih de

Tui che v US niama nachin pochti da izbiagash!
samo po filmite e

Si Power - Wona Go ???
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
Ako zapo4na da vi razkazvam na za vsi4kite si premezdij s kukite triabva da zadrastj foruma!
Samo 4e po 4esto ne spiram kogato sam s motor!S BMW-to mi se e slu4valo samo 2 pati.

- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Zdraveite,nese izxvarljam , a samo kazvam s men kak se ravixa ne6tata.
Na vlizane v RUSE to4no do kragovoto se dvizim: pred men 2 leki-koli
3-ta kola sam az ,usporedno s men kara AVTOBUS ot gradski transport.
Dolo na kragovoto s RADAR stojat POLICE-KAT.Vdigat STOP-PALKA.
Parvata kola podava desen miga4 i zapo4va da spira.Te ja propuskat kato i maxat s PALKATA da prodalzi.Vdigat STOP-PALKA za 2-ta kola,
tja pravi sashtite manevri kato parvata,v tova vreme az ve4e sam otkrit
pred POLICE-KAT s moja proslovut nomer T11-99AB.Predpolagam za6toto sam ot TARGOVISHTKA OBLAST i mi digat STOP-PALKATA i na men.3-TE koli se dvizim v ljavoto PLATNO a AVTOBUSA v DJASNOT.Az piskam AVARIINITE SVETLINI iz4akvam AVTOBUSA dame izprevari ot DJASNATA mi strana.Protiven slu4ai pravexme KATASROFA kato mu seka patja zada spra pred POLICE koito mi beshe podal STOP SIGNAL s PALKA.
Sled kato bjax izprevaren izklu4ix AVARIINITE SVETLINI i podadox DESEN MIGA4 za spirane.RAZKATAXA mi FAMILJATA ot proverki.Nakraja samo gi zapitax za6to vsi4ki koli s RUSENSKA REGISTRACJA koito se dvizexa pred men nebjaxa spreni.????A az s TARGOVISHTKA bjax sprqn.Kazaxa mi 4e radara zasjakal
grupovo narushenie,i imali pravo da sprat samo edna kola po izbor.Opanax im se s motiva 4e spiraneto mie celenaso4eno za6toto sam s druga registracja.Kazaxa mi mnogo danese darvja ami da iz4ezvam dokato nesam se prostil s kolata si.AZ smelo im kazax 4e marsjat POLICE PAGONI.Kato ima kazax 4e KOMUNISTITE sa RAZSTRELJALI moja 4i4o bez smartna prisada to4no za tazi DEMOKRACJA,onezi pak se razpenixa i povikaxa DEZUREN OFICER KAT-RUSE na mjasto da doide.Potvardix si izkaxvaneto pred nego.Oficera mi kaza 4ee imalo donjakade celenaso4eno spirane,imaiki predvid kakva marka kola see pojavila i nai-ve4e ot druga OBLAST.No AKTA mi beshe narisuvam ve4e.
)Dokato se dviza usporedno s AVTOBUSA sam zadminal ot djasnata strana znak 50km. ogranicenie a vsi4ki sme bili sas 65km/h.AVTOBUSA goe prikril i az nesam go zabeljazal znaka.
P.S. A sega proverete sami v PRAVILNIKA,za6toto OFICERA mi kaza slednoto.??????? Pri proverka ot KAT imat pravo samo 1 AVTOMOBIL da proverjavat.Edinja ot POLICE pravi proverka na DOKUMENTITE a drugite sledjat za dvizenjata i reakciite na vodaca ot eventualno napadenie.Zatova kogato si napravite proverka dali tova e vse oshti v sila,
mozete dane sprirate kogato vie podaden STOP-SIGNAL ot POLICE i v sashtoto vreme se pravi proverka na druga kola.
Na vlizane v RUSE to4no do kragovoto se dvizim: pred men 2 leki-koli
3-ta kola sam az ,usporedno s men kara AVTOBUS ot gradski transport.
Dolo na kragovoto s RADAR stojat POLICE-KAT.Vdigat STOP-PALKA.
Parvata kola podava desen miga4 i zapo4va da spira.Te ja propuskat kato i maxat s PALKATA da prodalzi.Vdigat STOP-PALKA za 2-ta kola,
tja pravi sashtite manevri kato parvata,v tova vreme az ve4e sam otkrit
pred POLICE-KAT s moja proslovut nomer T11-99AB.Predpolagam za6toto sam ot TARGOVISHTKA OBLAST i mi digat STOP-PALKATA i na men.3-TE koli se dvizim v ljavoto PLATNO a AVTOBUSA v DJASNOT.Az piskam AVARIINITE SVETLINI iz4akvam AVTOBUSA dame izprevari ot DJASNATA mi strana.Protiven slu4ai pravexme KATASROFA kato mu seka patja zada spra pred POLICE koito mi beshe podal STOP SIGNAL s PALKA.
Sled kato bjax izprevaren izklu4ix AVARIINITE SVETLINI i podadox DESEN MIGA4 za spirane.RAZKATAXA mi FAMILJATA ot proverki.Nakraja samo gi zapitax za6to vsi4ki koli s RUSENSKA REGISTRACJA koito se dvizexa pred men nebjaxa spreni.????A az s TARGOVISHTKA bjax sprqn.Kazaxa mi 4e radara zasjakal
grupovo narushenie,i imali pravo da sprat samo edna kola po izbor.Opanax im se s motiva 4e spiraneto mie celenaso4eno za6toto sam s druga registracja.Kazaxa mi mnogo danese darvja ami da iz4ezvam dokato nesam se prostil s kolata si.AZ smelo im kazax 4e marsjat POLICE PAGONI.Kato ima kazax 4e KOMUNISTITE sa RAZSTRELJALI moja 4i4o bez smartna prisada to4no za tazi DEMOKRACJA,onezi pak se razpenixa i povikaxa DEZUREN OFICER KAT-RUSE na mjasto da doide.Potvardix si izkaxvaneto pred nego.Oficera mi kaza 4ee imalo donjakade celenaso4eno spirane,imaiki predvid kakva marka kola see pojavila i nai-ve4e ot druga OBLAST.No AKTA mi beshe narisuvam ve4e.

P.S. A sega proverete sami v PRAVILNIKA,za6toto OFICERA mi kaza slednoto.??????? Pri proverka ot KAT imat pravo samo 1 AVTOMOBIL da proverjavat.Edinja ot POLICE pravi proverka na DOKUMENTITE a drugite sledjat za dvizenjata i reakciite na vodaca ot eventualno napadenie.Zatova kogato si napravite proverka dali tova e vse oshti v sila,
mozete dane sprirate kogato vie podaden STOP-SIGNAL ot POLICE i v sashtoto vreme se pravi proverka na druga kola.
Edin pyt me obviniha, che bqgam, a az si mislh, che im pravq pyt. Karam po edni tesni ulichki, koito ne sa osveteni. Beshe dosta tymno i izvednysh v mraka mi se merna sinqta im lampa v ogledaloto za zadno vijdane, no az reshih, che sa COT i ne sprqh. Tyi kato ne mogata da minat pokrai men poneje ulicata e ednoposochna reshih da dam gas i da se pribera v prqkata pred men, kadeto i otivah. Taka i napravih :o), obache se oakaza, che sa se opital ida me sprat i bqh besni. Az tykmo slizah ot kolata, kogato te pristiganah i togava imash karanica. Dobre, che bashta mi beshe s men, che inache .... :o)
BMW 318i touring E30 '90
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
DA WOLF написа:Ти за кой щат говориш? CA ли?
Da wolf & Del _sol_ fen,
da za CA go imah predvid (raionut na SF Bay Area stoto tuka veche sum
poveche ot 10g).
Tam po vashite mesta kato primer (Illinois & NY) zvuchi naistina mnogo gadno ako budesh sprian ot policai za dadeno narushenie olele ...

ps: idvaite nasam kum CA, po evtini sa "ticke'tite" puk i e 9 meseca liato/slunce

later

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Kevin-30-по закон за проверка могат да спират колкото си искат коли,НО за превишена скорост имат право да спрат САМО 1 автомобил.докато не е тръгнал другия те нямат право да нулират данните на пистолета за скорост.така че чакаш и бъбриш докато им писне и спрат друг и тогава ако имаш свидетел и твърдите че не си превишил скоростта можеш да откажеш да платиш,да заведеш дело и най-вероятно да го спечелиш,поради липса на доказателства срещу теб.но не знам дали си струва,аз винаги се правя на примерен водач и колко много съм съжелявал,че съм прегрешил и повече от 5лв не съм давал досега

3C написа:DA WOLF написа:Ти за кой щат говориш? CA ли?
Da wolf & Del _sol_ fen,
da za CA go imah predvid (raionut na SF Bay Area stoto tuka veche sum
poveche ot 10g).
Tam po vashite mesta kato primer (Illinois & NY) zvuchi naistina mnogo gadno ako budesh sprian ot policai za dadeno narushenie olele ...(bil sum v NY samo za sedmica na pochivka ama e drugo v deistvitelniat zivot )........
![]()
ps: idvaite nasam kum CA, po evtini sa "ticke'tite" puk i e 9 meseca liato/slunce![]()
later
ПОвече от 10 години?!?

Но това лято има реален шанс да ходя пак щото същото го изпитвам и като остана повече от година в България... :mha: :mha: така че ни се знаи ко ще стане...
Иначе всеки щат си има своите предимства и недостатъци... ( в NH например няма застаховка за колата) - щата ти я покрива щото имало наи-много ветерани от Виетнам, живеещи в NH...

абе намислил съм ако ходя лятото, да си купя едно М3 Е36 и да го внеса в САЩ като личен автомобил. То ще си е с транзитни номера немски, регистрирано на мое име, застраховка... всичко - точно! Да знаеш случаино дали няма да ме посрещнат с някакви мита и такси??? Защото последния път видях в NYC golf IV gti с такива номера и некфи руски мафиотчета го караха маи... Ако имаш некфа инфо = 10x in advance!
DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

Predi 4 dena edina kolega na priatekata mi se pribiral kum kushti ama bil strashno iznerven ot neshto si / napravo pushel ot yad/ i mu metnali palkata, obache toi minal bez da im obrushta vnimanie i onia go podgonili s Astrata......toi napravo se shashardisal i trugnal da im byaga /s Peugeot 306/ sled dve preki go zasekli s druga Astra otpred i kato slyazul ot kolata kukite go smlyali ot boi mamka im shibana
ot tam mu zakluchili kolata i go vkarali v patrulkata kum raionnoto.....toi se osuznal togava i im predlojil kinti.....onia poiskali 200 kinta...bili 4-ma.....Vika ko ne byah platil ne se znae kolko oshte boi me chakashe v raionnoto vurzan nisko na radiatora
Basi neshtastnicite....ot men suvet....VNIMAVAITE...sprete si kato pichove....i pili da ste v Sofia sus 100-150 kinta shte se razminete bez boi.

- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
Interesno,pribirah se tazi zima s kolata ot Germany,estestveno prez Sarbija.Prez zelija put nito vednaj ne me sprjaha 4engeta, na granizite nikoi ne se zajagdashe,daje i proslovutite s tova sarbi.Edin se izzepi:Davai,sestro,davai!!
,a drug me pita koi mi e dal takava kola da karam,4uvstvata bili naddeleli nad razuma...
Tupak!!!
Moge bi im se struva stranno gena da kara E34..???!!!

Moge bi im se struva stranno gena da kara E34..???!!!
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4