Относно "Защо всички които карат GTI са селяни "
Модератори: mitaka7, Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Епа аз знам един дето май е член даже на тоя сайт дето си е взел един разбит баварски джуган от тия с най широките стопове не му знам точно модела ама е комби и си лепнал лепенката ви на джама зел си един "Ремус" ама само крайно сещате се - от де пари за цяла система и целата тая конфигурация не може да мине без чифт диодчета в фаровете. И какво следва - лявата ръка провесена през джама, като подмине някой изфорсирва два пъти за да се чуе басовото гърне последвано от тракането на клапаните и скапания разпределителен на издухания му 15-16 годишен мотор. Е кажете ми тва ли е образа на БМВ ентусиаста? Тия с голфовете по ме кефат ако трябва да съм искрен.

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
"ЕПА" ти от къде се появи и за кво се бориш
Един приятелски съвет от мен не съди по хората от това на колко години е колата им, защото Е30 на 18 години е 100 пъти по кола от твоя кадет и всичките му производни. А и не е лошо да мислиш преди да пишеш неща от сорта на
понякога нещата няма логични обяснения за околните, но за притежателите им имат. Замисли се над думите ми г-н каратист

Един приятелски съвет от мен не съди по хората от това на колко години е колата им, защото Е30 на 18 години е 100 пъти по кола от твоя кадет и всичките му производни. А и не е лошо да мислиш преди да пишеш неща от сорта на
защото и аз на Е30-та си имам само "крайното" на ремус а между другото карам и Е36 та все съм имал пари за цяла системаOyama написа: "Ремус" ама само крайно сещате се - от де пари за цяла система

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Fast-and-Furious то Е36-ците не са ли само с краино гърне?!?!?!

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
MJ23 написа:Fast-and-Furious то Е36-ците не са ли само с краино гърне?!?!?!
Не бе, те тия коли са за крайно изпаднали БМВ ентусиасти и е пестено много при изработката им- нямат катализатори, кори на вратите, даже и таблото са го пропуснали

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
MJ23 написа:Fast-and-Furious то Е36-ците не са ли само с краино гърне?!?!?!
Разбира се че не са само с крайно гърне, но аз говорех в случая за Е30-та ми....
М/у другото намали си малко снимката на аватара..

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
"ЕПА" ти от къде се появи и за кво се бориш
Един приятелски съвет от мен не съди по хората от това на колко години е колата им, защото Е30 на 18 години е 100 пъти по кола от твоя кадет и всичките му производни. А и не е лошо да мислиш преди да пишеш неща от сорта на Oyama написа:
"Ремус" ама само крайно сещате се - от де пари за цяла система
защото и аз на Е30-та си имам само "крайното" на ремус а между другото карам и Е36 та все съм имал пари за цяла система понякога нещата няма логични обяснения за околните, но за притежателите им имат. Замисли се над думите ми г-н каратист
Аз не съдя хората по колата им а точно обратното - съдя по това че оня за който говоря е ултра селянин и си мисли че поради факта че кара БМВ е ултра баровец

А относно въпроса за кадета - ми батенце като съм с книжка от 3 месеца искаш направо на S-Classaта ли да се метам. Малко да се понауча пък после ще взимам екзотиката. Да не говорим че има кадети дето дърпат поршета

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
MJ23 написа:
Не бе, те тия коли са за крайно изпаднали БМВ ентусиасти и е пестено много при изработката им- нямат катализатори, кори на вратите, даже и таблото са го пропуснали
та..ко просто попитах защото познавам един със Е36 и тои ми разправяше че било само със задно гърне и затова попитах като човек ОК?!?!?Ама ти явно си голям всезнаико и не искаш да ми обясниш ами може само да се надсмиваш

Fast-and-Furious защо да намалявам аватара?!?!

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
MJ23 написа:MJ23 написа:
та..ко просто попитах защото познавам един със Е36 и тои ми разправяше че било само със задно гърне и затова попитах като човек ОК?!?!?Ама ти явно си голям всезнаико и не искаш да ми обясниш ами може само да се надсмиваш![]()
![]()
![]()
![]()
Fast-and-Furious защо да намалявам аватара?!?!![]()
![]()
Може да е само със задно гърне само ако той е премахнал другите, и внимавай с обидните думи и обръщенията си за да не ти потече кръв от нослето

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2