Относно "Защо всички които карат GTI са селяни "

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Oyama » 03 Яну 2005, 21:15

Епа аз знам един дето май е член даже на тоя сайт дето си е взел един разбит баварски джуган от тия с най широките стопове не му знам точно модела ама е комби и си лепнал лепенката ви на джама зел си един "Ремус" ама само крайно сещате се - от де пари за цяла система и целата тая конфигурация не може да мине без чифт диодчета в фаровете. И какво следва - лявата ръка провесена през джама, като подмине някой изфорсирва два пъти за да се чуе басовото гърне последвано от тракането на клапаните и скапания разпределителен на издухания му 15-16 годишен мотор. Е кажете ми тва ли е образа на БМВ ентусиаста? Тия с голфовете по ме кефат ако трябва да съм искрен.
Изображение

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 04 Яну 2005, 0:14

"ЕПА" ти от къде се появи и за кво се бориш :?: :?: :?:

Един приятелски съвет от мен не съди по хората от това на колко години е колата им, защото Е30 на 18 години е 100 пъти по кола от твоя кадет и всичките му производни. А и не е лошо да мислиш преди да пишеш неща от сорта на
Oyama написа: "Ремус" ама само крайно сещате се - от де пари за цяла система
защото и аз на Е30-та си имам само "крайното" на ремус а между другото карам и Е36 та все съм имал пари за цяла система :evil: понякога нещата няма логични обяснения за околните, но за притежателите им имат. Замисли се над думите ми г-н каратист
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 04 Яну 2005, 0:35

Fast-and-Furious то Е36-ците не са ли само с краино гърне?!?!?!
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 04 Яну 2005, 0:39

MJ23 написа:Fast-and-Furious то Е36-ците не са ли само с краино гърне?!?!?!

Не бе, те тия коли са за крайно изпаднали БМВ ентусиасти и е пестено много при изработката им- нямат катализатори, кори на вратите, даже и таблото са го пропуснали :ranting: :maad: :dummy:
Изображение

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 04 Яну 2005, 0:41

MJ23 написа:Fast-and-Furious то Е36-ците не са ли само с краино гърне?!?!?!

Разбира се че не са само с крайно гърне, но аз говорех в случая за Е30-та ми....

М/у другото намали си малко снимката на аватара..
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Oyama » 04 Яну 2005, 0:57

"ЕПА" ти от къде се появи и за кво се бориш

Един приятелски съвет от мен не съди по хората от това на колко години е колата им, защото Е30 на 18 години е 100 пъти по кола от твоя кадет и всичките му производни. А и не е лошо да мислиш преди да пишеш неща от сорта на Oyama написа:
"Ремус" ама само крайно сещате се - от де пари за цяла система
защото и аз на Е30-та си имам само "крайното" на ремус а между другото карам и Е36 та все съм имал пари за цяла система понякога нещата няма логични обяснения за околните, но за притежателите им имат. Замисли се над думите ми г-н каратист

Аз не съдя хората по колата им а точно обратното - съдя по това че оня за който говоря е ултра селянин и си мисли че поради факта че кара БМВ е ултра баровец :no: . Говоря само за него и за никой друг. Не съм казал че и ти влизаш в тая категория, нито ме интересува че имаш достатъчно пари (след като притежаваш 2 БМВ-та) но от друга страна нарочно не си си сложил цяла система поради някаква си твоя тайна причина :yes: .
А относно въпроса за кадета - ми батенце като съм с книжка от 3 месеца искаш направо на S-Classaта ли да се метам. Малко да се понауча пък после ще взимам екзотиката. Да не говорим че има кадети дето дърпат поршета ;) (айде не почвайте да спорите сега че :gives: .
Изображение

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 04 Яну 2005, 1:03

MJ23 написа:

Не бе, те тия коли са за крайно изпаднали БМВ ентусиасти и е пестено много при изработката им- нямат катализатори, кори на вратите, даже и таблото са го пропуснали

та..ко просто попитах защото познавам един със Е36 и тои ми разправяше че било само със задно гърне и затова попитах като човек ОК?!?!?Ама ти явно си голям всезнаико и не искаш да ми обясниш ами може само да се надсмиваш :evil: :evil: :evil: :evil:

Fast-and-Furious защо да намалявам аватара?!?! :shock: :shock: :shock:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 04 Яну 2005, 1:10

MJ23 написа:
MJ23 написа:

Не бе, те тия коли са за крайно изпаднали БМВ ентусиасти и е пестено много при изработката им- нямат катализатори, кори на вратите, даже и таблото са го пропуснали

та..ко просто попитах защото познавам един със Е36 и тои ми разправяше че било само със задно гърне и затова попитах като човек ОК?!?!?Ама ти явно си голям всезнаико и не искаш да ми обясниш ами може само да се надсмиваш :evil: :evil: :evil: :evil:

Fast-and-Furious защо да намалявам аватара?!?! :shock: :shock: :shock:

Може да е само със задно гърне само ако той е премахнал другите, и внимавай с обидните думи и обръщенията си за да не ти потече кръв от нослето :!:
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 04 Яну 2005, 1:22

:confused:

Предишна

Назад към Страхотни истории