Въпрос относо заключването на темите във форума.
Модератор: I.Voykov
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпрос относо заключването на темите във форума.
Здравейте, приятели.
В този форум забелязвам много, много често заключени теми, без каквото и да е обяснение и без да се знае от кого е заключена.
Не се заяждам, не ме разбирайте погрешно, но смятате ли, че е нормално това?
Аз съм ваш колега модератор от форума на Data.BG и там това е изключително рядко срещана практика да се заключват теми без обяснение - изключение правят супер простотиите и спамът.
Поздрави.
В този форум забелязвам много, много често заключени теми, без каквото и да е обяснение и без да се знае от кого е заключена.
Не се заяждам, не ме разбирайте погрешно, но смятате ли, че е нормално това?
Аз съм ваш колега модератор от форума на Data.BG и там това е изключително рядко срещана практика да се заключват теми без обяснение - изключение правят супер простотиите и спамът.
Поздрави.

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Пример:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=124001
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=123413
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=122938
...
Отново не ме разбирайте погрешно - не казвам, че няма причина за заключването им, но мисля, че е редно да се знае от кого и защо е заключена, за да могат потребителите да си вземат поука.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=124001
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=123413
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=122938
...
Отново не ме разбирайте погрешно - не казвам, че няма причина за заключването им, но мисля, че е редно да се знае от кого и защо е заключена, за да могат потребителите да си вземат поука.

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
специално за първите 2 теми даже и без да ги чета подробно, а само попреглеждах мнение по мнение си личи, че са заключени заради спам 

Tux0 Ca !

- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
Съвсем нормално е да видиш заключена тема без обяснение с заглавие : "да ядете К*РА на еди кой си с бързото путно" или нещо от сорта... ...

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса!

dizle написа:Съвсем нормално е да видиш заключена тема без обяснение с заглавие : "да ядете К*РА на еди кой си с бързото путно" или нещо от сорта... ...
Я пак прочети първия пост на темата, че нещо май си пропуснал края му.
SpUd3r написа:специално за първите 2 теми даже и без да ги чета подробно, а само попреглеждах мнение по мнение си личи, че са заключени заради спам
Но това, хора, които ползват форум (не този конкретно) отскоро или за пръв път, трудно ще го разберат.

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
колегата М-кар е прав. казвал съм го преди-ше го повторя! за да има ефект наказанието-а заключването е вид наказание -трябва да е ясно защо и кой е наказан. тъй като повечето не са ходили в казарма явно ше го разясна по друг начин:
ако кучето ти се изсере на килима и след 2ч ти го видиш и го размажеш от бой то ше се изсере пак като му се досере.....!!! ако го заведеш до лайното,навреш му муцуната в него и го удариш здраво,но без да го пребиваш от бой - на вторият път немските овчарки захапват,некои други породи от 4тия път....!!!!
та идеята е като се направи нещо от властимащите да ес обясни защо е направено и кое е грешното ,за да може юзъра да го разбере ,а и другите превантивно да знаят ,за да не серат.....!!!!! може да е времемко-иска към 2мин писане,но е наложително,щото иначе си е безсмислено да се модерира. и както се оказва много други модове в други форуми са го разбрали....
ако кучето ти се изсере на килима и след 2ч ти го видиш и го размажеш от бой то ше се изсере пак като му се досере.....!!! ако го заведеш до лайното,навреш му муцуната в него и го удариш здраво,но без да го пребиваш от бой - на вторият път немските овчарки захапват,некои други породи от 4тия път....!!!!
та идеята е като се направи нещо от властимащите да ес обясни защо е направено и кое е грешното ,за да може юзъра да го разбере ,а и другите превантивно да знаят ,за да не серат.....!!!!! може да е времемко-иска към 2мин писане,но е наложително,щото иначе си е безсмислено да се модерира. и както се оказва много други модове в други форуми са го разбрали....
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
SKISA написа:... та идеята е като се направи нещо от властимащите да ес обясни защо е направено и кое е грешното ,за да може юзъра да го разбере ,а и другите превантивно да знаят ,за да не серат.....!!!!! може да е времемко-иска към 2мин писане,но е наложително...
Колко забележки съм направил за неспазване на правилата в Продава/Купува и Продава - автомобили. Никой не ме ебава за 5 пари... Аз съм упорит и си продължавам, обаче. Ако на всеки трябва да му се направи забележка... активните потребители във форума са над 2000 сигурно... УАУ!

err0r написа:Колко забележки съм направил за неспазване на правилата в Продава/Купува и Продава - автомобили. Никой не ме ебава за 5 пари... Аз съм упорит и си продължавам, обаче. Ако на всеки трябва да му се направи забележка... активните потребители във форума са над 2000 сигурно... УАУ!
Като не те ебава никой, след забележката си има други видове наказания в тези форуми. Мисля, че се досещаш за какво говоря.

- BOOKER
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50
MCar написа:err0r написа:Колко забележки съм направил за неспазване на правилата в Продава/Купува и Продава - автомобили. Никой не ме ебава за 5 пари... Аз съм упорит и си продължавам, обаче. Ако на всеки трябва да му се направи забележка... активните потребители във форума са над 2000 сигурно... УАУ!
Като не те ебава никой, след забележката си има други видове наказания в тези форуми. Мисля, че се досещаш за какво говоря.

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
почти на всеки който съм му заключил темата му пращам ЛС
в случая някой от колегите също може да е процедирал така

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
Гецата написа:почти на всеки който съм му заключил темата му пращам ЛС![]()
SKISA написа:та идеята е като се направи нещо от властимащите да ес обясни защо е направено и кое е грешното ,за да може юзъра да го разбере ,а и другите превантивно да знаят ,за да не серат.....!!!!!

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
с ръка на сърцето мога да кажа че повечето юзери знаят много добре че писаното от тях е в разрез с правилата на форума
и нашите забележки влизат в едното ухо и излизат от другото
с две думи не ни бръснат за слива
нямаш си и ни най малка представа колко псувни заплахи и обещания получаваме на ЛС от недоволни юзери това ли заслужаваме
и не на последно място форума има ясно написани правила всеки преди да се регистрира би трябвало да ги е прочел и съответно да е съгласен с тях при положение че се е регистрирал
и нашите забележки влизат в едното ухо и излизат от другото

с две думи не ни бръснат за слива

нямаш си и ни най малка представа колко псувни заплахи и обещания получаваме на ЛС от недоволни юзери това ли заслужаваме

и не на последно място форума има ясно написани правила всеки преди да се регистрира би трябвало да ги е прочел и съответно да е съгласен с тях при положение че се е регистрирал

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
Гецата написа:нямаш си и ни най малка представа колко псувни заплахи и обещания получаваме на ЛС от недоволни юзери това ли заслужаваме![]()
Оо, вярвай ми - знам. От опит - модерирам друг форум, както споменах в първия пост и по цял ден седя и се смея на получените заплахи, които са доста разнообразни.

Разбира се, че има правила, но мисля, че на новите потребители особено е редно да се обяснява по-добре и по-изчерпателно.

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума