Да си признаят кои бяха на Витоша златните мостове вчера. :)
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Да си признаят кои бяха на Витоша златните мостове вчера. :)
Току що колега от работата ми сподели че вчера е имало 4 БМВ-та на Витоша на златните мостове които са се събрали и са си правили въртележки. Били са 2 Е36 1 Е39 и 1 Е30. Той е бил с една Лада Нива и дори се е наложило да им помогне тъй като едно от момчетата с Е36 се заклещил и затънал и ми разказа следната история:
Вика изредиха се да го теглят ама няма мърдане то лед и им предложих да им помогна те викат не споко викнахме тежката артилерия. Едно Х5 3.0Д. Пробвало и то да дърпа Е36цата обаче се окопало понеже било с големи гуми и в крайна сметка в последствие се наложило все пак тои да изтегли Е36цаата с неговата нива.
Вика нагоре имаше сигурно 30тина Хонди няква сбирка и по пътя половината закъсали и той ги изпоизвадил така няколко от закъсалите. Разправя ми просто като се катериш ако спреш за малко за да се разминеш с някои и превъртят ли ти гумите от там ти даваш газ гумите въртят ама колата си върви назад. Явно че човек трябва да си носи шипове или вериги за всеки случай там. Та по въпроса да си признаят кои колеги бяха горе и защо не се обадиха че отиват да се съберем повече народ.
Вика изредиха се да го теглят ама няма мърдане то лед и им предложих да им помогна те викат не споко викнахме тежката артилерия. Едно Х5 3.0Д. Пробвало и то да дърпа Е36цата обаче се окопало понеже било с големи гуми и в крайна сметка в последствие се наложило все пак тои да изтегли Е36цаата с неговата нива.
Вика нагоре имаше сигурно 30тина Хонди няква сбирка и по пътя половината закъсали и той ги изпоизвадил така няколко от закъсалите. Разправя ми просто като се катериш ако спреш за малко за да се разминеш с някои и превъртят ли ти гумите от там ти даваш газ гумите въртят ама колата си върви назад. Явно че човек трябва да си носи шипове или вериги за всеки случай там. Та по въпроса да си признаят кои колеги бяха горе и защо не се обадиха че отиват да се съберем повече народ.
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Zapa написа:беги мани, кой беемвист ще си признае че е затънал и го е теглила Лада Нива
To не е срамно аз бих си признал те хората с предно дори закъсват, просто понякога като е заледено отвсякъде нямаш какво да направиш ако нямаш вериги или шипове.
П.С. Колега много готини снимчици.
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
А някой молиме тези с джиповете да ни пуснат че караме бързо 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
LeX написа:А някой молиме тези с джиповете да ни пуснат че караме бързо
Дам... караме бързо... ако успеем да тръгнем

- pandev22
- младши ентусиаст
-
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- BMWPetio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Съветски зърнокомбайн
- Мечтае да кара: ///М3 E36
- Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....
Zapa написа:беги мани, кой беемвист ще си признае че е затънал и го е теглила Лада Нива
Няма нищо лошо в това да си признаеш , че си закъсал и аз бих си признал като ми се случи нещо подобно.Никой не е застрахован на всеки може да се случи.Аз продължавам да чакам с нетърпение да завали сняг и в Пловдив.Днес гледах прогнозата и дават че от събота почва да вали но докато не завали не им вярвам.
13 мнения
• Страница 1 от 1