РУСЕ - Архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
______HEAD написа:аз почивам събота и неделя ,но предполагам че повечето от нас са на работа в събота за това неделя е оптималния вариант поне за сега .Като за начало ОМV дружба звучи добре
Колега добре.. ОМВ-то е хубаво да седнем да се полюбуваме на баварците... ама за простутия трябва да се измисли място... Айде гласувайте ДЗС, полигона или къде другаде???
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
uricatoli написа:______HEAD написа:аз почивам събота и неделя ,но предполагам че повечето от нас са на работа в събота за това неделя е оптималния вариант поне за сега .Като за начало ОМV дружба звучи добре
Колега добре.. ОМВ-то е хубаво да седнем да се полюбуваме на баварците... ама за простутия трябва да се измисли място... Айде гласувайте ДЗС, полигона или къде другаде???
аз съм където ме закараш но дзс зву4и по добре с оглед липсата на провокатори и секмкаджий.Оня с ладата мноо ме ядоса в неделя чесно

п.п Носете си флашки,дискове и т.н да мога на място после да прехвърлим матерялите от камерите и после да има за всички от всяка камера матерялите.Аз па ще направя зборен клип с 2те недели накуп после.Моля само снимащите да си носят кабелите за апаратите и камерите

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- RSxRacer
- вълкодав
-
______HEAD написа:и аз съм за ДЗС
ама в неделя към 2:00 че да можем към 3 да се дигнем да простееем и към 5 да напраим разбора

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- RSxRacer
- вълкодав
-
k_remi написа:То всичко хубаво ама nesko май е още пешеходец![]()
![]()
аз ще го возя

www.bizzart.info

www.bizzart.info

олелемаико колега излез малко наван и виж за какво става вапросuricatoli написа:То за ДЗСто книжки не искат... стискайте палци да понавали малко снежец

- ______HEAD
- Потребител
-
еи това е идея
да се съберем да видим кои по жаден ама с тия коли няма да стане искам си книшката и не си я давам 

колега има доста мацки които искат да карат дарти 4анти но ласкави______HEAD написа:еи това е идеяда се съберем да видим кои по жаден ама с тия коли няма да стане искам си книшката и не си я давам