РУСЕ - Архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 23 Дек 2008, 18:42

______HEAD написа:аз почивам събота и неделя ,но предполагам че повечето от нас са на работа в събота за това неделя е оптималния вариант поне за сега .Като за начало ОМV дружба звучи добре ;)

Колега добре.. ОМВ-то е хубаво да седнем да се полюбуваме на баварците... ама за простутия трябва да се измисли място... Айде гласувайте ДЗС, полигона или къде другаде???
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 23 Дек 2008, 19:21

uricatoli написа:
______HEAD написа:аз почивам събота и неделя ,но предполагам че повечето от нас са на работа в събота за това неделя е оптималния вариант поне за сега .Като за начало ОМV дружба звучи добре ;)

Колега добре.. ОМВ-то е хубаво да седнем да се полюбуваме на баварците... ама за простутия трябва да се измисли място... Айде гласувайте ДЗС, полигона или къде другаде???

аз съм където ме закараш но дзс зву4и по добре с оглед липсата на провокатори и секмкаджий.Оня с ладата мноо ме ядоса в неделя чесно :twisted:

п.п Носете си флашки,дискове и т.н да мога на място после да прехвърлим матерялите от камерите и после да има за всички от всяка камера матерялите.Аз па ще направя зборен клип с 2те недели накуп после.Моля само снимащите да си носят кабелите за апаратите и камерите :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ______HEAD » 23 Дек 2008, 19:39

и аз съм за ДЗС

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 23 Дек 2008, 19:45

______HEAD написа:и аз съм за ДЗС

ама в неделя към 2:00 че да можем към 3 да се дигнем да простееем и към 5 да напраим разбора :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ______HEAD » 23 Дек 2008, 20:05

За мен е удобно ;) другите да кажат

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 23 Дек 2008, 20:38

И мен ме устройва , но съм до 2 на курс , така че сигурно направо на ДЗСто ще дойда :roll:

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 23 Дек 2008, 22:14

И за мен е перфект :mhihi: Кире тебе ше те прехвърляме по колите да снимаш всички...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 23 Дек 2008, 22:28

То всичко хубаво ама nesko май е още пешеходец :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 23 Дек 2008, 22:35

То за ДЗСто книжки не искат... стискайте палци да понавали малко снежец :mhihi:
Изображение

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 23 Дек 2008, 22:35

k_remi написа:То всичко хубаво ама nesko май е още пешеходец :mhihi: :mhihi: :mhihi:

аз ще го возя :mhihi:
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от edinac » 24 Дек 2008, 2:08

uricatoli написа:То за ДЗСто книжки не искат... стискайте палци да понавали малко снежец :mhihi:
олелемаико колега излез малко наван и виж за какво става вапрос :winky: е сега пробвах зимните,мммм варти както варти ком6ииката саз ток4ета :mhihi: много и се радвам като падне снега :D ;) ако има някаде останал колега да пи6е минавам , все едно градски траснпорт :winky: а агнето зе да се разваля вав багажника :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от edinac » 24 Дек 2008, 2:18

както вика един жаден сам като смок ,като кладенец далбок хаиде да се саберем да се накалвем :mhihi: ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от edinac » 24 Дек 2008, 2:38

RSxRacer написа:
______HEAD написа:и аз съм за ДЗС

ама в неделя към 2:00 че да можем към 3 да се дигнем да простееем и към 5 да напраим разбора :)
сагласен колега :winky: а може по рано да остане време за :have one: :guitarist: които има силна музика ;) да се накалвем кат бели хора :mhihi: то другото от самосебеси идва

Потребител
Аватар

Мнение от ______HEAD » 24 Дек 2008, 2:52

еи това е идея :idea: да се съберем да видим кои по жаден ама с тия коли няма да стане искам си книшката и не си я давам :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от edinac » 24 Дек 2008, 3:10

______HEAD написа:еи това е идея :idea: да се съберем да видим кои по жаден ама с тия коли няма да стане искам си книшката и не си я давам :evil:
колега има доста мацки които искат да карат дарти 4анти но ласкави ;) а може и някои приятел , 6егувам се , всеки да си земе предпазните мерки :winky: важното е да се саберем и да си направим тва което трябва да направим за отива6тата си година кат за последно , а за6то не поканим и колегите разград и там други градове , поне аз така мисла :) всеки да си каже мението :winky:

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия