Новото А5/S5 с мек покрив.
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Apassionata написа:exotique написа:тук е момента да попитам,верно ли че в камор имат 20%намаление на няколко бройки чисто нови коли ,1,3,5,х5 поръчани ма отказаниможе и некое кабрио с твърд таван да изпадне
Тук е момента да споделя, че в момента Камор правят доста добри цени на 1-чката и Х3, за Е93... няма нито една налична, скоро са продали сивата, която беше изложена там...не се и очаква и да пристигне никаква до месец. Отстъпки - никакви. Актуален бил модела. Инфо отпреди седмица.
значи днес ми казаха на ушенце че има някви бройки чисто нови коли,които са поръчани и предплатени,впоследствие отказани и са с 20%отстъпка от цената

- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
От опит... специално за Е93. Не е направено за нашите пътища. След 6 месеца и 20,000 км. тавана започна да издава звуци от 3 различни места. След кратък престой в Камор за регулиране, всичко си дойде на мястото и е като нова, поне за сега
Иначе никога не бих си взел кабрио с мек таван, просто твърдото си е твърдо

Иначе никога не бих си взел кабрио с мек таван, просто твърдото си е твърдо

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз пък кабрио със сгъваем твърд покрив не бих си взел.
Лично за мен половината от магията на кабриото е неговия мек таван.
Гюрукът на 6-цата е абсолютен уникат с формата си и малкото стъкло
Така както е оборудвано нашето кабрио за зимата с хардтопа,който се маха за има-няма 30 секунди и гюрука кеф ти горе, кеф ти долу ,просто няма такъв кеф
С металния покрив колата се обезличава до някаква степен
Евала на Ауди,дано и наш'те се вразумят
Георги Пенчев
Лично за мен половината от магията на кабриото е неговия мек таван.
Гюрукът на 6-цата е абсолютен уникат с формата си и малкото стъкло

Така както е оборудвано нашето кабрио за зимата с хардтопа,който се маха за има-няма 30 секунди и гюрука кеф ти горе, кеф ти долу ,просто няма такъв кеф

Евала на Ауди,дано и наш'те се вразумят

Георги Пенчев
- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
От гледна точка на сигурноста, Хардтоп-а е 300 пъти по сигурен от мекия таван, а и също така с него изглежда доста по-добре...

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса!

- Penchev
- Сватбаря
-
absix написа:Penchev написа:С металния покрив колата се обезличава до някаква степен
Кое точно обезличава? Колата е кабрио е когато е със СВАЛЕН таван, без значение какъв.
Лично аз предпочитам купе-кабрио от колкото палатка-кабрио (без да обиждам колегите с меките тавани).
Ами и палатката си има някакъв чар ,нещо различно е ,това имам впредвид

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
absix написа:Penchev написа:С металния покрив колата се обезличава до някаква степен
Кое точно обезличава? Колата е кабрио е когато е със СВАЛЕН таван, без значение какъв.
Лично аз предпочитам купе-кабрио от колкото палатка-кабрио (без да обиждам колегите с меките тавани).
По-добре палатка от прогнило тенеке /без да се обиждат някои/.
Ще умре от смях човек като чете някои сектански постове.
Евала че в темата има и хора с трезви разсъждения.
Ауди А 5 изглежда повече от прекрасно и отвътре за разлика от интериора на Е 90/92/93!
Не напразно до седмица ще пътувам към Германия за Е 46 април 2005 г. 325 въпреки че за същите пари се предлага и Е 90 2005 г., но интериорът е отвратителен в Е 90/93!
Конзолата и въобще външния вид...цялата кола е дялана с теслата в Е 90 2005 - сеп 2008. Чак сега след фейса що годе е поуправена външно...но вътре е същата грозотия.
При Е 93 чак ме е яд че красивия външен вид е съчетан с грозния интериор на Е 90.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Демирев написа:absix написа:Penchev написа:С металния покрив колата се обезличава до някаква степен
По-добре палатка от прогнило тенеке /без да се обиждат някои/.
Ще умре от смях човек като чете някои сектански постове.
Евала че в темата има и хора с трезви разсъждения.
Ауди А 5 изглежда повече от прекрасно и отвътре за разлика от интериора на Е 90/92/93!
Не напразно до седмица ще пътувам към Германия за Е 46 април 2005 г. 325 въпреки че за същите пари се предлага и Е 90 2005 г., но интериорът е отвратителен в Е 90/93!
Конзолата и въобще външния вид...цялата кола е дялана с теслата в Е 90 2005 - сеп 2008. Чак сега след фейса що годе е поуправена външно...но вътре е същата грозотия.
При Е 93 чак ме е яд че красивия външен вид е съчетан с грозния интериор на Е 90.
Абеее Демиркааа, ти що не посъбереш още малко парици, не си вземеш едно прекрасно АЛДИ А5 и не ни оставиш сектатните тука да си пишем за "дяланите с тесли" Е90-ки и "палатки от прогнили тенекета" с "отвратителен интериор" за по 150 хилки! Да не сме се обиждали

П.П. А ти колата на Абсикса ако я видиш на наживо, бас държа, че 10 минути след това ше мигаш на парцали, ше си глътнеш цялата тенекиена граматика, на мацката до тебе ще й се наложи да ти бърше лигите, а аз лично щи намеря една тесла да се делнеш тук-там, та да дойдеш в час

- Penchev
- Сватбаря
-
"Всеки знае мене си" ,само да не се стига до глупави спорове - то е ясно ,че всяка една конструкция си има своите плюсове и минуси и всеки избира какво да си купи
п.с. На Абсикс колата в момента от това което съм видял по улиците в БГ е абсолютния "мастърпийс" сред новата трета серия ,както казва оня лудия човек Тиф
просто безпределна красота ,интересно ми е като минава из Студентски град какво ли става в душите и телата на студентите от женски пол
Георги Пенчев

п.с. На Абсикс колата в момента от това което съм видял по улиците в БГ е абсолютния "мастърпийс" сред новата трета серия ,както казва оня лудия човек Тиф

Георги Пенчев
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4