Новото А5/S5 с мек покрив.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paxaH » 10 Дек 2008, 19:03

Това от личен опит или "казал ти някой"... За Е93 говоря Exclamation Сподели, плийз, че живо ме интересува Question

Имам приятел с Волво c70 мисля че е модела.
Селото се оказа точно във града

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 11 Дек 2008, 2:15

Apassionata написа:
exotique написа:тук е момента да попитам,верно ли че в камор имат 20%намаление на няколко бройки чисто нови коли ,1,3,5,х5 поръчани ма отказани :mhihi: може и некое кабрио с твърд таван да изпадне :winky:

Тук е момента да споделя, че в момента Камор правят доста добри цени на 1-чката и Х3, за Е93... няма нито една налична, скоро са продали сивата, която беше изложена там...не се и очаква и да пристигне никаква до месец. Отстъпки - никакви. Актуален бил модела. Инфо отпреди седмица.

значи днес ми казаха на ушенце че има някви бройки чисто нови коли,които са поръчани и предплатени,впоследствие отказани и са с 20%отстъпка от цената :winky:

Дружба Дринк Тийм
Аватар
Кара: Само на БИРА !

Мнение от dizle » 11 Дек 2008, 18:39

Красота...
ИзображениеИзображение

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса! Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от SAVKATA » 11 Дек 2008, 20:15

Като го гледам тва Ауди се сещам за добрите стари 90-сетки и си мисля,че ако е с твърд таван няма да изглежда добре,но лично моето предпочитание е "Твърдия таван" просто с твърд таван ми изглежда по-завършено пък и по сигурно ще се чувствам сякаш :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 12 Дек 2008, 8:31

От опит... специално за Е93. Не е направено за нашите пътища. След 6 месеца и 20,000 км. тавана започна да издава звуци от 3 различни места. След кратък престой в Камор за регулиране, всичко си дойде на мястото и е като нова, поне за сега :)

Иначе никога не бих си взел кабрио с мек таван, просто твърдото си е твърдо :mhihi:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 13 Дек 2008, 2:03

Аз пък кабрио със сгъваем твърд покрив не бих си взел.
Лично за мен половината от магията на кабриото е неговия мек таван.
Гюрукът на 6-цата е абсолютен уникат с формата си и малкото стъкло :shock:

Така както е оборудвано нашето кабрио за зимата с хардтопа,който се маха за има-няма 30 секунди и гюрука кеф ти горе, кеф ти долу ,просто няма такъв кеф :D С металния покрив колата се обезличава до някаква степен

Евала на Ауди,дано и наш'те се вразумят :help:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 13 Дек 2008, 2:44

на мек двигател : мек покрив се полага

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 13 Дек 2008, 2:45

и меко задвижване, също :idea:

Аватар

Мнение от absix » 13 Дек 2008, 18:32

Penchev написа:С металния покрив колата се обезличава до някаква степен

Кое точно обезличава? Колата е кабрио е когато е със СВАЛЕН таван, без значение какъв.

Лично аз предпочитам купе-кабрио от колкото палатка-кабрио (без да обиждам колегите с меките тавани).

Дружба Дринк Тийм
Аватар
Кара: Само на БИРА !

Мнение от dizle » 13 Дек 2008, 18:41

От гледна точка на сигурноста, Хардтоп-а е 300 пъти по сигурен от мекия таван, а и също така с него изглежда доста по-добре...
ИзображениеИзображение

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса! Изображение

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 14 Дек 2008, 3:35

absix написа:

Кое точно обезличава? Колата е кабрио е когато е със СВАЛЕН таван, без значение какъв.

Лично аз предпочитам купе-кабрио от колкото палатка-кабрио (без да обиждам колегите с меките тавани).

Ами и палатката си има някакъв чар ,нещо различно е ,това имам впредвид :roll: Казвам това ,като не искам да засегна никого разбира се :D
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 15 Дек 2008, 15:56

absix написа:

По-добре палатка от прогнило тенеке /без да се обиждат някои/.

Ще умре от смях човек като чете някои сектански постове.

Евала че в темата има и хора с трезви разсъждения.

Ауди А 5 изглежда повече от прекрасно и отвътре за разлика от интериора на Е 90/92/93!

Не напразно до седмица ще пътувам към Германия за Е 46 април 2005 г. 325 въпреки че за същите пари се предлага и Е 90 2005 г., но интериорът е отвратителен в Е 90/93!

Конзолата и въобще външния вид...цялата кола е дялана с теслата в Е 90 2005 - сеп 2008. Чак сега след фейса що годе е поуправена външно...но вътре е същата грозотия.

При Е 93 чак ме е яд че красивия външен вид е съчетан с грозния интериор на Е 90.

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 15 Дек 2008, 16:54

Демирев написа:
absix написа:

По-добре палатка от прогнило тенеке /без да се обиждат някои/.

Ще умре от смях човек като чете някои сектански постове.

Евала че в темата има и хора с трезви разсъждения.

Ауди А 5 изглежда повече от прекрасно и отвътре за разлика от интериора на Е 90/92/93!

Не напразно до седмица ще пътувам към Германия за Е 46 април 2005 г. 325 въпреки че за същите пари се предлага и Е 90 2005 г., но интериорът е отвратителен в Е 90/93!

Конзолата и въобще външния вид...цялата кола е дялана с теслата в Е 90 2005 - сеп 2008. Чак сега след фейса що годе е поуправена външно...но вътре е същата грозотия.

При Е 93 чак ме е яд че красивия външен вид е съчетан с грозния интериор на Е 90.

Абеее Демиркааа, ти що не посъбереш още малко парици, не си вземеш едно прекрасно АЛДИ А5 и не ни оставиш сектатните тука да си пишем за "дяланите с тесли" Е90-ки и "палатки от прогнили тенекета" с "отвратителен интериор" за по 150 хилки! Да не сме се обиждали :evil: Успех с покупката и дано читаво Е46 да не намериш! Или да се налага го поУправяш вътрешно сума ти време после... Не си ли чул, че много се чупят тия модели? Абе въобще тия BMW-та за нищо не стават, не стига че грозотии, пък и скъпи
:confused:
П.П. А ти колата на Абсикса ако я видиш на наживо, бас държа, че 10 минути след това ше мигаш на парцали, ше си глътнеш цялата тенекиена граматика, на мацката до тебе ще й се наложи да ти бърше лигите, а аз лично щи намеря една тесла да се делнеш тук-там, та да дойдеш в час ;)
Изображение

Аватар

Мнение от absix » 15 Дек 2008, 17:42

Леле, ти как го прокълна... :mhihi:

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 15 Дек 2008, 18:22

"Всеки знае мене си" ,само да не се стига до глупави спорове - то е ясно ,че всяка една конструкция си има своите плюсове и минуси и всеки избира какво да си купи :)

п.с. На Абсикс колата в момента от това което съм видял по улиците в БГ е абсолютния "мастърпийс" сред новата трета серия ,както казва оня лудия човек Тиф :shock: просто безпределна красота ,интересно ми е като минава из Студентски град какво ли става в душите и телата на студентите от женски пол :twisted:

Георги Пенчев
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата