Как спестих един дебитомер.......

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Мнение от kabalo » 12 Дек 2008, 23:55

Transportera написа:Газ му е майката 1лв ко му плащаш :mhihi:

Пука,треска какво му плащаш направо то не е чувство като за един лев то е безценно да гърмиш по светофарите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 13 Дек 2008, 0:00

Вие сте били много скромни бре. Аз имам към 100х.км. на Форда на газчица и към 10 на БМВ-то с ГИ. ;) Пък нека да сме балъци. Така ми е кеф на душата като си погледна разхода в подписа ;) Успех бате и следващия път напиши тема "Как спестих едни свещи" ;)

Аватар

Мнение от kabalo » 13 Дек 2008, 0:04

liloff написа:Вие сте били много скромни бре. Аз имам към 100х.км. на Форда на газчица и към 10 на БМВ-то с ГИ. ;) Пък нека да сме балъци. Така ми е кеф на душата като си погледна разхода в подписа ;) Успех бате и следващия път напиши тема "Как спестих едни свещи" ;)

liloff сам написа газов инжекцион нали аз все пак сам против обикновенните газови сещаш ли се къде е разликата при бмв-тата???и аз иначе си карах голфетката на газ ама там ядове няма .........

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 13 Дек 2008, 0:10

След това пояснение, директно игнорирай иронията в горния ми пост. Напълно съгласен.

Аватар

Мнение от kabalo » 13 Дек 2008, 0:15

liloff написа:След това пояснение, директно игнорирай иронията в горния ми пост. Напълно съгласен.

поне май не сам сам вече на това мнение :P

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 13 Дек 2008, 0:25

kabalo написа:

Пука,треска какво му плащаш направо то не е чувство като за един лев то е безценно да гърмиш по светофарите :mhihi:

Ами като си със скапана газова, ще пука и ще треска! Слагаш ГИ и работата заспива.

Аватар

Мнение от kabalo » 13 Дек 2008, 0:47

ACCELERATOR написа:
kabalo написа:

Ами като си със скапана газова, ще пука и ще треска! Слагаш ГИ и работата заспива.

добре де всякаш и на те трябва да ти повторя че не сам против газта а обикновенните газови да се монтират на бмв

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 13 Дек 2008, 0:50

Бе карайте си на ГАЗ аз на бензин като карам не съм обеднял много :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 13 Дек 2008, 1:10

Аз съм направил на мойта 60к километра на газ.... Доволно съм избил май май... А и не пука и не треска... Май повече си е до майстора който го прави ...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 13 Дек 2008, 1:41

ceco-stz написа:Бе карайте си на ГАЗ аз на бензин като карам не съм обеднял много :mhihi:

И Аз не съм толкова богат,че да си позволя да карам на LPG :uups:
много ли ви кефи някое хубаво БМВ с хубава джанта,хубава стойка,М пакети-техници..........-а отзад :shock: -пълначката по-голяма от ауспуха или жълто триъгълниче преди стикера www.bmwpower-bg.net :kuku:
-тва да си сложа бомба в колата,да си надупча колекторите с шест блоуоффа-да се моля по светофарите и кафетата да не тресне-да не ми отвори предния капак и всички маркучи и карантии да ми изпаднат на асвалта............ай thank you от такива икономии :arrow: 95H и :driving:
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

Аватар

Мнение от kabalo » 13 Дек 2008, 1:41

Айде бе хора който иска да се вози за "без пари" продавам газовата и да ходи при на SaSo майстора да му я постави и няма да има ядовее :mhihi:

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 13 Дек 2008, 1:46

kabalo написа:Айде бе хора който иска да се вози за "без пари" продавам газовата и да ходи при на SaSo майстора да му я постави и няма да има ядовее :mhihi:

А за дизелов мотор дали ше стане ;)

Аватар

Мнение от kabalo » 13 Дек 2008, 1:50

направо на дизелицата ще и лепне перфектно и разхода на масло щи свали :mhihi: компресията щи вдигни даже гориво вместо да хари щи връща :lol:

Предишна

Назад към Извън Темата